Podrobnosti o tem, kako zapustiti ceh pri WOW

Danes bomo pogledali, kako se izogniti cehovstvu pri WOW. Ekipa lahko to počne preprosto, vendar to ni edini način. Ni nujno, da začnete prevara z belo las lepo nočni elfikoy - se bo končalo slabo. Na srečo vam bodo usnjeni škornji omogočili, da popravite napako in zapustite ceh. Če tega niste storili prej, boste morda imeli neznane menije in zahtevani ukaz za besedilo. Zagotavljali vam bomo vse potrebne informacije, uporaba opisanih nasvetov pa bo možna, preden bo situacija postala zelo neurejena.


Okna

Obrnimo se k praktični rešitvi vprašanja, kako zapustiti ceh v WOW 335. Pritisnite J. To bo odprlo cehovsko okno. Prikazuje vse potrebne informacije. Pojdimo na naslednjo stopnjo reševanja vprašanja, kako zapustiti ceh v WOW, in kliknemo na zavihek pod imenom Roster, ki je na dnu okna. Poiščite ime našega značaja. Kliknite z desno miškino tipko. Pojavil se bo poseben pojavni meni z več funkcijami. Izberite »Zapusti ceh«. Prikaže se potrditveno okno. Kliknite na Sprejmi. Po potrditvi odločitve, da zapustite klepetalnico, boste prejeli sporočilo, da bo rumena. Tu smo upoštevali prvi način.

Ukaz za besedilo

Nato bomo preučili naslednjo možnost, kako zapustiti ceh v WOW. V oknu za klepet vnesite naslednji ukaz: /gquit. Uporabite lahko tudi možnost /guildquit. Torej bo rešeno tudi vprašanje, kako zapustiti ceh v WOW-u. Pri temv tem primeru ne bo nobene potrditve navedene akcije. Takoj bo rumena prijava njegove komisije. Od zdaj naprej ne boste član ceha. Vendar to ni vse, kar morate vedeti.


Opozorilo

Preden začnete reševati vprašanje, kako zapustiti ceh pri WOW, se prepričajte, da je res potrebno. Ne boste se mogli vrniti, ne da bi prejeli povabilo enega od glavnih članov cehov. Obenem večina združenj ne sprejema predstavnikov, ki so jih v določenem trenutku zapustili. Ko vstopite v drug ceh, se bo vaš ugled zmanjšal za eno kategorijo. Na primer, če pustite povezavo z nivojem vzvišenega, bo v novi skupini padla na priznanega. Prepričajte se, da ste izbrali pravi lik med oskrbo cehov. Pri uporabi besedilnega ukaza potrditev, kot je omenjeno zgoraj, ne bo potrjena, zato uporabite zgornje kode, da boste še posebej pozorni. Mimogrede, da bi zapustili združenje, lahko zahtevate tudi lastno izključitev iz upravljanja.

Sorodne publikacije