Kaj je avtotip: definicija in značilnosti

Ni skrivnost, da sodobni umetniki uporabljajo različne vrste programske opreme za vokalno obdelavo: po potrebi ali za dodajanje nenavadnega zvoka. Danes bomo govorili o tako priljubljenem programu, kot je Avtotyun.

Opredelitve pojmov

\ t
Kaj je motorno kolo? Najprej, samodejna nastavitev je vtičnik, ki vam omogoča, da spremenite izhodni signal iz mikrofona in ga digitalizirate na pravega uporabnika. Učinek uporabe je, da vam omogoča neposredno delo z vokali, izravnavanje njegovega tona in barve. Ob spoznanju, da lahko takšen motocikel, izkušen zvočni inženir doseže zelo kakovostno vokalno obdelavo praktično vsakega izvajalca. Tudi kljub padcu v določene opombe. Program "AutoTune" je sposoben ne le urejati glas izvajalca, temveč ga tudi izpodrivati ​​z oktavami, kar pomeni, da se s takšnim programom lahko resnično popravi vsaka, celo umazana in lažna izvedba


Uporaba samonikle v množični kulturi

\ t
Danes so zelo priljubljeni različni glasbeni zvrsti: rap, klavd in hip-hop. Najpomembnejša stvar v takih stilih glasbe je prav kakovost nastopa. Zato vsak rap pevec v tem trenutku ve, kakšno motorno kolo je - se uporablja povsod. Tudi neizkušen poslušalec lahko sliši tipično programsko obdelavo, zato je uporaba avtomobilizma na odru izvajalcev nekaj nesprejemljivega, skupaj s fonogramom na odru med predstavo.

Kritika motornega kolesa

Ker lahko vsaka oseba, ki loči čisto petje od motornega kolesa, mirno določi vmešavanje računalniških programov, so na internetu avtonomne nastavitve kot tehnologije zelo dvostranske. Nekateri verjamejo, da lahko »izravnalni« glas, in celo potrebo, da pesem postane celovit zvok harmonično in izvirno. Toda hkrati nasprotniki avtodoma strogo nasprotujejo njegovi uporabi. Trdijo, da je v računalniški obdelavi vprašljiva estetska komponenta pesmi. In to je res. Pravilno uporabo avtotyun, lahko, ne da bi lahko pojejo, ampak da bi lahko zmanjšali in uredili svoj glas, izhod post-predelavo kakovosti signal studio ravni. V skladu s to teorijo ni nujno, da vokalist sploh ne more peti.

Zaključek

Danes ste se naučili, kakšno motorizirano vozilo. Njegova uporaba je dvakrat zaznana v javnosti, vendar to ne pomeni, da jo lahko uporabimo pri snemanju - možnost uporabe samodejnega niveliranja je velika, kot tudi razvoj digitalne tehnologije na splošno!

Sorodne publikacije