Najboljši programi za ekstrakcijo bitcoinov na vašem računalniku in telefonu

Najboljši programi za pridobivanje bitkoinov na računalniku in telefonu

O bitkoinih danes, očitno, so vsi slišali. Moderna epoha e-valute je zajela milijone ljudi. Razdeljeni so na tiste, ki ostajajo navadni uporabnik in tisti, ki združujejo uporabo z novo smerjo, znano kot "rudarstvo". Slednjim je dana možnost, da dobijo dodaten dobiček.

Pred odhodom v nepremičnino je treba izvesti predhodne izračune in razumeti, ali bo mogoče dobiti dobiček iz te zaposlitve. Minting je zelo konkurenčna dejavnost, z vsemi, ki jo želijo narediti bolj in bolj, pridobivanje bitcoinov postaja vse težje.


Vprašanje, kako ustanoviti lastnino in katere programe je bolje uporabiti, je povsem individualno in zahteva podrobno obravnavo.

Kako deluje solo Bitcoin?

Bistvo bitcoin-rudarjenja je, da morate namestiti program za ekstrakcijo bitcoinov, ki bo izvedel veliko matematičnih izračunov, katerih rezultati bodo združeni in oblikovani bloki. Za vsak tak blok lahko Mayer (to je tisti, ki se ukvarja s proizvodnjo Cripto-Valute) računa na nagrado za 25 cryptomoters.
Pomembno: učinkovitost ekstrakcije in njena hitrost je neposredno odvisna od zmogljivosti računalnika maverikatorja (ali "rudar"). Pomembna je tudi programska oprema, saj je na osnovi konfiguracije računalnika izbran ustrezen program. Veliko bolj priročno je uporabiti preizkušen program z ruskim vmesnikom innapredne funkcije.

Kaj morate storiti za ekstrakcijo bitkoinov

Tu so glavni koraki:
 • Izbira grafične kartice, ki je najbolj primerna za rudarstvo bitkoinov. Vse grafične kartice niso primerne za ekstrakcijo različnih kripto-blaga. Za izbiro kartice za določeno valuto je potrebno ustrezno znanje.
 • Iskanje programa za ekstrakcijo bitcoinov. Obstaja veliko različnih programov za lastnino in izbira najučinkovitejših v vsakem posameznem primeru je resno vprašanje.
 • Namestitev programske opreme. Prenos in namestitev programa v računalnik ni dovolj. Še vedno mora biti pravilno konfiguriran tako, da se izvleček kriptovalij ne izkaže za nedonosnega.
 • Izmenjava sredstev ali umik v denarnico.
 • Pridobivanje kristalne kristalne torbice

  Pred rudarjenjem kovancev morate pripraviti prostor za njegovo shranjevanje. Za te namene se uporabljajo Bitcoin-denarnice. Tako moraš priti do sebe. Da bi prejeli plačilo za nepremičnino, potrebujete odprt (javni) naslov bitokin-denarnico. To je zaporedje številk in črk. To ni težko. Glavna stvar, ki jo je treba upoštevati, je, da mora biti naslov denarnice označen za prevod obrabljenih bitkoinov, in ne za zasebni ključ, ki je uporabljen kot geslo.


  Po prejemu šifranta morate nujno kopirati datoteko wallet.dat na zunanji medij, natisniti jo in jo skrbno shraniti na varno mesto. Če pride do situacije, ko računalnik ne uspe in ni kopije te datoteke, bo lastnik denarnice vedno izgubil dostop do svojegadenarja Nihče jih ne bo vzel, zdi se, da izginejo. Zato je datoteka wallet.dat izjemno pomembna.

  Izbira grafične kartice za manding

  Vsakdo je resno vpleten v posest, poskuša pobrati najbolj primerno opremo. Seveda, na podlagi finančnih zmožnosti in zastavljenih ciljev. Ni skrivnost, da je zmogljiva grafična kartica vredna veliko denarja. Vprašanju izbire "železa" za ekstrakcijo bitkoinov je treba pristopiti zelo odgovorno.
  Pridobivanje kriptografske valute lahko opravite na več načinov. Na procesorjih, na grafični kartici ali s posebej izdelano opremo za ta namen - ASIK. Pogon na predelovalci je že dolgo izgubil svoj pomen. Delo z ASIC ni primerno za vsakogar (zaradi visokih stroškov opreme). ASIC so ne le dragi, ampak za danes je dokaj redka dobrina.
  Kar zadeva grafične kartice, Radeon še naprej zavzema vodilni položaj. Ti zemljevidi so poceni, imajo veliko hitrost, so zelo zanesljivi in ​​kažejo odlične zmogljivosti. S temi zemljevidi in solo pristanek se izkaže, da je zelo učinkovito. Priporočljivo je kupiti naprave serije 7850 in več. Če želite shraniti in kupiti kartice pod razred, najverjetneje, za polnopravno pridobivanje bitcoins ne bo dovolj uspešnosti. In poraba električne energije bo nerazumno visoka.

