Prestigio pametni telefoni: Pregled, funkcije, modeli in pregledi

Izbira telefona je zastrašujoča naloga. Iz različnih modelov in proizvajalcev se lahko izgubite. Želja po nakupu najbolj modne možnosti ne ustreza vedno finančnim možnostim. Toda celični razstavni prostori ponujajo veliko različnih proračunskih pametnih telefonov. Kakšne so njihove značilnosti? Pri prvem pregledu je funkcionalnost nekaterih izmed njih povsem sprejemljiva. Ampak ali je res in ali je vredno, da jih kupite sami?

Te možnosti vključujejo pametne telefone Prestigio, o katerih bomo razpravljali v tem članku.

Malo o proizvajalcu

Podjetje "Prestigio" je proizvajalec majhne elektronike. V zadnjem času se njihovi izdelki pogosto pojavljajo v kategorijah mobilnih telefonov, tablic, igralcev, navigatorjev in drugih naprav za avtomobile. Prestigio pametne telefone pridobivajo na trgu zahvaljujoč nizkim stroškom svojih modelov. Zaradi tega vidika so blagovne znamke pod njihovo blagovno znamko vedno bolj priljubljene po vsem svetu. V tem primeru imajo dobre tehnične lastnosti. Kot pri večini kitajskih izdelkov, imajo mobilne naprave številne dodatne možnosti.

Blagovna znamka Prestigio ne sodi med vodilne blagovne znamke pametnih telefonov. Toda v nekaterih državah so izdelki te blagovne znamke uvrščeni med najbolje prodajane. Te države vključujejo Rusijo in druge države nekdanje Sovjetske zveze, Kitajsko, Indijo in nekatere evropske regije. Linija telefonov "Multiphone" sega dosedemdeset držav.

Oblikovanje pametnih telefonov "Prestigio"

Ko razmišljamo o pametnih telefonih podjetja, se zdi, da so se proizvajalci odločili, da so posamezni elementi drugih priljubljenih telefonov všeč in jih združili. Rezultat je dokaj zanimiv videz naprave. Osupljiv primer je pametni telefon Prestigio Grace X3. Ne šteje logotip podjetja, je popolnoma enaka enemu od modelov "Samsung".
Želja po izgledu dražjih naprav je razumljiva. In kupci bodo le imeli koristi od tega. Za majhno količino lahko kupite mobilno napravo z lepo in zanimivo zasnovo. In takšni modeli se bistveno razlikujejo od poceni blaga iz Kitajske.

Pomembna pomanjkljivost modelov Prestigio je majhna ločljivost zaslona. Tudi če zaslon zadovolji njegovo velikost, je problem ločljivosti. Včasih so na voljo štiri-palčni modeli. Vsaka serija mobilnih naprav ima modele z diagonalami od 44 do 55 palcev.

Specifikacije

Pri primerjavi cen in specifikacij imajo pametni telefoni Prestigio dokaj dober seznam funkcij za svojo cenovno kategorijo. Posamezni modeli tekmujejo celo v srednjem razredu. Namestijo Android različico 44-51.
Poleg tega obstajajo tudi njihove pomanjkljivosti. Osupljiv primer je slaba baterija. Tudi dobra zmogljivost ne prihrani. Trajanje telefona brez polnjenja je zelo majhno.

Prednosti izdelkov Prestigio

Najbolj očitna prednost pametnih telefonov Prestigio je njihova nizka ravenstroškov. Konec koncev, v nekaterih primerih drag telefon ni najboljša izbira. Strinjate se, otrok, nenehno izgubil svoj telefon in ne v celoti razumeti, kaj storiti z njim, ne potrebujejo drago in modno vodilni.
Mobilne naprave Prestigio se izvajajo v operacijskem sistemu Android. Ta lupina vam omogoča, da s telefonom izvedete najbolj priljubljene in potrebne ukrepe. Lahko klepetate, preverjate e-pošto, sedite na internetu, gledate video posnetke, poslušate glasbo, ustvarjate dobre slike, predvajate. In to je samo kratek seznam dejanj, ki so možna zahvaljujoč Androidu.

