Čit na KS 16 različnih tipov in njihova uporaba

Klepeti za COP 16 so zanimivi za igralce, ki želijo osvojiti več spletnih iger, bravado. Oboževalci so ustvarili veliko podobnih programov, ki vam omogočajo to. Mnogi od njih so varni za uporabo, če uporabnik ne dovoli, da bi ga identificirali. O takšnih javnih službah bomo razpravljali v članku.

Največja preprostost in uporabnost

Če želi uporabnik poenostaviti igro zase, potem je VC goljufija za COP 16 nujna stvar. Obstaja več vrst sort, glavna naloga pa je skeniranje zidov. Uporabnik bo preprosto videl lokacijo drugih ljudi na zemljevidu, ki se bo pripravil za vsako bitko. Med drugimi funkcijami je lahko tudi zaustavitev neba, nezmožnost glosiranja znakov dimne granate, osvetlitev sovražnikov in tako naprej. Takšen set bo najbolj koristen za začetnike in celo za izkušenega igralca, ki želi hitro osvojiti prvo mesto na strežniku. Samo od začetka je potrebno vedeti, da uporaba takšnih pripomočkov vključuje blokiranje računa, če ga igralec zazna.


Namestitev in nasveti

Za nastavitev goljufije na COP 16 je potreben arhiv z datotekami, ki prilagajajo igro. Priporočljivo je, da jih prenesete samo iz dokazanih virov, sicer je uporabnik v nevarnosti, da pride v različne viruse. Če je arhiv, potem morate dobiti datoteke v katerokoli mapo, kjer jih boste lahko shranili. Če želite začeti z zgoraj opisanimi funkcijami, je dobro, da pred vsakim uporabite program za goljufanjevhod Neizkušeni igralci takoj začnejo uporabljati svoje ugodnosti ne preveč skrbno kot izzivanje zaklepanja računa. Da bi se temu izognili, uporabniki ne bi smeli ubiti sovražnika skozi zid, razen na priljubljenih mestih za snemanje na zemljevidu. Najbolje je, da ukrepamo v pričakovanju, da zavzamemo zaupni položaj, preden sovražnik pride do vas. Z goljufijami na COP 16 je enostavno pripraviti. Če bi moral biti znak slep, bi bilo bolje, če bi bilo mogoče, umakniti. Nikoli ne streljajte v sovražnikovo glavo v takih trenutkih - to bo zagotovo povzročilo sum.

Velika prednost

AIM pogovori na COP 16 so med najpogostejšimi, saj z njimi doseže prvo mesto neverjetno enostavno. Igralec prejme več funkcij, neposredno povezanih s streljanjem, po namestitvi potrebnih pomožnih datotek. Prvi od njih je izguba povratnega udarca, ki močno olajša fotografiranje. S to zmožnostjo, bodo sekvenca strel in neprekinjeni volleji imeli enak rezultat. To dopolnjuje pomanjkanje širjenja, kroglice padejo natanko na mesto, ki ga je izbral igralec. Glavna priložnost za lahke zmage je avtomatski cilj. Kot da sovražnik ni zmanjkal, skočil in zavrtel, uporabnik s prisotnostjo AIM vedno zlahka pade. Če združite ta pripomoček s popolnim pregledom sten, strežnik ne bo enak uporabniku. Edini problem je, da izkušeni mojstri prej ali slej vidijo trik v takšni igri. Potem bo pritožba pri upravljanju strežnika nujno povzročila blokiranje računa.

Kako ohraniti previdnost

Namestitev oznak VX in AIM na COP 16 poteka na en način, težave pri zagonu ne smejo nastati, če so datoteke zanesljivega vira. Glavna grožnja je, da jih je mogoče zaznati. Vse je odvisno od tega, kaj točno oseba želi doseči namestitev takih javnih služb. Če želite urediti pravo krvavo savno s petimi desetimi uboji in brez smrtnih žrtev za kratek čas, potem vas prosimo, da uporabite vse ugodnosti. Šele po 10-15 minutah bo administrator ali nekdo z enakimi pravicami in blokado šel. Za dolgoročno perspektivo, poleg zgoraj navedenih svetov, je še vedno vredno nekaj časa pred streljanjem, da se ravna kot z obrambo. Prav tako se prepričajte, da spremljate razmerje med umori in smrtmi svojega značaja. Predložite drugim uporabnikom vsaj občasno, da se čim manj sumi. Nadaljujte s streljanjem kljub pomanjkanju povratnega udarca. Polna salva tridesetih utripov v eni točki vam bo takoj dala.

Druge uporabne funkcije

Pogosto avtorji pišejo svoje pogovore na COP 16 z različnimi vrstami funkcij. Večina jih je že omenjenih v članku, vendar obstajajo še druge uporabne možnosti. Na primer, z VH je mogoče videti sredi dima. Obstaja tudi funkcija, ki na radarju prikazuje sovražnike v obliki kvadratov. To poudarja količino njihovega zdravja in orožja. Na podlagi teh indikatorjev lahko izberete najšibkejši cilj, ki taktično zagotavlja zmago. Skupaj z BX in AIM se za hitrost uporablja še goljufijaznak, vendar se izkaže takoj. Znak postane neverjetno hiter, mu je težko udariti in lahko zaradi hitrosti gibanja ujame nasprotnike neposredno na njihovi bazi. Chittes poenostavi igro, vendar jo naredi nezanimivo, njihova uporaba je nepoštena v odnosu do drugih uporabnikov in je zelo zavrnjena s strani igralniške skupnosti.

Sorodne publikacije