"Sirius Sam 2": kode in njihov opis

"Sirius Sam 2" je prvi strelec, ki opisuje zgodbo kul lik. Uničiti ga morajo na stotine, celo tisoče pošasti in šefi. Igra je polna dogodkov, eksplozij in akcijskih iger. V tak strelec dodate zabavno lahko, če kode. "Sirius Sam 2" ima možnost vnosa kod, ki dajejo prednost računalniškim nasprotnikom, vendar jih na spletu ne morejo uporabljati.

Kako vstopiti v goljufije?

Če želite uporabiti vgrajene kode, jih morate aktivirati prek posebne konzole. Če želite to narediti, najprej pritisnite tipko "~", da odprete vnos ukazne vrstice. Nato morate vnesti ukaz sam_iEnableCheats = 1. Potrebno je zapisati točno tako, kot je prikazano v primeru. Po tem pritisnite tipko Enter. Zdaj se bo prikazal meni s kodami, če pritisnete F1.


Če želite onemogočiti ta način, vnesite isto kombinacijo in zamenjajte številko 1 z 0 na koncu. Po aktiviranju načina lahko vnesete kode za "Sirius Sam 2". Spodaj je seznam podobnih kombinacij. Vsak goljuf se začne z besedo prosim, potem pa po prostoru, ki mu je dodeljena druga ekipa. Na primer, za kodiranje nesmrtnosti v Sirius Sam 2, morate dodati besedo bog, da bi dobili prosim bog in pritisnite Enter za aktiviranje. Uporabite lahko tudi naslednje ukaze:
  • podajte vse - vse strelivo;
  • duh - priložnost, da gre skozi stene;
  • letenje - sposobnost letenja;
  • nevidno - vključuje nevidnost.
  • Alternativne metode

    Serious Sam 2 Igre obstajajo tudiposebnega trenerja To so programi, ki omogočajo aktiviranje goljufanja s klikom na določene tipke. Datoteko morate kopirati v korenski imenik, kjer je nameščena igra. Nato ga morate zagnati in vklopiti strelca. Predogled ukazov in njihovih pomenov. V igri aktivirajte poseben gumb trenerja in uporabite funkcije, ki jih potrebujete. Za izklop trenerja ponovno pritisnite tipko, ki je odgovorna za vklop programa. Če kode ne želite vnašati ročno, bo ta metoda odlična za vas.

    Sorodne publikacije