Kako narediti stavko na Uttube? Kaj je stavka na Uttube in kaj dajejo

Ugled kanala je najpomembnejši status na utubeju, katerega oznaka mora biti vedno pozitivna. V nasprotnem primeru bo uporabniški račun blokiran ali omejen na uporabo določenih funkcij, zlasti prikrajšanih za pravico do monetizacije video vsebin. Nekateri uporabniki ne razumejo povsem, kakšna je stavka na Uttube. Zato je stavka opozorilo, ki ga portal posreduje lastniku svojega kanala za kršitev avtorskih pravic ali določena načela skupnosti.


Koncept udarne utubije

Yutub velja za najbolj priljubljen večnamenski informacijski portal v svojem življenju, vsako uro pa se njegova platforma dopolnjuje s stotinami novih video datotek, ki jih je treba filtrirati. takšno stavko na Yutub.
Seveda obstajajo posebne funkcije, ki so odgovorne za izbiro videoposnetkov, s katerimi se robot ukvarja. Filtriranje videoposnetkov, ki so poplavljeni s portalom, je potrebno, da se prepreči prodor videoposnetkov, ki so prepovedani z zakonom, vključno s pornografijo, elementi nasilja, pozivom k nasilju, revoluciji, umoru, posmehu živali in še več. Robot se vedno ne spopada z veliko količino informacij, zato se še vedno pojavljajo nekateri videoposnetki, ki niso dovoljeni na portalu. V tem primeru ima uporabnik pravico vložiti pritožbo z uporabo posebne funkcije. Ta dejanja pojasnjujejo, kako je treba narediti stavko"Utoub".


Strajk na Youtube: posebnosti

Torej, če uporabnik opazi, da videoposnetek ni v skladu s pravili, ima pravico napisati pritožbo glede objavljene vsebine, v tem primeru na "Utoub" " Po pregledu pritožbe je v večini primerov kanal za določen čas blokiran kot kazen. Če so stavke pogosto povezane s kanalom, se lahko celo odstranijo.
Treba je opozoriti, da če pritožba ni utemeljena in je video v celoti skladen s pravili o vsebini, lahko uporabnik blokira lažne alarme. Glede preverjanja videa na portalu uprava poskuša biti poštena in ne dajati prednosti določeni stranki.

Kakšne so napade na "Utube"?

Zaradi neskladnosti s temeljnimi pravili o vsebini se lahko Uttube pritoži, in sicer:
 • kršitev avtorskih pravic;
 • kršitev splošnih pravil, ki jih je določil Utub;
 • izkrivljanje dejanskih dejstev;
 • ponarejanje dejanskih dejstev;
 • širjenje promocije nasilja;
 • izročitev osebnosti drugemu.
 • Prizadetje Utub-a je mogoče iz različnih razlogov razumeti, kaj je včasih nemogoče. Vendar pa so glavne točke zgoraj navedenih 6 točk, ki so viri ali osnovna pravila. Njihova kršitev vodi do takojšnje stavke.

  Kako vrgel udarec Utubi?

  Za pravilno pritožbo glede tega ali tega videoposnetka morate uporabiti ustrezen gumb,pod videoposnetkom, v obliki kljukice. Ko kliknete potrditveno polje, je treba navesti razlog za pritožbo: ponarejanje, izkrivljanje dejstev, kršitev avtorskih pravic itd. Ko izberete želeni element, morate klikniti "Naprej". Nato je treba poudariti novo okno, v katerem je treba podrobneje opisati razloge za pritožbo.
  Konec koncev je pravilno in podrobno navedeno, da lahko pritožbe pošljete upravi. Običajno je odločitev, da blokiramo kanal, na voljo po pošti. Zato je treba samo počakati na odgovor moderatorjev.

