Pregled Xbox 360 Arcade

Xbox 360 Arcade, igra, ki jo lahko najdete v vsaki trgovini, je predpona, ki je postala priljubljena v času izdaje. Ni skrivnost, da igralci ne uporabljajo samo računalnikov. Predpone imajo tudi veliko povpraševanje. Vendar pa so nekateri igralci še vedno zainteresirani za nekatera vprašanja. Na primer, morate dati prednost Arcade, ki značilnosti naprave, njene prednosti in slabosti, pregledi naprave. O vsem tem - še v članku.

Opis

Predplačilo za Xbox 360 Arcade (o tem bomo zagotovili povratne informacije) je izdal Microsoft. Pojavil se je na trgu v oddaljenem letu 2007. Čeprav je model že izven proizvodnje, je naprava še vedno priljubljena pri igralcih. Zakaj?


Predpona ima svoje posebnosti. Proizvajalec se je odločil namestiti brezplačne igre na napravo. Prav tako ima pomnilniško kartico in priključek HDMI. Mnogi kupci v pregledih opisujejo zmožnosti naprave in poudarjajo, da jo je najbolje uporabiti v družini. Poleg tega so v nastavitvah vključene tudi starševske možnosti, kot so omejitve dostopa.

Paket

Veliko potrošnikov ugotavlja, da ima predpona dobro nastavitev. Kaj je v njem? Lastnik bo v škatli našel igralno palico, povezovalni kabel, pomnilniško kartico, slušalke in poseben igralni disk. Na splošno nič posebnega, vendar ustreza uporabnikom.

Značilnosti

Pred začetkom ali namestitvijo iger je treba poznati značilnosti naprave. Kakšni so kazalniki?predpona? Deluje s 3-jedrnim procesorjem, vsaka frekvenca je 3,2 GHz, ima 512 MB RAM-a in 10 MB video pomnilnika.


Proizvajalec je omogočil delo s pomnilniško kartico, podprtimi slušalkami, igralnimi ploščami (vključno z brezžično). Izhodi so: AV, USB, HDMI, Ethernet. Deluje z diski, glasbo in fotografijami. V kompletu je pet iger. Teža konzol je 3,5 kg, ne moremo reči, da je naprava zmogljiva, vendar je primerna za udobno igro brez prefinjenosti.

Pros

Pregledi pogosto napišejo pozitivne vidike predpone. Kaj ločeno? Če upravljate več kot udobno, lahko delate z različnimi vrstami diskov, podpira sliko Full HD. Model se lahko z lahkoto prikaže, lahko nastavite veliko različnih iger. Med procesom se predpona ne upočasni. Igrate lahko hkrati s četrtimi igralci. Stroški so nizki. To niso vse prednosti predpone, temveč najpogostejše, ki jih omenjajo kupci. Treba je opozoriti, da tudi če je naprava moralno zastarela, lahko lastniku še vedno nudi dober počitek.

Igre

Seveda, ko kupite igro Xbox 360 Arcade Games, kaj je v središču pozornosti. Zdaj v tem modelu lahko igrate stare, a zanimive in "legendarne" programe. Uporabniki trdijo, da lahko v trgovini prenesete različne igre, ki jih lahko zaženete tudi v računalniku. Ampak, seveda, stroški za njih ravno ne bodo zadovoljili nikogar. To je problem za vse konzole.
Veliko potrošnikov dajeprednost je prepisati napravo, da omogoči zagon CD-jev in DVD-jev. V tem trenutku, za igralce, da spremenite programsko opremo in "odklepanje" napravo - lahka naloga. Igre, prenesene iz torrenta, gredo dobro na konzolo. Žal ta model programske konzole še ni izdan, vendar je že na voljo več kot dovolj.

Reflow

Za prepis naprave morate namestiti "Fribut". Kako to storiti? O tem malo kasneje. Pozornost je treba usmeriti na to, kar lastnik dobi po tem dejanju:
 • Lahko samostojno dela z vsemi igrami, ki so zabeleženi v pomnilniku naprave.
 • Lahko jih zapišete iz katerega koli medija, za to ne potrebujete trdega diska.
 • Za namestitev programa "Fribut" je potrebno imeti posebna orodja za odpiranje naprave, kabel za izvedbo instalacije, programer. Šele ko sestavite vse komponente, lahko nadaljujete z namestitvijo. Takoj je treba pojasniti, da ljudje, ki nimajo nikakršnih spretnosti pri ponovnem utripanju, sami ne delajo bolje. Kaj morate storiti:
 • Za začetek morate razstaviti ohišje: odstranite stranski nosilec, razstavite brezžični modul, odklopite ohišje in vse njegove plošče, nato pa - odstranite zgornjo ploščo.
 • Nato odstranite napravo, ki ji sledi matična plošča.
 • Spajkalnik je treba segrevati, zadnji pa namestiti. Njena lokacija je spodnji del.
 • Po tem morate povezati kontakte, ki so na njihčip za matično ploščo.
 • Programer mora biti zaloten, da lahko dela z notranjim pomnilnikom naprave.
 • Po postopku odstranite preostali tok, ki je ostal na napravi.
 • Zdaj morate programer priključiti na računalnik.
 • Po zbiranju "Nanda" ga je treba odstraniti s plošče, če je treba zamenjati termalno pasto, in nato zbrati napravo.
 • Postopek se lahko zdi precej zapleten, vendar se zdi le na prvi pogled. Če pa pri tem ni izkušenj, se je bolje obrniti na strokovnjake. Prav tako je dobra odločitev, da kupite opremo iz rok, najpogosteje pa so takšne naprave že overclockane.

  Povzetek

  Po branju tega članka lahko vsakdo razume, kaj naprava ima zase. Ta predpona je na voljo in zelo enostavna za uporabo. Uporablja se lahko v majhni družbi prijateljev. In večina kupcev je zadovoljna z izbiro. Če potrebujete močnejši Xbox 360 Arcade (zgoraj opisane funkcije), bodite pozorni na hladilni sistem in programsko opremo. Z nadgradnjo bo naprava bolj odzivna na sodobne igre.

  Sorodne publikacije