Kako leteti na letalu v GTA 5: Navodilo

Prvič se je letalski prevoz pojavil v tej seriji iger po odhodu Vice City. V njem ima helikopter. V San Andreasu vam bo hkrati na voljo velik izbor letal in helikopterjev. V petem delu serije se je tradicija razvila: dodani so bili novi modeli zračnega prevoza, upravljanje se je spremenilo in prilagodilo itd.

Kje dobiti letalo?

Preden razumeš upravljanje, moraš najti letalo v mestu ali na podeželju. Prva stvar, ki jo mora imeti igralec, je obisk mestnega letališča. Vendar pa se nam mudi, da vas opozorimo, da lahko na ozemlje zakonito pridete in vzamete letalo šele po uspešnem letenju šole. Na voljo je po opravljeni nalogi, ki se imenuje "Reuniting Friends". Priporočljivo je, da prenese, opraviti vse izpite - po prehodu boste vedeli vse kontrole in bodo lahko enostavno iti na prvi neodvisni let.


Drugo mesto z zračnim prevozom - zapuščeno letališče. Prenašate zgodbo o GTA 5 in letite na letalu, ki ga boste pogosto morali. V hangarjih blizu vzletno-pristajalne steze lahko najdete vojaškega borec. Celoten asortiman obsega 15 vrst letal. Če jih želite odpreti, morate namestiti dodatek. Del je na voljo samo v načinu GTA Online. Preden se udeležite spletnih letalskih dirk, vadite v scenskem načinu.

Kako upravljati?

Letite naprejLetalo v GTA 5 je postalo veliko lažje kot v prejšnjih poglavjih. Vendar je nadzor zračnega prometa v igri še vedno najtežji. Privzeto postavitev uporablja tipkovnico Numpad. Zaviranje, pospeševanje in obračanje so namenjeni za standardni WASD in nagibanje na ključe digitalnega bloka. Tipke 5 in 8 dvigata in spuščata nosno ravnino. Z gumboma 4 in 6 zavije levo in desno.


Raziskovanje vseh ključev - ne pomeni, da se naučite upravljati letalo v GTA 5. Če se spomnite vse od prvega, potem potrebujete igro in čas. Postopoma se bo raven znanja povečala, zaradi česar bo letalo postalo bolj obvladljivo in poslušno.

Letalska šola

Za pridobitev certifikata se prepričajte, da ste opravili vseh 12 šolskih letov. Začenši s preprostimi nalogami, postopoma napredujete do zapletenih piruensov in tekmovanj za eno uro. Med tečajem se boste učili izvajati lepe trike in leteti skozi nevarne kraje. Zdaj veste, kako leteti na letalu v GTA 5 in lahko izkoristite ta vodnik.

Sorodne publikacije