  Posledice stavke

  Po udarcu kanala v Utoubu bodo običajno naslednje omejitve:
 • omejitve prenosa videa za več kot 15 minut;
 • nezmožnost povezovanja monetizacije;
 • Prepovedana je uporaba zunanjih opomb;
 • funkcija iskanja ventilatorja je izklopljena;
 • Sposobnost kanala za oglaševanje je omejena.
 • Podobne sankcije proti kanalu za kršenje pravic spletnega mesta trajajo šest mesecev. Ko je kanal ponovno blokiran, ga lahko tudi izbrišete brez opozorila.

  Koliko udarcev je dovoljeno imeti na kanalu

  Kanal, ki ga ustvari Utub, ima lahko 3 udarce:
 • Pridobitev prve stavke bo kanalu odvzela možnost uporabe določenega niza funkcij. Glavne omejitve so nadaljevanje prenosa video gradiv, zunanjih pripomb, plačanih vsebin in še več. Podobno stavko je najlažje, čeprav uporabnika omejuje na nekaterene vpliva na glavne značilnosti kanala.
 • Druga stavka se šteje za resnejšo, saj kanal prejme, ko izgubi priložnost za monetizacijo videa. Tako na vseh kanalih kontekstualno oglaševanje preneha vrteti, kar je glavni razlog za znižanje ravni dohodka.
 • Po tretji stavki je kanal blokiran po 7 dneh. Na voljo je čas, da poskusimo vzpostaviti stik z upravo, ugotoviti razloge za uvedbo sankcij in sprejeti ustrezne ukrepe.
 • Opozoriti je treba, da lahko uporabnik, če videoposnetek krši avtorske pravice ali določena načela skupnosti, uporabi metode za napad na Uttube.

  Kaj storiti ob sprejemu stavke?

  Obstajajo samo tri glavne različice učinkovitega ukrepanja: Prvič, če so bila dejansko kršena pravila Utube, je mogoče storiti naslednje:
 • Počakajte, da se avtomatska odstranitev stika s kanala izvede v pol leta. Pri tem morate skrbno pregledati vse videoposnetke zaradi kršenja avtorskih pravic.
 • Poskusite zaprositi imetnika pravice, da začne stavko. Argumenti so lahko različni, kar je najpomembnejše, ne določajo, da so bili videoposnetki izpolnjeni, da bi ustvarili prihodek.
 • Vložite ugovor. V tem primeru je Utoub dolžan obnoviti celoten funkcionalni del kanala, pa tudi ugled. Vendar pa lahko lastnik zaprosi sodišče. Zato je to metodo priporočljivo uporabljati previdno.
 • Drugič, če se ne kršijo pravila o vsebini, se lahko obrnete na podporo v Utubi. V tem primerupotrditi pravice do posesti video materiala, ki je povzročil konflikt. Lahko se obrnete tudi na tiste, ki so vrgli stavko in grozijo sodišču. Da bi bili popolnoma prepričani, da kanal ni kršil nobenih pravic, ga je enostavno dokazati.
  Tretjič, mogoče je uporabiti posebna spletna mesta, ki ponujajo plačane storitve za stavko iz kanala. Vendar je treba pri tem paziti, da se denar ne prenese vnaprej, preden se delo opravi. To je vredno spomniti, da v zadnjem času obstaja veliko scammers na internetu.

  Zaključek

  Stavko je mogoče označiti kot stanje za komo za kanal. Da bi preprečili takšne razmere, je treba zato skrbno upoštevati pravila vsebine in avtorske pravice. Če pogledate stran uporabnika, bo za njega koristno, da se nauči, kako v Uttube narediti stavko. Ker je veliko prevarantov in ljudi, ki spodbujajo nasilje in druga nezakonita dejanja, ki so na spletu prepovedana. Vendar pa je treba pred začetkom stavke Utubi spomniti, da lahko nedonosna stavka omeji blokiranje kanala. Zato je treba to funkcijo vzeti resno in uporabljati le za predvideni namen.

  Sorodne publikacije