Pametni telefon Prestigio Grace S7 LTE: Pregledi lastnikov, funkcije in funkcije

Blagovna znamka "Prestigio" in njene mobilne naprave so precej trdno zasidrane na domačem trgu. Ravnila in serije imajo veliko število modelov tako v proračunskem segmentu kot v srednji ceni.

Nova izdaja Grace S7 se je pred nekaj meseci pojavila na trgu in je že našla potrošnika. Skratka, naprava se lahko pohvali s pametno HD-prekrivno matriko na 55-palčnem zaslonu, dobro "nadevanjem" v obraz quad-core "Mediateka" serije MT6737 2 GB OPERATIVE pomnilnika na krovu, zanimivimi 13- in 8-megapixelnimi kamerami, podporo za hitre protokole LTE.


Pregledi telefona Prestigio Grace S7 LTE na velikih trgovalnih platformah so večinoma pozitivni, zato je vredno preučiti pripomoček. Še posebej, ker je cena naprave ne presega 9 tisoč rubljev, ki je za domače potrošnike očitno plus. Predstavljamo vam pregled pametnega telefona Prestigio Grace S7. Upoštevajte osnovne značilnosti naprave, njene prednosti in slabosti ter primernost nakupa. Za izračun upoštevajmo povratne informacije lastnikov pripomočka in strokovnega mnenja na tem področju.

Paket

Dewis je pakiran v blagovno znamko z rdeče-belo stilistiko. Sprednji del je podoba samega telefona in njegovega imena, zadaj pa je zelo podrobna specifikacija, skupaj s pregledi na Prestigio Grace S7 LTE. Slednje so seveda izdelane po meri, zato jih ni vredno jemati resno.
Ikone so prikazane na stranskih stranehglavne značilnosti pripomočka in nekaterih "čipov". Pravzaprav je to ista specifikacija, le v grafični obliki. Na koncih se nalepijo nalepke, črtne kode in druge prodajalne.


Vsebina paketa:
 • Grace S7 sam telefon;
 • polnilec;
 • mikro USB priključek za računalnik in polnjenje;
 • zaščitna folija za zaslon;
 • ročno in garancijsko kartico.
 • Paket je skromen, vendar je njegova cena sprejemljiva. Odsotnost drugih pripomočkov, kot so pokrovi in ​​slušalke, so omogočile ohranjanje cene, stroški naprave pa niso presegli oznake 7 tisoč UAH. Sodeč po odzivih na Prestigio Grace S7 Duo LTE, se je veliko uporabnikov pritožilo zaradi tresljajev polnilnika: zračnost na vilici, rahlo vpenjanje kabla, zato je najbolje, da kupite interpretativni omrežni vmesnik iz istega "Samsung" ali "Sony", ki ne ve za rušenje v trgovini. .

  Videz

  Devays je izšel klasično brez svetlih ali izjemnih oblikovnih elementov. Toda to mu ne preprečuje, da bi izgledal lepo in elegantno. Če držimo model v svojih rokah, ga ne moremo imenovati za naslednje kitajsko potrošniško blago.
  Pripomoček je na voljo v dveh različnih barvah - zlati in črni. Ocene o Prestigio Grace S7 Duo LTE Black so nezamenljive: klasična in vsestranska lestvica, ki ustreza vsem in vsem. Umazanija na njem ni tako opazna kot pri možnostih svetlobe in je primerna za vse sloge in oblačila. Ocene o Prestigio Grace S7 Duo LTE Gold niso tako udobne. Tako imenovana obarvanost na amaterju, poleg tega, definicija zlata tukaj ni povsem ustrezna, ker se gama drsi v določenokremast odtenek, toda naraven, samo zlato rumena daje malo.
  Telo aparata je kombinirano, simbioza kovine in plastike pa se je izkazala za precej uspešno. Deveji izgledajo nekoliko nenavadno in hkrati zanimivo, pokrov sprednjega dela s steklom razreda 25 pa mu daje čar.