  Zahteve za grafično kartico za nepremičnine

  Pri izbiri grafične kartice morate upoštevati tri merila:
 • moč;
 • cena;
 • poraba električne energije.
 • Za napredovanjeizračunati ocenjeno velikost možnega zaslužka z izbranim programom za ekstrakcijo bitcoinov, lahko uporabite posebne spletne kalkulatorje. V ločenih področjih storitve je prikazana moč kartice in drugi njeni kazalniki, cena za 1 kilovat /h električne energije.

  Izberite bazen za pristanek

  Ko je oprema izbrana in je denarnica ustvarjena, ostane, da izberete, kateri bazen se bo pridružil pristanku. Pool je skupina Mayers, ki so združili svoje računalniške vire za proizvodnjo več kovancev. Kolektivno delo je, da je med seboj veliko več možnosti za izvedbo obsežnega algoritma in posledično pridobivanje njegovega denarja. Običajno se plačilo razdeli med udeležence v sorazmerju z njihovim prispevkom k skupnemu cilju.
  Pri izbiri združenja je treba upoštevati naslednje:
 • katera naročila za umik bitokinov in za premoženje;
 • kot porazdeljeni dobiček;
 • kako pogosto se bloki nahajajo;
 • kateri statistični podatki so na voljo uporabnikom;
 • kako enostavno je črpati sredstva;
 • kako zanesljiv je bazen.
 • Po registraciji na bazenu v svoji pisarni se ustvari "zaposleni" - delavec. Ustvarjen je za vsak PC-maverican in pomaga slediti statistiki osebnega prispevka v kolektivnem delu.

  Priljubljeni programi za rudarjenje bitkoinov

  Po določitvi glavnih trenutkov priprave je treba prenesti program za pristanek. Obstaja več najboljših programov za pridobivanje bitkoinov. Programska oprema 50 Miner jeprogramsko opremo, ki velja za najboljšo v rudarstvu kript. Razvijalci so ustvarili funkcionalno in priročno lupino, zaradi česar je program primeren za uporabo, da se z njo ne bo spopadalo niti za začetnike. Ni potrebe, da se prijavite ob vsakem zagonu programa. To se izvede enkrat med registracijo, nato pa se zaradi shranjevanja osebnih podatkov v konfiguracijski datoteki programa v ozadju uporabijo vse informacije o namestitvi.
  Kot večina bitcoinov rudarskih programov na računalniku je kompaktna. Dovolj je, da napišete programsko datoteko na pomnilniško kartico in uporabite vse funkcije programske opreme (brez namestitve na računalnik in da ne boste vezani na en računalnik). Če želite, lahko (z vstavitvijo kartice v katerokoli računalniško napravo) zaženete izvršljivo datoteko in nadaljujete s premoženjem. Program ne zahteva plačila, pojdite na uradno spletno stran in ga prenesite. Obstaja tudi BFGMiner. Ta možnost je primerna za tiste, ki cenijo udobje in zanesljivost. S tem programom je možno uporabljati FPGA in uporabljati moč grafične kartice. Pri nastavitvah običajno ni težav, so intuitivne. Poleg splošnih nastavitev vam ta programska oprema omogoča nastavitev frekvence in hitrosti hladilnika. To je še posebej uporabno, če morate nastaviti posebne nastavitve računalnika glede na pogoje celotnega sistema. Odjemalec Ufasoft Miner - zelo priljubljena programska oprema, ima videz konzole. Prednosti tegaProgrami se lahko uporabljajo za prilagajanje temperature računalnika, spreminjanje informacij in razpoložljivost več drugih možnosti kovancev - na primer BitFORCE. Poleg tega obstaja možnost spremembe naslova spletnega mesta in drugih. Program CGMiner je dobro znan program za pridobivanje bitkoinov. Prav tako je ta programska oprema lahko koristna tako za začetnike kot tudi za napredne rudarje. Toda že imajo izkušnje s kriptografsko produkcijo, verjetno pa bodo lahko dobili več iz programa. Programska oprema vam omogoča, da razširite funkcionalnost grafične kartice, kot tudi dobili največjo količino kovancev na megahysh. Posebej dragocen za čarovnika je, da program deluje brez preobremenitev, kar znatno poveča učinkovitost ekstrakcije. Dober program je Eobot.exe. Za to programska oprema zahteva zmogljivo grafično kartico, za začetek dela pa je potrebno nastaviti največje število možnih načinov. To bo privedlo do močnega povišanja temperature. Po tem bo sistem sam popravil situacijo in optimalno prilagodil delo. Poleg tega priporočamo, da namestite dodatno programsko opremo, kot je MSI Afterburner. Ta optimizator omogoča ročno nastavitev temperature, ki je ključ do neprekinjenega delovanja sistema. Če imate priložnost in željo, lahko kupite dodatno hash-maimer, stroški, ki je približno 50 $ (2920 rubljev.). Kar se tiče tako imenovanega "solo-rudarjenja" (z drugimi besedami, samoizvajanja kovancev), ti programi ne bodo tako učinkoviti. Še vedno so oblikovani za delo na bazenih. Programska oprema Coin Maner je program, ki je dovolj znan v kriptositih. Njegova razlika je v tem, daomogoča vam, da dobite kovance s procesorjem. Ta programska oprema vam omogoča, da računalnik preklopite na zahtevane kazalnike. Slaba stran je, da programi za pridobivanje bitkoinov na procesorju ne omogočajo, da bi zaslužili veliko.

