DEX-P99RS Pioneer: pregled, ocene, fotografije

Ni skrivnost, da je kakovost zvoka v avtomobilu odvisna od številnih dejavnikov. Prvič, potrebujemo kakovostne zvočnike. Drugič, lepo bi bilo uporabiti ojačevalnik (brez kakršnih koli avdiofilov). In tretjič, potrebujete visoko kakovostno "glavo" (avto sprejemnik). Sodobni proizvajalci glasbenih predvajalnikov za avtomobile so zdaj pripravljeni tekmovati med seboj in poskušati pridobiti pozornost potencialnih kupcev z različnimi nenavadnimi "žetoni". In samo Pioneer ima golo kakovost. In v tem nimajo enakih. Njihov snemalnik DEX-P99RS Pioneer je priznan kot najboljši v Hi-End razredu. In zato obstaja veliko razlogov. Razmislili jih bomo, a najprej se bomo malo pogovarjali o zgodovini podjetja.


Malo o podjetju

Podjetje Pioneer je bilo ustanovljeno leta 1938 in se je takrat ukvarjalo s popravili radijskih postaj. Toda leta so minila, podjetje se je streslo in kmalu je proizvajalec postal "oče" takih igralcev, kot so CD, DVD, Blu-Ray in drugi. Podjetje je izdelovalo LCD zaslone, televizorje, akustične sisteme, DJ opremo, avtomobilsko elektroniko. Toda na začetku dvotisočega upravljanja je podjetje prodalo vse "stranske" veje poslovanja in se osredotočilo izključno na sprostitev avtomobilske elektronike in akustičnih sistemov za avtomobile. V teh letih je bil izdan prvi model glavne naprave iz linije DEX-P99RS Pioneer.
Danes je podjetje vodilni svetovni proizvajalec avtomobilske elektronike. Med izdelki lahko imenujemo glavne naprave, AV-sprejemnike za avto, subwoofere, zvočnike, ojačevalnike, LCD zaslone za avto, navigacijske sisteme inveliko več. Tako se lahko blagovna znamka "Pioneer" šteje za najljubšega proizvajalca avtomobilistov. V tem primeru je njihov sprejemnik DEX-P99RS Pioneer tradicionalno najbolj zaželen izdelek med vozniki. Zakaj se je to zgodilo? Tukaj bomo poskušali razumeti.


Vsebina paketa

Snemalniki Pioneer DEX-P99RS so v beli barvi, izdelani iz recikliranega kartona. Na škatli je jasno, da je Pioneerjev izdelek znotraj. Napisan je tudi model naprave. V notranjosti lahko najdete sam sprejemnik, daljinski upravljalnik, garancijski list, priročnik za uporabo v različnih jezikih (vključno s pravilnim ruskim) in komplet vijakov za montažo avtoradia. Ta sklop je standard v svetu avtomobilskih naprav, tudi za naprave Hi-End razreda. Torej se nič ne sprašuje.
Pioneer DEX-P99RS sprejemnik je na voljo v razmeroma obsežni škatli. Sam snemalnik je zapakiran v "mehurček". Toda odstranljiva sprednja plošča je v elegantnem in vzdržljivem plastičnem pokrovu. To je nujno potrebno, saj bo treba enako ploščo pogosto odstraniti. To je storjeno, da ne bi zlomili okna ponoči v avtomobilu, da bi ga zapeljali na način, ki ga sprejema avto. Ta država je že v naši državi, ne boste storili ničesar. Celoten pregled paketa je popoln. Obrnimo se na videz.

Videz in oblikovanje

Videz Pioneer DEX-P99RS, katerega pregled je predstavljen tukaj, takoj kaže na to, da imamo napravo premium razreda. Minimalistoblikovanje, visoko kakovostni materiali na sprednji plošči, popolna kombinacija komponent - vse to so lastnosti visoko kakovostnega izdelka. Na sprednji plošči so gumbi, ki izgledajo zelo dostojno. Na straneh so gumbi za upravljanje, izdelani v retro slogu (kot kontrolniki glasnosti na starih ojačevalnikih). V sredini je na priročnem mestu visokokakovosten LED zaslon, ki bo prikazal vse potrebne informacije.
Na dnu plošče so nekateri gumbi za upravljanje in priključek za priključitev zunanje avdio naprave. Pioneer DEX-P99RS izgleda natančno tako, kot izgleda kot vrhunska, najsodobnejša naprava. Mogoče je zato ta "glava" tako priljubljena med vozniki. Vendar pa preidimo na specifikacije naprave. Pomagali bodo ugotoviti, ali naj kupijo tak avto sprejemnik.

