Osebna sporočila v "Direct": kako pisati? "Direct" v "Instagram" - kaj je to?

Vsi uporabniki ne vedo, da je "Instagram" mogoče uporabiti ne samo kot foto album, ampak tudi tako, da tam doda svoje najnovejše fotografije, ampak tudi kot aplikacijo za dopisovanje. Kako pisati osebi v "Direct" v "Instagram", lahko izveste iz tega članka.

Funkcija osebnih sporočil ali, kot se imenuje, "Direct" se je pojavila v "Instagramu" konec leta 2013. Vendar se do sedaj veliko uporabnikov ne more navaditi na to: praviloma je Instagram pogosto drugotna socialna mreža za mnoge. Ni veliko takih ljudi, ki imajo račun v Instagramu, vendar ni Facebooka ali VKontakte, mimogrede, večina je bolj znanih in bolj udobnih, da se ujemajo v "Facebook" Messengerju ali v VKontakte pogovornih oknih. Za dopisovanje se lahko uporablja WhatsApp ali Viber, ki je trenutno priljubljen za ta namen, vendar če ste odločeni, da se natančno ujemate s prilogo, potem preberite, kako boste napisali »Direct« v »Instagram«.

6) Kako priti v "sporočilo"
Za začetek vrnitve Vzemite stran z novicami, v zgornjem desnem kotu boste videli ikono papirne ravnine, ki je del sporočil, po odpiranju tega razdelka pa boste našli vse vaše korespondence pod gumbom "Novo sporočilo", po kliku na katero morate izbrati Izberete lahko prijatelja ali seznam, kjer se prikažejo prijatelji, s katerimi ste bili nazadnje aktivnikorespondenca, ali s seznama vseh ostalih vaših naročnikov (najverjetneje jih Instagram razvrsti tudi po določenem algoritmu, saj niso v abecednem vrstnem redu - od dodajanja, števila medsebojnih všečkov in pogledov itd.). V polje za iskanje lahko vnesete tudi ime ali vzdevek prejemnika - jezik tipkovnice nima vrednosti. Instagram bo razumel, da je Nadia Nadia ena in ista oseba. Tudi če je vaše dekle vzdevek ekstrasolarno, na primer "Ilovebutterflies", vendar ime označuje "Nadia", bo Instagram našel po imenu.

Skupinski klepet

Prosimo, upoštevajte, da lahko za pošiljanje sporočila izberete ne le eno osebo, ampak več, tako da boste ustvarili skupinski klepet. Največ udeležencev v takem klepetu je 15 ljudi, saj je nemogoče napisati "Direct" v "Instagram" za več ljudi. Šteje se za aplikacijo kot spam.

Pošiljanje zgodb v alkoholne pijače

Pred kratkim je "Instagram" sposoben deliti "zgodbe" - izginjajoče fotografije in videoposnetke, na katere lahko dodate kratko besedilo ali smešne nalepke. O tej funkciji vas bo "Instagram" spomnil, preden izberete sogovornika. Nad seznamom pogovornih oken boste videli sporočilo "fotoaparat se dotaknite, da pošljete zbledelo fotografijo ali videoposnetek." V levem kotu kliknite ikono fotoaparata in aktivirajte način ustvarjanja zgodbe. Ko je vse pripravljeno, kliknite puščico v spodnjem desnem kotu zaslona. Ne pozabite, da bo zgodba izginila po 24 urah, tako da, če želite obdržati svojo "mojstrovino", jo predhodno prenesite v telefon.(levi spodnji vogal). Ko kliknete na puščico, boste imeli izbiro - narediti svojo zgodbo javno ali jo poslati na "Direct". Na tej stopnji lahko celo ustvarite nov klepet, za udeležence pa lahko prikažete svoje ustvarjanje.

