Podrobnosti o tem, kako iztisniti čebulo v Minecraft

Danes bomo povedali, kako v Minecraftu strgati čebulo. Ta vrsta orožja je izredno učinkovita v boju. Obenem pa njenega nastanka ni mogoče imenovati posebej zapletenega. Na žalost uradna različica igre še ne omogoča, da očaramo to temo.

Delovna površina

Najprej, da bi rešili problem, kako praskati čebulo, morate dobiti delovno mizo. Ta izdelek je izdelan iz plošč. Slednje pa dobimo iz drevesa. Potrebujemo 4 deske. Postavimo jih v okno plovila v obliki kvadrata in dobimo delovno mizo. To je zelo nenavadna tema. Najdemo ga na drevesih. Prav tako je treba opozoriti, da se lahko delovne mize namestijo na tla.

Recept

Za odločitev o tem, kako se čebulo strgati, je treba zbrati potrebne materiale. Potrebujemo 3 palice. Narejene so iz dveh lesenih plošč. Za slednje potrebuje drevo. Recept za čebulo obrti vsebuje tudi 3 niti. Pojdimo do pajka. Ko ga ubijemo, dobimo niti. En nasprotnik lahko dobi od 0 do dveh enot sestavine. Najpogosteje morate odstraniti nekaj pajkov za želeni rezultat. Poleg tega je nit mogoče najti v rudniku, pred prerezovanjem mreže. Palice namestimo v reže, tako da tvorijo trikotnik. Postavite prvi element v srednjo celico zgornje vrstice. Postavite drugo palico na srednjo linijo.


Tretji element postavimo v spodnjo vrstico. Ta palica mora biti strogo pod prvim. Pri temmed njimi se ustvari razdalja v eni kletki. Na naslednji stopnji moramo postaviti niti. Namestite jih navpično, kar vam bo omogočilo, da končate delo v tej fazi. Niti po postavitvi na delovno površino morajo tvoriti premico. V kombinaciji s palicami končna risba, ki jo ustvarijo predmeti, tvori trikotnik. Vse, kar ostane, je začeti ustvarjanje predmeta. Kliknite na gumb, ki izgleda kot puščice in dobimo že pripravljeno orožje.

Lupine

Odgovor na vprašanje, kako iztisniti čebulo, bo neuporaben, če vam ni všeč ustvariti puščice. Delo na lupinah začnemo z zbiranjem vseh potrebnih materialov. Najprej potrebujemo 1 palico. Izdelujemo jo iz desk, ki jih dobimo z drevesa. Tudi za ustvarjanje puščice potrebujete 1 kremen. Vnaprej jo je treba skrbeti.

Surov se pridobi z zbiranjem gramoza. V tem primeru je verjetnost pridobitve potrebnega materiala 10%. Naslednji element, brez katerega ne morete narediti pri ustvarjanju puščic, je pero. Po odstranitvi piščanca bomo našli in to sestavino. Pojdimo na okno plovila in postavimo vse predmete v pravilnem zaporedju. Zato morajo ustvariti ravno črto. V srednjo celico zgornje vrstice postavimo en kamen. V središču okna plovila nastavite palico. Nato napolnite srednjo celico spodnje vrstice in tam postavite pero. Pritisnite gumb plovila in takoj dobite 4 puščice.

Nasveti

Če poznamo odgovor na vprašanje o tem, kako strgati čebulo, se moramo spomniti še nekaj dodatnegainformacije o tem orožju za njegovo uporabo z največjo učinkovitostjo. V nastavitvah igre lahko po potrebi izberete »miren« način. Omogoča vam, da takoj postanete lastnik vseh potrebnih virov. Čebula je odlično orožje, ki učinkovito vpliva na različne vrste pošasti, vendar jih je najbolje napadati, ko je zver v skoku. Pri ustvarjanju potrebnega orožja je najtežja faza boj s pajki. Na tej točki morate biti še posebej previdni, da se izognete smrti osebe. Čebula ni le dolgo orožje v našem značaju, ampak tudi okostja. Da bi posneli, najprej ciljamo, nato uporabimo desni gumb miške. Sila je regulirana s časom stiskanja. V trenutku, ko je gumb sproščen, bo izveden posnetek.

Sorodne publikacije