Podrobnosti o tem, kako spremeniti vzdevek v Varfeise

Danes vam bomo povedali, kako spremeniti vzdevek v igri Varfeys. Za to je dovolj, da izvedete vrsto zaporednih dejanj. Prav tako bomo razpravljali o omejitvah, ki veljajo za spremembo imena.

Napaka

Preden nadaljujete s podrobno razpravo o tem, kako spremeniti vzdevek v Varfeisu, morate pred časom prijaviti napako, ki se je zgodila v projektu, saj je tesno povezana z obravnavano temo. Sredstva igre niso uspela, kar je omogočilo ustvarjanje znakov z enakimi vzdevki. Navedena napaka je bila kmalu odstranjena in to se ni več ponovilo. Isti vzdevki so bili zamenjani z "Neimenovani" v prisilnem naročilu. Igralci, ki jih je prizadel ta pojav, imajo možnost, da ponovno izberejo ime znaka, ki je brezplačna možnost. Funkcija vzdevek je odslej uradni vir igre.


Omogoča namesto podpisa "Brez imena" izbrati želeni vzdevek brez finančnih stroškov. V tem primeru moramo biti še posebej previdni. Dejstvo je, da lahko spreminjanje imena naredimo le enkrat. Zato je treba posebej paziti, da izberete psevdonim.

Navodilo

Obravnavamo praktični del odločitve, kako spremeniti vzdevek v Varfeise. Najprej greva v našo osebno pisarno. Izberite ustrezen razdelek. V meniju izberite enega od strežnikov 3 zahtevanega znaka. Nato, da se odločite, kako spremeniti vzdevek v Varfeisu, morate določiti najprimernejši vzdevek. Po uvoduKlicni znak se preverja za zaposlitev. Če določeno ime že uporablja drug udeleženec projekta, morate določiti drugo. Tu smo opravili osnovni algoritem.

Omejitve

Če vas zanima spreminjanje vzdevka v Warface, morate vedeti, da je to mogoče le pod določenimi pogoji. Dejanska sprememba psevdonima je le v obdobju, ko projektni strežniki opravijo tehnično delo. Ko izberete novega klicatelja, se ne bo takoj spremenil. To bo zahtevalo ponovno zagon strežnika. O tehničnem delu bomo zagotovo objavili na uradnem viru igre, v novicah. Enkrat je na voljo brezplačna sprememba psevdonima, ki je odprta samo za uporabnike, ki so doživeli zgoraj opisano napako. Pri preimenovanju morate upoštevati trenutno veljavna pravila projekta. Uprava ne more zagotoviti, da po spremembi psevdonima udeleženec projekta ne bo blokiran zaradi kršenja navodil.

Sorodne publikacije