DREEV: gide o liku v sedmi sezoni "Legend League"

Eden najtežjih in najbolj zanimivih likov v igri "League Legend" je Drayev. Hyde na tem prvaku prinaša pregled skupnih taktik, spretnosti in kompilacije v različnih fazah tekme. Poznavanje teh vidikov bo vsakemu igralcu pomagalo izboljšati svoje sposobnosti za povečanje odstotka zmag v rangu in bojih.

Rune-talenti

Ne obstajajo neverjetne začetne značilnosti hudiča. Hyde bo v celoti zgrajen na spretnostih in prednostih prvaka, zato je treba ustrezno izbrati talente s runami. Najpomembnejši kazalci v vejah spretnosti za lik - "Combat Trans" za povečanje škode v bitki, "Vampirism", "Sharp Strikes" za prelom oklep in "Burning the Battle" za povečanje stopnje napada. Rune se odvzamejo na standardni veji, razen v bistvu (hitrost napada ali poškodbe). Rdeči so kupljeni za povečanje pomišljaja, rumeni so odgovorni za fizični oklep, modri kamenčki pa za magično odpornost.

Spretnost

Vsak igralec mora vedeti vse o spretnostih lika, še posebej, če se odloči za hudiča. Hyde predpostavlja pravilno uporabo teh spretnosti v boju. Pasivno znanje "Drayen lige" vam omogoča, da ga dvignete na naslednji način: za vsako ujeto sekiro se število točk, ki se kopičijo, poveča. Ko ubijejo sovražnega prvaka, se vsi zbijejo in junak prejme sorazmerno količino kovancev. Prva aktivna spretnost (Q) "Rotacijska sekira" med aktiviranjem poveča izgubo, vendar junak potrebujenenehno ulovite odskočno orožje. Pade na točko, kjer je bil kazalec v trenutku zadetka. Z izgubo sekiro aktivacija izgine. Drugo spretnost (W) "Krvava plima" poveča hitrost napada in za eno sekundo in pol teče junaka. Tretja spretnost (E) "Let's Break!" Omogoča vam, da s svojimi sekiri pred sabo zavržete sovražnike, upočasnite in boli. Končna spretnost "Flinging Death" sproži rotirajoče osi za vsako razdaljo znotraj zemljevida. Bolečijo, ko se premikajo naprej in nazaj. Razmnožuje spretnosti v redu, in ultimaty - po dostopnih ravneh.

Igranje na liniji

Zelo krhek strelec z visoko izgubo se pojavi Drake. Hyde predlaga potrebo po trajni zaščiti pred podpornim igralcem, sicer se smrt ne more izogniti. Zato v 90% iger strelec igra na spodnji liniji, ki tekmuje večino časa od 2 do 2. V paru zanj so agresivni liki (Leon, Brav, Taam Kench) zelo primerni. Šampion se slabše pokaže, če v zgodnji fazi igre ne zazna velike škode. Če se boj osredotoča na sredino spodnje vrstice, potem lahko varno greste s partnerjem v ofenzivo. Hudič vedno naredi pravo mesto, zahvaljujoč "poplavi krvi", in ultimatne spretnosti ne dopuščajo, da bi sovražniki nenadoma izginili z nizko stopnjo zdravja. Glavna in najtežja naloga v igri je učenje ribiške sekire. To morate početi nenehno, saj brez povečanja napada bo prvak izgubil druge strelce. Poskusite držati kurzor vedno na kratki razdalji od prvaka, da se premaknete in ne izgubitečas zaradi stalnega gibanja.

Zbiranje predmetov iz dveh taktik

Pod ustreznim vodstvom enega najnevarnejših nasprotnikov, da postane v "LOL" Dreyven. Hyde na tem junaku ponuja pregled dveh taktik zbiranja. Prvi je kritičen in v večini primerov primeren. V njej mora igralec najprej pobarvati zlato na "najboljši meč" in iz njega zbrati "mejo neskončnosti". Druga tema bi morala biti "Berserker Heads", tretja pa je "Zazienie", ki se najbolje pretvori v "Shotgun". Že s prvim subjektom in zmožnostjo ujeti osi.
Na progi bo velika nevarnost za sovražnike hudiča. Hyde (sezona 6) je zagotovil isto taktiko zbiranja stvari, samo s "Snigging of Static". Med letom se nič ni dramatično spremenilo, kot da je bila dodana druga taktika. Osredotoča se na preživetje v bitki in na dolgo linijo kmetije. V središču knjige so "Bloodwoman", "Blade uničenega kralja", kot tudi "Mercury yatagan", ki pomaga preživeti v boju z čarovniki. Količina vampirizma, skupaj s povečanim napadom, vam bo omogočila preživetje v bitki na velikem vstopnem nivoju.

Igranje med tekmo

Parna linija je glavna naloga, ki mora dobro delovati prvih dvajset minut Druve. Hyde (sezona 7) vključuje stalno agresijo na liniji, saj bo omogočil uresničitev celotnega potenciala prvaka. Če je igralec, ki podpira, zmožen prenesti poškodbe, potem je vredno podpirati ga v napadu. Vedno upočasnite sovražnika z osmi, vklopite pospešek in začniteNapadnite z orožjem. Število poškodb udari sovražnika, potem pa se bo moral takoj umakniti. Dve ali trije podobni napadi bodo izkoristili linijo. Izredne razmere je treba obdržati, da končate ali zaženete, da bi poškodovali čim več nasprotnikov.

Sorodne publikacije