Kako spremeniti tipkovnico na Androidu in spremeniti jezik in barvo

Proizvajalci pametnih telefonov ustvarjajo vedno več "hitrih" pripomočkov in dodajajo zmogljiv procesor ali količino pomnilnika RAM. Toda ne glede na to, ali uporabljate drag ali pameten pametni telefon Android, uporabnik poskuša prilagoditi pripomoček zase. Trenutek pride, ko se pojavi vprašanje, kako spremeniti tipkovnico na Androidu. Nekdo si samo želi spremeniti način vnosa znakov, nekdo išče nekaj izvirnega in neobičajnega.

Kako spremeniti jezik tipkovnice na Android

Mnogi lastniki pametnih telefonov se soočajo s problemom spreminjanja jezika postavitve. Obstaja več načinov za spremembo. Prvi je v sporočilu, beležnici ali kateri koli drugi aplikaciji, kjer se uporablja tipkovnica. Ko se prikaže zadnji, morate pritisniti preslednico. Po tem se prikaže novo okno, v katerem boste morali izbrati jezik vnosa.


Prav tako lahko spremenite postavitev v pametnem telefonu in prek nastavitev. Za začetek morate vnesti »Možnosti«. Poiščite "Jezik in vnos". Kliknite nanjo in izberite "Jezik" na seznamu, ki se prikaže. Nato se na zaslonu prikaže seznam podprtih jezikov. Med njimi morate izbrati potrebno in kliknite nanj. Na ta način lahko preprosto spremenite postavitev.

Kako spremeniti tipkovnico Android

Različni uporabniki raje uporabljajo različne načine vnašanja znakov. Torej, v Android in vgrajenih v več tipov tipkovnic. Za spremembo standardne različice moratepojdite v Nastavitve telefona. Pomaknite se do elementa "Jezik in vnos". Poiščite "Tipkovnice in metode vnosa" s priloženega seznama. To vam omogoča, da izberete drugačno tipkovnico, ki jo zagotavlja standardna firmware za Android.


Namestitev nove tipkovnice

Običajne in standardne nastavitve pametnega telefona lahko kmalu postanejo dolgočasne. Včasih uporabniki želijo nekaj novega, in potem je vprašanje, kako spremeniti barvo tipkovnice na Androidu. Na žalost privzete nastavitve omogočajo le nekaj barv, vendar so precej dolgočasne. Ko na Android spremenite tipkovnico na nekaj bolj izvirnega? Za to se obrnite na Market Plot za pomoč. Morate odpreti program in ubiti iskalni niz "tipkovnica" ali tipkovnica. Med predlaganimi možnostmi izberite tisto, ki vam je najbolj všeč.
Nato odprite programsko stran in začnite postopek prenosa in namestitve. Ko se konča, lahko ugotovimo, kako "Android" spremeni tipkovnico. Če želite to narediti, pojdite na pametni telefon "Konfiguriraj", se pomaknite po seznamu in poiščite element "Jezik in vnos", nato pa si oglejte seznam vseh podprtih tipov tipkovnice v pametnem telefonu, nato pa potrdite polje ali označite tisto, ki je bila pred kratkim nameščena. Po tem se morate vrniti v glavno okno in odpreti aplikacijo, kjer je tipkovnica vključena, držite dotik polja za vnos znakov in počakajte, da se prikaže pojavni meni. S seznama kajpojavil, izberite "način vnosa". Naprej iz predlaganega seznama morate izbrati novo tipkovnico in jo klikniti. Po tem se standardna zasnova spremeni v tisto, ki je bila izbrana na trgu. Pomembno je omeniti, da je pri namestitvi nove tipkovnice najbolje uporabljati aplikacije iz uradnih virov. Nakup datotek iz nepreverjenih virov lahko povzroči pojav virusov v pametnem telefonu.

Sorodne publikacije