  Oblikovne značilnosti

  Glede na kakovost montaže, če upoštevamo povratne informacije o pametnem telefonu Prestigio Grace S7 Duo LTE, potrošnikom ni pritožb. Ni nobenih prask, zaostankov, škrtanja ali potiskanja delov ohišja. Omeniti je treba posebej o zadnjem pokrovu, ki je v celoti narejen iz kovine, vendar je po obodu prekrit z matirano plastiko. Ta rešitev izgleda zelo sveža in dodaja pripomoček izvirnosti.
  Na ohišju ni posebnih premazov, toda brez njih je telefon dobro v dlani in se ne trudi izriniti, roke pa so prijetne za hladno kovino. Mimogrede, zadnji pokrov je monoliten in je odstranjen skupaj s stranskimi površinami naprave. Veliko uporabnikov ima takšno točko: sprva je zmedeno, ker se zdi, kot da bi vizualno morala zapustiti le osrednji del, ne pa celotnega zadnjega dela.

  Vmesniki

  Pod pokrovom lahko vidite tri znane vmesnike za kartico SIM in zunanji SD-pogon. Proizvajalec ni posmehoval in izdeloval slotov za semena v eni obliki. Uporabniki so pustili le pozitivne povratne informacije o Prestigio Grace S7 LTE. Kombiniranih variant preteklih generacij, ko je bilo potrebno SIM kartico "preoblikovati" v mini, nato v mikro. V zgornjem levem kotu zadajDeli temeljijo na leči glavne kamere in LED bliskavici quad. Tipka za vklop /izklop in tipka za glasnost sta na desni strani. Uporabniki v svojih pregledih na pametnem telefonu Prestigio Grace S7 LTE so se večkrat zahvalili oblikovalcem za klasično lokacijo teh elementov. Leva in desna roka držita telefon, običajno z levo roko, tako da ta rešitev izgleda veliko bolj udobno kot druge možnosti zrcala, kot sta Sony ali modeli Nokia.

  Značilnosti vmesnika

  Na vrhu so klasična vrata za avdio 35 mm (mini-jack) in mikro USB vmesnik za polnjenje in /ali sinhronizacijo z osebnim računalnikom. Na spodnji strani je luknja za mikrofon in perforirana maska ​​zvočnikov. Slednje se je mimogrede izkazalo za neuspešno. Uporabniki v svojih ocenah na Prestigio Grace S7 LTE so večkrat opozorili, da je omrežje pogosto nabito z majhnimi "žepnimi" ostanki, in preprosto pihanje ne pomaga pri tem, da je treba vzeti majhno ščipalko, iglo ali drugo napravo za odstranitev tujih elementov.

  Zaslon

  Davis je prejel precej dobro matrico IPS z HD prekoračitvijo na 1280 x 720 slikovnih pik. Ta ločljivost je popolnoma primerna za 55-palčni zaslon, povprečna zrnatost (267 ppi) pa vam ne reže oči.
  Izhod izgleda dobro: barve so naravne in nasičene, zaloga kontrasta in svetlosti je visoka, koti gledanja pa so maksimizirani za matrico IPS. Podoba se ne izkrivlja niti pod bistveno spremembo kota in se ne slepi pod žarki svetlobe,dobro osvetljene prostore. Edina stvar, na katero se uporabniki pritožujejo v pregledih Prestigio Grace S7 LTE, je barvna temperatura. Kazalniki so nekoliko nad normo, iz katere se zdi, da so barve hladne. Tukaj je tovarna umerjena veliko več, zato je za vse tiste, ki resnično potrebujejo kakovostno sliko, smiselno namestiti poseben pripomoček za prilagoditev barvnih kanalov. V drugem pa imamo lepo sliko brez kritičnih pripomb.

