Nastavite digitalne kanale na televizorju Samsung. Univerzalno navodilo

V tem članku je opisan univerzalni vodnik za konfiguriranje digitalnih kanalov na katerem koli televizorju Samsung. To je dokaj preprosto operacija, da opravljanje po korakih naslednjih manipulacij ne bo posebna naloga. Priporočila bodo tudi, na kakšen način se je treba povezati in v tem primeru najbolj optimalno izbrati.

Preklapljanje

Vsaka konfiguracija digitalnih kanalov na televizorju Samsung se začne s tem, da je v celoti prevedena in nato preklopljena. To pomeni, da je treba v prvi fazi televizor vzeti iz paketa. Nato sestavite in namestite namesto delovanja. Nato morate priključiti napajalni kabel na priključek večpredstavnostne naprave z enim koncem in vilice na napajalno omrežje. Nato priključimo signalno žico in jo priključimo na vhod z oznako ANT. Tudi signalna žica lahko ponudi informacije iz antene ali iz opreme katerega koli kabelskega ponudnika.


Nastavitve programske opreme

Nato nastavite digitalne kanale na ravni programske opreme. Za to so podani začetni parametri naprave, ki vključujejo njeno lokacijo, trenutne vrednosti lokalnega časa in seveda datume. Nato morate odpreti meni »Nastavitve« in izbrati »Kanali«. Nato se aktivira način samodejnega iskanja, tako da izberete isti element v meniju. Preden začnete, morate določiti samo virtelevizijskih programov. To je lahko antena ali kabelski terminal. Sistem bo nato samodejno poiskal in našel vse razpoložljive programe. Na koncu tega koraka boste morali samo shraniti prejeti seznam.

Testiranje

Na zadnji stopnji konfiguriranja digitalnih kanalov na kateremkoli televizorju Samsung morate preveriti seznam televizijskih programov in se prepričati, da delajo. Če želite to narediti, preprosto sprehodite vse oddaje in si oglejte kakovost slike. Značilno je, da se težave z digitalno televizijo ne pojavijo in vse je konfigurirano z minimalno udeležbo človeka. Nato si lahko ogledate različne kanale.

Zaključek

Kot del tega člena je opisan kratek vodnik za konfiguriranje digitalnih kanalov na Samsung TV s katero koli sodobno spremembo. Kabelske programe si je najbolje ogledati v mestih. Toda brezžični sprejem televizijskih oddaj ni alternativa na podeželju. Temelji na tem pogoju, da je priporočljivo izbrati vir televizijskih oddaj.

Sorodne publikacije