Nuclear Simulator: Aplikacija na vašem računalniku in telefonu

Romance jedrskih elektrarn privabljajo igralce. V razpoloženju jedrske energije so bili narejeni projekti Stalker. Tudi v igralništvu obstajajo simulatorji jedrskih elektrarn na osebnih računalnikih in telefonih. Potrebujejo spremljanje naprav, odpravljanje težav in nadzor osebja.

Jedrska elektrarna za divjad

Aplikacija je na voljo na spletu. Ta simulator NPC se lahko igra na računalniku z minimalno zmogljivostjo. V njem lahko uporabnik:
  • upravlja vse parametre jedrskega reaktorja.
  • Naredite napake. V primeru težav bo reaktor eksplodiral.
  • Igrajte se z minimalnim poznavanjem jedrske energije.
  • Tudi v igri so nepredvidljive situacije. Eden od agregatov morda ne bo uspel in igralec bo moral odpraviti težavo. Če to ni storjeno, bo reaktor uničen. Igra so ustvarili amaterji, tako da so v njem napake in zamiki. Vendar pa ne motijo ​​igranja.


    Android aplikacija

    Nuclear inc 2 je igra na telefonih. V tem simulatorju NEK so razvijalci dodali napredno funkcionalnost. Sedaj je uporabnikom postalo še težje upravljati jedrski reaktor. V njej postane človek pravi inženir znane jedrske elektrarne. Med njimi sta postaja Chornobyl in Fukušima. Med igro so nepredvidene situacije. Na primer potres, požar, emisije radioaktivnih snovi. Igra je interaktivna. Uporabnik mora upoštevati temperature generatorjev, jedrskih reaktorjev, turbin, nivoja tlaka in možnosti sevanja. Igralec ima vse nianseTo ni zmedeno, ker je v prilogi na voljo postopno usposabljanje. Oseba bo povedala, kako potekajo vsi procesi v simulatorju in kako ljudje dobijo elektriko. Aplikacija ima na voljo 12 stopenj. Vsaka od njih ima posebno kompleksnost. Na prvi stopnji uporabnik spremlja majhno število kazalnikov. Naslednji koraki bodo zapleteni.

    Sorodne publikacije