Priložnosti dialoga v Instagramu

Torej smo ugotovili, kako napisati "Direct" v "Instagram" in kje so vse vaše korespondence. Zdaj pa poglejmo, kaj je mogoče storiti v dialogu. V spodnjem levem kotu je ikona v obliki slike. Od tam lahko v galerijo obiščete ne samo "Instagram", temveč tudi celotno napravo in izberete sliko ali video, ki ga želite poslati. Upoštevajte, da na ta način ne boste mogli pošiljati dolgih videoposnetkov. Najprej pa ga lahko skrajšate z vgrajenim urejevalnikom videov, vendar o tem malo kasneje. S klikom na želeno datoteko se poveča na lestvici in od zgoraj se prikaže gumb v obliki puščice, usmerjene navzgor. Ko ste prebrali vse podrobnosti fotografije in se prepričali, da je to točno tisto, kar želite poslati - kliknite na gumb. Fotografija se bo prikazala v pogovornem oknu. V spodnjem desnem kotu pogovornega okna je prikazana ikona v obliki srca - način, da se besedila prenesejo neposredno v korespondenco. Možno je tudi omeniti fotografijo ali videoposnetek, ki ste nam ga poslali, vendar vas bo Instagram prijazno povabil na napis pod njimi.

Nastavitev pogovornega okna

V zgornjem desnem kotu vidite angleško črko in krog. S klikom na to možnost si lahko ogledate nastavitve posebej za to pogovorno okno. Prvi za namiračun je možnost "Prekini povezavo s sporočilom". Ta funkcija se običajno uporablja, če želite izklopiti takojšnje sporočilo iz klepeta, ki je zelo aktivno in vas odvrne od pomembnih stvari. Vendar pa redko, ko se uporabniki naučijo pisati "Direct" v "Instagram", je za skupinsko korespondenco. Ponavadi so klepeti ustvarjeni v bolj primernih za te namene. Kljub temu pa je prisotnost funkcije odklopa velik plus.


V tem razdelku boste videli seznam udeležencev v klepetu. S klikom na fotografijo lahko takoj odidete na račun tega uporabnika. Spodaj je prikazana zmožnost blokiranja nekoga, ki se pogovarja z vami, ali pritožbe zaradi nezaželenega ali neprimernega gradiva.

Pošljite obdelano fotografijo

Če je naš cilj vstopiti na "Instagram" - pisati uporabniku "Direct" in mu poslati fotografijo ali videoposnetek, potem lahko greste drug način in ga najprej obdelate preko urednika. Nenehno greste skozi vse faze, tako kot pri objavi fotografije. Toda na zadnjem zaslonu, kjer lahko podpisate fotografijo, da označite lokacijo, namesto možnosti »Naročniki« izberite »Neposredno«. Na naslednjem zaslonu vidite možnost, da dodate podpis in izberete prejemnike s seznama. Poleg posameznih prejemnikov bodo pokrite in skupine (klepeti), če ste v takem. Upoštevajte, da v programu Direct ne boste mogli označiti osebe na fotografiji ali določiti lokacije - te možnosti so na voljo samo pri objavljanju naročnikom.

Kako napisati "Direct" v "Instagram" prekoRačunalnik

Do danes, mesto "Instagram" obstaja, lahko rečemo, za kljukico. Tam lahko obiščete svoj račun, zavrtite trak, komentirate fotografijo in vse drugo. Možnost prenosa fotografij in videoposnetkov ali osebne korespondence ne obstaja. Poleg tega, če želite, boste lahko našli spletno stran, s katere lahko prenesete fotografije iz računalnika (čeprav je manj in manj takšne politike uporabe). Ampak tukaj je, kako napisati "Direct" v "Instagram" ne iz telefona, ampak iz računalnika - je še vedno težka naloga.
Verjetno je edini način za uporabo te strani na vašem osebnem računalniku, da prenesete emulator za Android na BlueStacks. To je program, ki je prikazan na namiznem računalniku, kot je zaslon pametnega telefona. Z njim lahko delate z aplikacijami, ki nimajo računalniške različice. Minus - pogosto BlueStacks deluje zelo počasi in upočasni celoten sistem. Poleg tega pisanje "Direct" v "Instagramu" preko računalnika ni pogosto bistvenega pomena, da bi povečali delo vseh drugih aplikacij.

Sorodne publikacije