Kako odstraniti povezavo s kartice Aliexpress v današnjem okolju

Trenutno je e-trgovina globlje v življenje vsake osebe, ki živi v naši državi. Število nakupov prek spletnih trgovin nenehno narašča, vsak mesec in celo popoldne. Ločeno na tem internetnem trgu obstajajo take trgovalne platforme kot Aliexpress. Pogosto pa ta podjetja pospešujejo trženje brez poznavanja strank. Takšna pobuda trgovalnih platform onemogoča kupce in jih poskušajo ustaviti, kar ni vedno enostavno. Eden od teh korakov je vezava bančne kartice na plačilni sistem Aliexpress. V skladu s tem imajo uporabniki vprašanje: kako prekiniti povezavo s kartico Aliexpress?


Kaj je Aliexpress?

Preden odgovorite na vprašanje: kako prekiniti povezavo s kartico Aliexpress, začnimo z ogledom tega, kar predstavlja ta trgovalna platforma. Aliexpress se najpogosteje primerja z velikim spletnim bazarjem, ki prodaja veliko različnih kitajskih spletnih trgovin. Včasih se lahko tudi ti trgi imenujejo spletne trgovine, ampak samo nakupovanje spletnih trgovin. Kljub temu je na tem spletišču veliko izdelkov, od katerih se jih večina prodaja po razmeroma nizki ceni. Poleg tega mnogi prodajalci prakso brezplačna dostava iz Kitajske v vaš dom. To je tisto, kar naredi Aliexpress tako priljubljen. Še vedno, zakaj je vprašanje, ali ga je mogoče izključiti iz Aliexpress?

Sistem obračunavanja Aliexpress

Trgovalna platforma Aliexpress ponuja več vrst plačil, med katerimi je tudi plačiloElektronski plačilni sistemi, kot so WebMoney, QIWI ali WesternUnion, so lahko po vsem svetu običajni. In tudi plačilo lahko opravite z običajnimi bančnimi karticami VISA ali MasterCard. Ampak, poleg tega, Aliexpress ima svoj plačilni sistem, ki se imenuje Alipay.


Vsakemu odjemalcu ne ponuja samo osebnega računa, temveč tudi priloži različne bančne kartice temu računu, da bi dodatno olajšal delo stranke. Pridružitev računu z določeno bančno kartico se imenuje sidro. Vezana bančna kartica, ki se začne z določenim zneskom plačila, lahko opravlja takšne bančne posle brez vednosti stranke. In to lahko povzroči nekaj težav. Po drugi strani pa lahko Alipay ponudi različne bonitetne programe za priključitev bančne kartice, neizkušeni kupci pa se z veseljem strinjajo. Toda v prihodnosti imajo še vedno vprašanje: kako odvezati bančno kartico od Aliexpress?

Načini plačila na Aliexpress

Vsak kupec v Aliexpressu se mora zavedati, da je ta trgovalna platforma več plačilni sistem. Zato, da ne bi še naprej spraševali, kako prekiniti povezavo s plačilno kartico Alipres, lahko izkoristite alternativni plačilni sistem, ki ga ponuja ta trgovalna platforma. Katere so alternativne metode plačila? V mnogih pogledih so odvisni od države, v kateri potrošnik živi. Toda obiskovalec te spletne strani praviloma vidi ponudbe, ki so prikazane na fotografiji, objavljeni v našem članku.
V tem primeru lahko kupec natančno izbere plačilni sistem, ki mu je večumu, s katerim je najbolj znan, in v katerem je najprimernejši za plačila. Pogosto, da ne bi stopili v stik z bančnimi karticami in se potem ne bi ukvarjali s tem: kako prekiniti povezavo s kartico Aliexpress, nekateri kupci uporabljajo ne manj varen sistem WebMoney. In ta sistem, kot tudi sama platforma za trgovanje, je multikuranca. To pomeni, da lahko kupec prihrani denar na različnih elektronskih denarnicah z različnimi valutami. In uporabite natanko torbico, ki bo koristila kupcu pri različnih nakupih. Torej, tisti, ki bi denar v ameriških dolarjih, menijo, da je primerno, da plača dolar torbici, in tisti, ki prejmejo plačo v ruskih rubljih lahko plačajo iz rublja torbici.

Marketing poteka z Alipay

Trenutno je število kupcev na trgovalnem dnu Aliexpress več kot milijone. Poleg tega pa tako podjetje kot tudi njegov plačilni sistem od časa do časa ponujajo različne marketinške korake, da bi povečali število kupcev. Ponujajo različne bonitete, na primer znižanje stroškov blaga za določen odstotek, ko je banka vezana na plačilni sistem. In neizkušeni kupci, ki poskušajo prihraniti pri nakupih, se strinjajo s to ponudbo.

Odvežite kartico s trgovalne platforme Aliexpress.

Če rešite problem, kako prekiniti povezavo s kartico Aliexpress, lahko uporabite naslednjo shemo:
  • Prijavite se na mesto, kjer morate preveriti pristnost.
  • Ko pridete v svojo osebno pisarno, lahko odprete zavihek "moj plačilni račun" in pridete na stran za plačilo. Če stebančna kartica je resnično vezana, potem vas bo sistem zlahka zagnal, saj ste registrirani uporabnik.
  • Nato na vrhu strani najdete ikono "uredi zemljevide".
  • S klikom nanj boste prejeli seznam priloženih bančnih kartic.
  • Na desni strani je napis "odstranite kartico". Kliknite njo.
  • Tako lahko prekinete povezavo bančne kartice s sistemom Aliexpress.

    Sorodne publikacije