Slabosti proizvajalcev mobilnih naprav

Zgoraj omenjene slabosti uporabe pametnih telefonov Prestigio. Povratne informacije lastnikov potrjujejo, da baterija traja le nekaj ur pogovora, da ne omenjamo izvajanja drugih funkcij. Nekateri modeli imajo slabo ločljivost zaslona. To bistveno zmanjša kakovost ogleda slik in videoposnetkov. Cenejši modeli imajo šibek procesor. Zaradi tega lahko "zamrznejo".

Najbolj priljubljena linija naprav

kitajski pametni telefoni "Prestigio" so razdeljeni v dve seriji:
 • Tretjič, drugače imenovan proračun;
 • Petič, kar je elita.Vsak od njih ima svoje vladarje in modele. Tretja serija vključuje dve vrsti mobilnih naprav:
 • pametni telefon Prestigio Muse, ki je primeren za zabavo. Ti modeli omogočajo kakovostne fotografije. Linijo predstavljajo različice telefonov z indeksi A3 D3 E3. Zaslon z nizko gostoto slikovnih pik. Obstaja malo RAM - samo 512 megabajtov.Kamera z nizko občutljivostjo.
 • Pametni telefon Prestigio Wize ima modele A3 in E3. Primeren je za dolgoročno komunikacijo, uporabo interneta, poslušanje glasbe, gledanje videa in igre. Te modele odlikuje nižja ločljivost zaslona (približno 480h854 slikovnih pik). Procesorja tudi ne moremo imenovati močnega. To je quad-core, vendar je RAM samo 512 megabajtov. Kamere imajo tudi manj občutljivosti (03 in 5 milijonov slikovnih pik).
 • Peta serija vključuje pametne naprave vladarja Grace. Odlikujejo jih nove tehnične zmogljivosti in elegantna oblika. Nekateri modeli si zaslužijo podrobnejše pogovore o njih.

  Pametni telefon Prestigio Duo 5550

  Ta model je bolj zabaven. Ima klasično ohišje širine 781 milimetrov, višino 156 mm in debelino 92 mm. Zaslon ima diagonalo pet in pol centimetrov. Zaslon na dotik omogoča ogled slik v ločljivosti 720 x 1280 slikovnih pik. Zagotavlja dobro kakovost in jasen pregled slik. Ko telefon usmerite v kot, se vidni kot slike ne spremeni. To dosežemo z vzpostavljenim sistemom prikaza, imenovanim IPS.


  Nameščen je operacijski sistem Android različice 44. Dobra zmogljivost je zagotovljena s procesorjem in pomnilnikom RAM enega gigabajta. Te funkcije vam omogočajo, da telefon pripeljete do srednjega razreda. Podpira dve standardni micro-SIM kartici.
  Fotoaparat z občutljivostjo trinajst milijonov pikslov in LED kamera. Sprednja kamera ima občutljivostdva milijona pikslov. Baterija je nameščena s 3.000 čarovniki. Precej visoka, izboljšuje avtonomijo naprave.

  Pametni telefon "Prestigio-7505"

  Ta model, ki se sicer imenuje Grace X7, ima razširjen seznam funkcionalnih funkcij. 5-palčni zaslon. Ločljivost 780x1280 pik ustvarja dobro gostoto slike. Tu je procesor močnejši. Je že osmerokotnik s frekvenco do 17 gigaherc. RAM je tudi več (dva gigabajta). To so dobri kazalniki, ki določajo hitrost telefona in hitrost odziva pametnega telefona. Model ima dve kameri. Osnovna z občutljivostjo trinajstih megapikslov in petimi milijoni slikovnih pik spredaj. Prestigio pametni telefoni so dobra kombinacija nizkih stroškov in dobrih tehničnih lastnosti. Linije mobilnih naprav z nižjimi stroški (Wize in Muse) nimajo najboljše učinkovitosti. Vendar se nanašajo na poceni proračunske možnosti. Modeli dražjih serij imajo vse potrebne lastnosti.

  Sorodne publikacije