  Zmogljivost

  Dober nabor čipov ustreza zmogljivosti: procesor Mediatek serije MT6737 na štirih jedrih in grafični pospeševalnik serije T720 MP2 Mali. Dva gigabajta RAM-a in 16 GB notranjega je več kot dovolj za normalno in brezhibno delovanje vmesnika. Slednje, mimogrede, lahko bistveno razširite po namestitvi zunanjih SD-medijev (do 64 GB).
  Kar se tiče iger, pametni telefon samo naleti na najbolj "težke" aplikacije. Večina sodobnih igrač je brez težav in samo nekateri morajo ponastaviti grafične nastavitve na povprečno ali celo minimalno raven. Od multimedije, navigacije, deskanja in drugih običajnih funkcionalnosti ni težav: vse deluje, sliši in predvaja svetle barve brez zamikov s frize. Uporabniki v svojih odzivih na uspešnost pametnega telefona se ne pritožujejo na vse, še posebej, ker mu cena ne omogoča, da bi zahteval nekaj motnega.

  Kamere

  Davis je prejel odlične matrice za obe kameri. Glavna ima ločljivost 13 Mp in membrano F /2.0 in sefi-orodje -8 Mp. Obe kameri sta se pokazali na najboljši način: samodejno ostrenje deluje tako, kot bi moralo, bliskavica je svetla in dejansko, "pametni" vmesnik pa razume, kaj se dogaja sredi besede. Izčrpanje slik na izhodu se izkaže za povsem sprejemljivo. Lahko bi rekli, da je proizvajalec iztaknil vse od kamer v tem cenovnem segmentu. Prav tako veliko uporabnikov v svojih ocenah opozarja na odlično kakovost nočnih fotografij. Predpona quad na bliskavici očitno ni za rdečo uro, zato se ime izpopolni.

  Čas pripravljenosti

  Ta indikator se lahko imenuje ena od očitnih prednosti naprave. Naprava je prejela 5000-gigabajtno akumulatorsko baterijo, kar zadostuje tudi za naporno platformo Android. Forumi in spletna mesta spletnih trgovin so v tem pogledu polni frustracij uporabnikov.
  Če uporabljate samo pripomoček kot telefon in sel, bo trajal en teden. Pregledovanje videoposnetkov visoke ločljivosti bo porabilo 10 ur akumulatorja na glasbi, radio pa bo trajal več kot dva dni. Ljubitelji resnih igrač so prav tako srečni: konkurenčni kolegi se ne raztezajo več kot tri ure, naši anketiranci pa so pokazali odlične rezultate - 7 ur pri najbolj "težkih" aplikacijah. V mešanem ciklu telefona traja približno en dan z majhnim.

  Če povzamemo

  Model Prestigio Grace S7 je bil zanimiv in, glede na povratne informacije uporabnikov, uspešen. Datoteka ima veliko prednosti. Tukaj je dobra matrika v bližini zaslona in sprejemljiva kakovost slike ter delo z omrežji LTE in tudi zavistPlatforma za avtonomijo Android in privlačen videz. Produktivnost pripomočka prav tako ni črpana: je povsem sposobna "prebaviti" vse sodobne aplikacije, čeprav z resetiranjem grafičnih nastavitev na povprečne vrednosti. Vse kritične pomanjkljivosti preprosto niso tam, in za vse majhne slabosti lahko zaprete oči, gledaš na stroške pametnega telefona. Med kitajskimi in enosmernimi kupi naprav ta model še posebej odlikujejo kvalitativne komponente. Torej je v tem segmentu ena najboljših možnosti. Prednosti modela:
 • lep in eleganten dizajn;
 • odlična kakovost izdelave in uporabljeni materiali;
 • dobra zmogljivost za njeno cenovno kategorijo;
 • visokokakovostna matrika IPS;
 • odlična zmogljivost baterije;
 • dobre kamere in dostojne slike.
 • Slabosti:
 • Nekateri uporabniki se pritožujejo nad nestandardno lokacijo tipk na dotik;
 • Mreža zvočnikov je prekrita z razbitinami.
 • Ocenjeni stroški - približno 9000 rubljev.

  Sorodne publikacije