Kako spremeniti številko v Vauber: deaktivacija računa, drugi prostor

S prihodom pametnih telefonov uporaba sporočil za komunikacijo s sorodniki, prijatelji in kolegi ni več nekaj nenavadnega. Skoraj vsak lastnik pametnega telefona ali tabličnega računalnika ima vsaj en program za pošiljanje sporočil prek omrežja. Že vrsto let je bila najbolj priljubljena aplikacija "Skype". Toda v zadnjih letih je rahlo pritisnil "Weber" - aplikacija, ki vam omogoča hitro pošiljanje sporočil, pošiljanje nalepk in datotek, vzpostavitev video povezave s sogovornikom.

Kako uporabljati Weber?

Weber je brezplačna aplikacija, prenesena z uradnega spletnega mesta razvijalca. Na glavni strani spletnega mesta lahko najdete različice za različne operacijske sisteme: Android, iOS, Windows Phone, Windows in Mac OS.Namestitev traja nekaj preprostih korakov. Uporabniški račun ni povezan z e-pošto, ampak s telefonsko številko. Program je lahko sinhroniziran na več napravah. Ko je nameščen na osebnem računalniku, bo uporabnik pozvan, da skenira kodo QR in aktivira program. Takoj po zaključku aktivacije bodo vsi stiki iz pametnega telefona nameščeni v programu. Ampak včasih uporaba enega števila v Weberju ni dovolj. Obstajajo primeri, ko se lastniki pametnih telefonov sprašujejo, kako spremeniti številko v Weberju. Lahko ga hitro spremenite.

Deaktiviranje računa v Weberyju

Na žalost razvijalci niso predvideli sidranja programa hkrati na več načinov.telefonske številke. Zato reševanje takšnega problema, kot je spreminjanje števila v Weiburiju, vključuje onemogočanje trenutnega zapisa.


Da bi spremenili številko v aplikaciji na pametnem telefonu, morate odpreti stranski meni in izbrati "Nastavitve". Na predlaganem seznamu kliknite vrstico »Zasebnost«.
Če želite čim lažje spremeniti številko v programu Webery, se odprta stran pomaknite na dno. Nato izberite zadnji element v seznamu - Prekini račun. Ko izberete ta element, morate potrditi, da res želite spremeniti številko v Webru. Ko je račun onemogočen, se bo odprlo pogovorno okno. Aplikacija opozori uporabnika, da bodo vsi podatki izgubljeni, ko bodo izklopljeni, in računi, kjer je bil edini skrbnik, bodo izbrisani.

Dodajanje nove številke

Po deaktivaciji mora uporabnik dodati novo številko v Weber. Postopek je enak prvemu aktiviranju računa. V oknu programa morate vnesti novo številko in počakati na sporočilo z aktivacijsko kodo. Po tem bodo vsa sporočila poslana iz nove številke. Pomembno je omeniti, da se je po spremembi številke v Weberju račun deaktiviral ne samo na pametnem telefonu, ampak tudi na vseh napravah, tudi na osebnem računalniku.

Weber za drugo sim kartico

Večina pametnih telefonov podpira dva programa s sedmimi karticami. In za številne lastnike pripomočkov se obe številki aktivno uporabljata. Kako biti v tistih primerih, ko "Weber"potrebno za dve številki?
Specializirani programi pomagajo lastnikom pametnih telefonov. Za drugo kartico SIM lahko uporabite "Weber" na dva načina:
  • ustvarite drugi prostor na pametnem telefonu;
  • nameščanje dvojne uporabe.
  • Nekateri pametni telefoni imajo vgrajeno funkcijo za ustvarjanje drugega prostora in potem niso potrebni nobeni dodatni programi. Ampak, če telefon nima te funkcije, potem app prenese iz trgovine. Ko bo nameščen, bo pripomoček ustvaril prostor, ki ga lahko uporabite kot samostojno napravo. Za njega je "Weber" napolnjen in vezan na drugo številko. Funkcija dvojne aplikacije velja samo za majhen krog pametnih telefonov. To je vgrajena možnost, ki nima nobene analogije med aplikacijami. V nastavitvah pametnega telefona se ustvari aplikacija "prijatelj" na istem območju pametnega telefona. Pri prvem odprtju "Weber" se aktivira druga telefonska številka. Tako sta obe telefonski številki aktivni pri povezovanju v omrežje.

    Sorodne publikacije