Mithril v "Terraria": kraj zabave in uporabe

Mithril v "Terraria" je postal preprost in prijeten dodatek, čeprav s pristranskostjo "redkosti". Če je to koristno, potem se ta material ne uporablja tako pogosto, vendar ga igralci radi najdejo in ga uporabijo kot dekorativni okras. Zato ne bomo zapravljali časa in na prvi pogled gledali na univerzalnost tega vira.

Kaj je to gradivo?

Najprej se zdi, da v tem materialu ni nič nenavadnega, vendar se ne mudi s sklepi. Mithril v "Terraria" je postal odlična osnova za ustvarjanje močnega orožja, ki se uporablja v posebej resnih bitkah. Res je, da je za začetek ustvarjanja tako zanimivega orožja potrebno najprej najti material in ga nato prenesti skozi več stopenj plovila. Toda za začetek bomo iskali ležišče, ki ga ni tako enostavno zaznati.


Kje ga lahko najdem?

Kako najti mitre v terorizmu? Če želite to narediti, morate najti krvavi ali demonski oltar. Dejstvo je, da se drstenje pojavlja šele po uničenju tega objekta. Eksplozija kaotično razprši material okoli in samo zberete. To je mogoče storiti le z orodji, ki imajo silo nad 110%. Druga možnost zbiranja ni pričakovana. In takoj, ko zberete veliko količino mitra, lahko nadaljujete z obrtjo, o čemer bomo govorili naslednjič.

Zakaj ga uporabljati?

Ko ste naleteli na glavna vprašanja spa spanja inedinstvenost, gladko preklopite na recepte. Predvsem za predelavo se uporabljajo rude, ki povzročajo naslednje:
 • Mithril ingot je edinstven vir za nadaljnji razvoj orožja in orodij. Obrt bo zahtevalo rudo (4 kom.) In konvencionalno pečico kot osnovo za obdelavo.
 • Mithril opeke so gradbeni material svetle barve, ki bo odlična možnost za dekorativno dekoracijo. Če želite ustvariti morate uporabiti rude (1 kos.) In kamen (1 kos.).
 • Toda na tej uporabnosti materiala se ne konča, saj je vredno razmisliti o uporabi mitrilijanskega ingota. Koristno bo ustvariti množico drugih uporabnih predmetov:


 • Mithril Boer je zelo učinkovito orodje za pridobivanje blokov. Namestite sovico, uporabite ingote (15 kosov) in varno vrtajte.
 • Mithril skorja - učinkovito orodje za ročno delo. Ima 150% zmogljivosti in je sposoben hitro pridobiti različne rude. Za ustvarjanje potrebnih Mithril ingoti (15 kosov) in Orihalkov je nakovalo. Treba je omeniti, da kljub svojemu videzu to nikakor ni najmočnejše orodje, ki je na voljo.
 • Mithril verižna žaga - posebna postavka, ki lahko nadomesti običajno sekiro. Kot osnova za ustvarjanje, bo treba uporabiti orkhalovka nakovalo in ingoti (10 kosov).
 • Mithril Battle Axe je zanimivo orožje z veliko izgubo. Ustvarjena na sovici s ingoti (10 kosov).
 • Mithril Crossbow - dolgo orožje s povprečno izgubo. Potrebni ingoti (10 kosov) Inorhalkovaya nakovala.
 • Mithril Sword je dobro orožje, ki ga lahko uporabimo v bitki ali za ustvarjanje čarobnega meča "Excalibur". Potrebni ingoti (10 kosov) in orkalblov nakovalo.
 • Mithril halberd je orožje z visoko hitrostjo napada in zmožnostjo metanja sovražnika. Ustvarjena na sovici s ingoti (10 kosov).
 • "Mithril uniform" - komplet oblačil, ki je sestavljen iz petih elementov: kapuco, blazinice, oklep in škornje. Za vsako od njih potrebujete ingote (10 kosov) in nakovalo orichalka. V zvezi z uporabnostjo, komplet poveča mano in škodo iz orožja.
 • Mithril nakovalo je napredno obrtno orodje. Izboljšuje učinkovitost in kakovost ustvarjenih predmetov. Ustvarjanje potrebuje ingote (10 kosov) in svinčnik.
 • Zdaj imate vse potrebne informacije o myfrilu in njegovi nadaljnji uporabi. Upamo, da se je naš material izkazal za koristnega za vas in izboljšal vaše delovanje v igri.

  Sorodne publikacije