Specifikacije

Zato preidimo na obsežne številke. DEX-P99RS Pioneer ima več ločenih avdio procesorjev, ki so zasnovani za zvok iz različnih avdio virov. Kasetofon podpira CD (WMA, MP3), glasbo iz iPhonea ali iPhonea, ko je priključen preko USB priključka, kot tudi predvajanje preko zunanjega prostoročnega telefona, ko je priključen prek analognega priključka na sprednji plošči Pioneer DEX-P99RS. Fotografije so dodane. Vendar to ni vse.
Kasetofon ima več kanalov (visoko, srednje, nizko in nizkotonsko), vendar ima vsak od teh dveh filtrov, kar omogoča boljši zvok. Kaj boste rekli Pioneer je vedno vedel, kako narediti kakovostne stvari. Posebnost tega avtomobilskega sprejemnika jeker se odlično pokaže tudi pri delu z proračunskim sistemom zvočnikov. Takšna narava se še ni zgodila. Ta glavna enota ni dobila statusa najboljšega. Vendar pa preidimo na naslednji del našega pregleda.

Daljinski upravljalnik

To je skoraj mojstrovina. Z njegovo pomočjo lahko v celoti upravljate avtoradio DEX-P99RS Pioneer. Vsebuje skoraj vse elemente in ukaze, ki jih boste morda potrebovali. Tukaj je samo pogon za razkladanje pogona ne bo delovalo. Na daljinskem upravljalniku ni gumbov za odstranitev CD-ja. Toda to ni tako pomembno. Glavna stvar je, da se daljinski upravljalnik lahko enostavno namesti na volanski obroč avtomobila, ki ga samodejno pretvori v multimedijski volan.
Z daljinskim upravljalnikom lahko izbirate pesmi, upravljate izenačevalnik, iščete radijske postaje, spreminjate glasnost, nadzirate predvajanje glasbe in programirate vrstni red del. Veliko daljinskih upravljalnih naprav drugih proizvajalcev ni na voljo in polovica tega, kar lahko stori Pioneer-jev daljinski upravljalnik. Možno je, da je to pot v podjetju poskušala ogreti zanimanje za izdelek in povečati ergonomijo avtomobilskega sprejemnika.

Kakovost zvoka

Sprejemnik DEX-P99RS Pioneer zagotavlja nepristransko kakovost zvoka. Ampak, da bi ga slišali, morate izpolniti nekaj zahtev. Najprej morate poslušati glasbo samo z licenčnimi CD-ji. Le oni lahko najdejo sprejemljivo kakovost. Druga možnost je, da uporabite nestisnjeni WAV, ki se vlije na iPhone ali iPad.Drugič, vašemu avtomobilu je treba zagotoviti kakovosten akustični sistem. Upam, da bodo standardni avtomobilski zvočniki lahko sprostili celotno paleto avdio posnetkov (tudi s takim snemalnikom) - čisto norost. Tretjič, lepo bi bilo uporabiti tandem z avtomobilskim ojačevalnikom. Čeprav zadnji in ni potrebno. Šele takrat boste dosegli kakovosten zvok.

Pozitivne povratne informacije lastnikov

Tisti, ki si upajo kupiti avto sprejemnik te ravni (za takšno vrsto denarja), pustijo veliko pohvalnih pripomb o njenem delu. Katere so resnične značilnosti Pioneer DEX-P99RS? Mnenja o tem snemalniku so povsem pozitivna. Avtomobilisti so preprosto navdušeni nad kakovostjo zvoka in hitrosti snemalnika. Mnogi opažajo precej informativen zaslon in izjemno priročen daljinski upravljalnik. Čeprav je opremljen z žicami. In nekateri so odprli polni potencial radia, tako da so ga s pomočjo brezžične povezave priključili na CD-sprejemnik. In to tudi povzroča veliko topline duši. Na splošno, skoraj vsakdo, ki je kupil ta avto sprejemnik ne more veseliti v tej pridobitvi. Vendar pa obstajajo tisti, ki so ostali nezadovoljni.

Negativne povratne informacije lastnikov

Najbolj pogosta pritožba uporabnikov te glavne naprave je visoka cena. Da, visoka je. Po drugi strani pa so vse naprave premium razreda, ki izpolnjujejo Hi-End ravni, dostojne. Druge pritožbe vključujejo dejstvo, da kasetofon ne more delati z nestisnjenimi formati FLAC, APE, WavPack in drugimi. Ta pripomba je pravilna. Ker jeGlasbo v teh formatih odlikuje visoka kakovost zvoka. Ni jasno, zakaj so se proizvajalci odločili opustiti te formate. Vendar so to vse trivialnosti v ozadju elegantnega zvoka in lepega funkcionalnega. Zato pritožb o takšnih manjših pomanjkljivostih ni mogoče upoštevati.

Na koncu

Pioneer DEX-P99RS nosi visoko kakovostne avdio naprave Hi-End in lahko v avtomobilu zagotovi izjemno kakovosten zvok. Snemalnik ima veliko prednosti, zaradi katerih je dobičkonosen, čeprav kljub visokim stroškom. Ampak dobre naprave in imajo tako veliko stroškov. Vendar pa je uporaba tega avtoradia brez ustreznega sistema zvočnikov zelo priporočljiva. V tem primeru je bolje izbrati nekaj lažjega. Ali kupite druge zvočnike. Šele takrat boste uživali v visokokakovostnem zvoku.

Sorodne publikacije