Resident Rannveig in Skyrim: Lokacija in prehod

Rannveig Resident je kraj v igri Skyrim, ki je ruševina severovzhoda. Z njim je mogoče povezati določene stranske misije in tam je mogoče najti eno od besed Sile. Ampak kje je Resident Runniveg v Skyrim in kakšne skrivnosti skrivajo?

Hoja

Stanovanje se nahaja na jugozahodnem Morfaldu, mimo severnega in južnega prehoda hladnih skal. Prva stvar, ki ujame oči na vhodu v Abode of Rannweig v Skyrimu, je ogromna prsa in stena besed, ki želita, da se igralec približa. Vendar pa je to past, ki jo je postavil norec potepuhov po imenu Sylt Chronicle. To je vredno le približati, ko se loputa pod nogami odpre, in lik se bo pojavil pod kletko, zaradi česar bo delil usodo duhov prebivalcev Runnivega, ki so prav tako padli v past nekromanta in bili prisiljeni služiti mu proti njegovi volji.


Ko je v kletki, se grad lahko odpre z uporabo izkušnje "Hakiranje", da se izvleče in ubije nekromanta. V sobi Sild je alkimistična miza, prsni koš in množica celic s telesi njegovih žrtev. Na mizi lahko najdete dnevnik, knjigo, ki krepi spretnost "uničenja" in Barentsovega kamna. Poleg celice bo ležal tudi pomočnik trupla Kronike, na katerem boste našli redko knjigo. Prsni koš v sobi se odpre s krakom ali ključem, ki je bil v nekromantu. Če se vrnete v osrednjo dvorano, na zidu Worda, bo igralec razkril besedo sile, ki jo vsebuje v klicu Harmony Kean, in praznoprsih

Poizvedbe

Uranger, lobist iz Collegea Winterhall, lahko pošlje Skylightovo bivališče iz Runniveha igralca z zahtevo, da najde eno od knjig. Skozi to lokacijo je lahko tudi naloga tovarišev:
 • "V Skyrim nemirni" - naloga ubijanja naključnega lika ali pošasti.
 • "Reševanje ukradenega" - da bi rešil človeka iz okolice in ga spremljal v mesto.
 • "Totem Hirsin" - prinesite totem Hirsin s priložnostno lokacijo v Spodnjem Cushniju.
 • "Družinske vrednote" pomeni najti potrebno stvar in prinesti Scorus.
 • Poleg Dawnguarda z bolnišnico Runniveh se lahko povežejo tudi citati iz Warwick Dawn, kjer boste morali najti Dwemerjevo skico ali starodavni artefakt. Poleg tega je na tej lokaciji mogoče najti naslednje elemente:
 • Stone Barents;
 • rokavice glavnega kovača pod istim imenom iskanja;
 • Osebje podjetja Tandil iz projekta Arnela Project Quest;
 • Walking Dead Star of Meridia, ki jo je naročila "Dawn Dawn".
 • Bugs

  Če igralec pade v past nekromanta skupaj s spremljevalcem, se ta lahko pojavi zunaj celic in ga odpre. Nekromant ne bo posvečal tega pozornosti in bo nadaljeval pogovor. Če je satelit najprej padel v loputo, bo še vedno odprl vrata in bo izbran od zunaj. Imate čas, da ga preskočite in izstopite iz celice, preden se loputa in celica zapreta.

  Sorodne publikacije