Kode za "DTA" na letečih avtomobilih: pregled, posebnosti prehoda in pregledi

Vsi vemo, da v igri GTA: San Andreas obstaja ogromen izbor najrazličnejših avtomobilov, ki jih lahko kupite, osvojite ali celo ukradete (kar je še posebej presenetljivo, saj se ime igre nanaša na krajo avtomobilov). Vendar pa vsi potujejo po cestah z različnimi hitrostmi - to je razburljivo, a povsem običajno. Kako lahko diverzificiramo proces? Na primer, lahko naredite svoj avto letenje! Ja, to je mogoče, vendar ne osnovne funkcije igre. Če želite to narediti, boste morali uporabiti posebne šifre goljufij, ki bodo obravnavane v tem članku. Naučili se boste kode za "DTA" na letečih strojih, kot tudi izvedeli nekaj zanimivih tehnik, ki vam bodo omogočile zaslužek. Torej, od česa začeti? Najprej morate ugotoviti, kaj potrebujete za letenje v avtomobilih, nato se naučite vpisati goljufije v tej igri, nato pa poiščite kode za DTA na letečih strojih.

Zakaj moramo leteti z avtom?

Če želite vedeti kode za DTA na letečem avtomobilu, to pomeni, da že veste, zakaj boste uporabili to sposobnost vašega avtomobila. Vendar to ne pomeni, da vam ni treba omenjati nekaj zanimivih in prijetnih funkcij, ki jih lahko zdaj letijo vaši avtomobili. Dejstvo je, da boste na zemljevidu lahko dosegli prej nedosegljive točke. Na primer, nekatere elemente lahko dobite le, če imate luknjo v raketah ali dostop do letala. Če je takouporabili boste kode za "DTA" na letečih strojih, potem ne boste potrebovali ničesar drugega kot vaš avto. Zato je čas za prakso, namreč za začetek tipkanja kod.

Kako vnesti "DTA" kode?

Ali želite v "DTA" vnesti šifro za letalske stroje? V tem primeru se morate najprej naučiti uporabljati kode v tej igri. Dejstvo je, da morate v večini projektov poklicati poseben meni goljufije ali ukazno mizo, da v njem registrirate posebne ukaze. Zato imajo mnogi igralci težave z igro, saj tukaj ni nobenega menija ali konzole. Ali ni mogoče uporabljati goljufije tukaj? Ne skrbite, nihče vam ne bo vzel letečih avtomobilov! Celoten problem je, da so goljufije predstavljene tukaj samo med igro. To pomeni, da morate začeti s tem, ko boste igrali aktivno. Po eni strani je to priročno, saj vam ni treba klicati dodatnih oken, ni vam treba zapomniti bližnjic na tipkovnici za klic konzole in tako naprej.

Vendar pa obstajajo slabosti te metode. Prvič, ne morete videti, kaj točno vnesete. Torej, če naredite napako pri pisanju knjige, ne boste mogli popraviti ali celo opaziti. Zato je vedno pomembno, da pazite, ali je po končani kodi prišlo do opozorila, kot če ga ne, to pomeni, da se motite in morate ponovno vnesti kodo. Drugič, ključi, ki jih uporabljate za vnos kode, se uporabljajo tudi v procesu igranja. Zato se morate držati mejePozor, da vaš lik ni tekel po cesti pod kolesi avtomobila v tistem času, ni skočil s pečine ali poskušal ukrasti avtomobila v očeh policije.
V drugem bi moral biti postopek vnosa goljufij zdaj jasen, tako da lahko varno preidete na pregled kode na letečega avtomobila na "GTA: Sanandres".

Koda za let

No, zdaj boste na GTA našli isto kodo, da bodo letala letela z avtomobili. RIPAZHA goljufa morate vnesti na enak način, kot je opisano v prejšnjem odstavku. Potem pojdite v avto, vzletite in vzletite. Izkazalo se je, da je vse zelo preprosto! Vendar pa si je treba zapomniti, da bo nadzor zračnega prometa enak kot v letalu in ne kot avto na tleh. Torej poskusite ponovno zgraditi čim hitreje, da ne boste pomotoma padli. Torej, zdaj lahko naredite vsako vozilo letenje, tako da boste lahko uživali v novo funkcijo, ki se je pojavila v vaši igri, ki močno preusmeri igranja in jo naredi veliko bolj privlačno in živahno.

Spremljanje vremena

Imate osnovne podatke, tako da lahko zdaj govorite o nekaterih dodatnih funkcijah. V GTA 3 se kode za leteče stroje pogosto uporabljajo v povezavi z goljufijami, da bi spremenili vreme in v tem ni nič presenetljivega. Če se odločite, da ne boste vozili in letite na svojem najljubšem avtomobilu, potem pred vami ne bo nobenih ovir. Vendar pa obstaja možnost, da je na ulici zelo močan dež, ki vam ne bo dovolil, da bi občudovali razglede z višine ptičjega leta, kot tudi normalno.Upravljajte svoje vozilo. Kaj storiti? Vse je zelo preprosto! Potrebno je samo uporabiti čip AFZLLQLL, ki takoj spremeni vreme na sončno in s tem tudi letenje, tako da lahko varno prevzamete in vzletete.

Letalski čolni

Bodite pozorni, da ne morete narediti daleč ne samo avtomobilov. Izkazalo se je, da lahko uporabite čip AFSNMSMW, da boste prisilili, da boste preletili vse čolne v igri. V skladu s tem boste imeli priložnost odpluti na odprto morje, od koder letite v nebesa in se vrniti na obalo, da boste navdušili z videzom vseh mimoidočih. Načelo letenja ostaja popolnoma enako kot pri avtomobilu: v zraku bo nadzor nad čolnom podoben letalu, zato morate biti pripravljeni in se ne boste izgubili. Na žalost je GTA 5 koda za leteče avtomobile in čolne odsotna, zato bi morali v tej igri uživati ​​v tej priložnosti. Čeprav še vedno "GTA: San Andreas" ni slabša od dlani dirke v dirki z najnovejšo peto.

Triki in zaslužki

Kot je navedeno na začetku članka, lahko zaslužite denar na podoben način. Dejstvo je, da so plačani različni triki v avtu, in bolj spektakularni so, več denarja dobite za njih. Seveda, če ste v letu, potem lahko naredite kaskade neskončno, brez skrbi, da se bo kmalu vaš avto vrnil na tla na naslednji hrib. Vendar, glede na dejstvo, da lahko vedno uporabite goljufije za denar, triki na leteči avto so vredninastopajo samo za osebni užitek.

leteči avtomobili

No, in kot majhen bonus boste na koncu dobili informacije o eni kodi, ki prav tako prisilijo vozila na letenje, vendar ne ravno v smislu, ki ga lahko pričakujete. Če vnesete BUBBLECARS cheat, vaš avto ne bo mogel leteti, in na prvi pogled ne boste videli nobenih sprememb. Ampak ne skrbite, ker so spremembe še vedno prostor, in da ga preveri, morate samo strmoglaviti v najbližji avto. Odletel bo od trka, kot da bi bil mucka. Kot lahko vidite, je to še ena koda za leteče avtomobile, ki je veliko manj uporabna in bolj zabavna in zabavna.

Sorodne publikacije