Podrobnosti o tem, kako spremeniti jezik v COP GO

V COP GO-ja je veliko različnih nastavitev, ki vam bodo pomagale lažje krmariti. S takimi orodji se lahko znebite zrušitev v aplikaciji. Danes bomo obravnavali najbolj priljubljeno vprašanje: kako spremeniti jezik v COP. Praviloma ni primerno za vse uporabnike, da se privzeto igrajo s tem parametrom. To je angleška različica programa. Ni vsakdo govori jezik. Obstaja več načinov, kako jo spremeniti, in danes se lahko naučite o najenostavnejših. Navodila lahko ravna tudi začetnik.


lahkotnost

Obravnavamo vprašanje, kako spremeniti jezik v COP GO. Potrebne prilagoditve lahko izvedete v samo treh korakih. Priporočamo, da ste zelo previdni. Če prvič spremenite jezik, poskusite zapomniti naslednja navodila. Če to storite, ne boste nikoli imeli podobne težave.

Steam

Obravnavamo praktični del rešitve vprašanja, kako spremeniti jezik v COP GO. Pravzaprav je vse preprosto in potrebne nastavitve bomo izdelali v Steamu. Prva stvar, ki jo morate storiti, je zagon platforme. Na levi strani zaslona boste lahko videli elemente. Izberite Par. Če je vse narejeno pravilno, boste videli pojavni meni. Izbrati morate osnovno možnost »Nastavitve«. Seveda, če imate privzeti jezik, se bo naš želeni del imenoval Nastavitve. Polovica poti je mimo.

Zaporedje ukrepov

Torej, naprejČakalna vrsta je druga faza reševanja vprašanja, kot v COP GO za spremembo jezika. Če greste do želenega odseka, boste videli spustni meni, kjer morate izbrati razdelek »Vmesnik«. V angleščini se bo imenoval vmesnik. Potem, preden boste imeli velik spustni meni, tukaj seveda izberete jezik, ki ga potrebujemo. Bodite pozorni na spodnji desni kot, mali gumb OK. Če želite shraniti nastavitve, kliknite nanj. Vprašanje, kako spremeniti jezik v COP GO, je že praktično rešeno. Če želite, da nastavitve delujejo, morate znova zagnati "Stream". Če se pri kateri koli spremembi nastavitev odpre katera koli igra, vas bo storitev samodejno zaprosila, da pošljete zahtevo, da jih zapustite. Bodite prepričani, da shranite vse dosežke, sicer bodo nepreklicno izgubljeni. Ko znova zaženete "Korak", boste videli, da so vsi napisi spremenili jezik v tisti, ki ste ga izbrali v nastavitvah. Kot lahko vidite, je to vprašanje povsem preprosto in kdorkoli želi, ga lahko reši.

Sorodne publikacije