  Rudarstvo na mobilnih telefonih

  Ne le na osebnih računalnikih, ampak tudi na pametnih telefonih. V ta namen so na voljo posebni programi za ekstrakcijo bitkoinov na telefonu. Najbolj znan - Miner MinerGate je mobilni odjemalec, ki je nameščen na pametnem telefonu in deluje na Androidu in tudi na iOS-u. Skupina opravlja nekakšno "paralelizacijo" izračunov med strankami, kar ima za posledico največjo učinkovitost kriptografskega izhoda. NeoNeonMiner ni stranka določenega bazena, ampak aplikacija za pristanek. Na kateri bazen, da se vključijo v ekstrakcijo s tem programom - naloga uporabnika. Deluje z Androidom 2.2 in novejšim.
  Najstarejša aplikacija za pristanek pametnega telefona - ARM Miner. Prav tako ni Bitcoin bootstrap za Android, ampak Cripto Pool Pool odjemalec, s katerim lahko delate s katerim koli primernim. Obstaja veliko podobnih programov za pristajanje na telefonih. Vendar pa je treba razumeti, da pametni telefoni niso namenjeni za dolgoročno obremenitev. Zaradi pregrevanja med pristankom se lahko pojavijo številne težave in naprava ne deluje. Glede na to postane očitno, da nepremičnina ne bo odplačala poškodovanega dragega pametnega telefona, v primeru sreče pa bo dobiček iz takšnega pridobivanja mikroskopski. Programi za pridobivanje bitkoinov na telefonih tudi ne povzročajo zaupanja, nenehno delajoAntivirusni skenerji in oglasi za dolgotrajne pnevmatike.

  Alternativni način pridobivanja bitkoinov

  Kot dodaten zaslužek ali kot alternativo je mogoče uporabiti ti bitcoin žerjave. To so spletna mesta, ki dajejo majhno količino kripte za izvedbo določenih dejanj. S sistematičnim obiskom teh lokacij lahko zberete nekaj zneska. Zaradi naraščajoče zapletenosti blaga s slanjanjem je veliko denarja iz tega poslovanja, kar prav tako zmanjšuje splošno raven zaslužka.
  Upoštevati je treba tudi, da večina mest na temo naložbenih nepremičnin ni ustvarjena za novince, temveč za bolj napredne uporabnike. Morate razumeti programiranje, poznati Ubuntu Linux. Včasih ni donosno imeti v lasti, ampak kupiti bitcoine ali kupiti moč v storitvah gostovanja v oblaku. Pred nakupom drage opreme je potrebno skrbno preučiti vse možnosti in izbrati najprimernejše za sebe.

  Sorodne publikacije