DVR Kardinal G3: pregledi

Tehnični napredek ni vzpostavljen. Hitrost razvoja avtomobilske industrije prispeva k nastanku takšnih naprav kot registratorjev. V tem članku bomo govorili o modelih kardinalnih G3 ​​ocen, ki ga zelo pozitivno označujejo.

Gadgetska kultura

Zaradi preobremenjenosti velikih mest v avtomobilih se verjetnost prometne nesreče dramatično povečuje. Na žalost obstajajo tudi nekatere situacije, ko je storilec izginil s kraja nesreče in ni ugotovil, kdo je kriv. Zato je uporaba videorekorderjev postala ogromna in je postala nekaj podobnega tradiciji.


V skladu s pregledi, kardinal G3 zajema kakovost tega, kar se dogaja na videu, zato samo pazite, da shranite datoteko, da ugotovite storilca nesreče.

Naprava

Prva stvar, ki jo je treba poiskati (ob zagonu) je, po mnenju lastnikov kardinala G3, kakovost video snemanja. Vozniku je pogosto težko dokazati pravilnost, saj je odličen video veliko stvari. Precej pozitivne pripombe o napravi: slika je odlična, število avtomobilov, ki so jasno vidni (tudi ponoči), kot tudi znani obrazi mimoidočih, potekajo do najmanjših podrobnosti. Načeloma je jasno, zakaj ima kakovost videa tako pomembno vlogo, zato ni presenetljivo, da je to prvo mesto, na katerega je treba paziti goste.

Značilnosti izdelka

Cena za to napravo se razlikuje v višini 10.000 rubljev (odvisno od trgovine). Podatek je popolnoma utemeljen, če upoštevamokoliko funkcij je vključenih v to majhno napravo.


Ocene DVR 3 v 1 Kardinal G3 kaže, da ima vse potrebne funkcije, ki morajo biti prisotne v pripomočku s statusom "najboljše":
 • Prisotnost modula GPS. Pomaga hitro določiti lokacijo, sledenje in hitrost. Zelo uporaben za zaščito cestnih scammers, ki poskušajo priti pod avto, ki izzove nesreče.
 • Sodobni antiradar. Opozori voznika na prisotnost naprav, ki beležijo prekoračitev hitrosti. Odziva se tudi na napredne sodobne naprave, kot je "Arrow". Opozarja, da se približuje prvič v 1 kilometru do radarja, drugič - v 600 metrih. Razpon lahko nastavite v nastavitvah.
 • Izdelek je opremljen s fotoaparatom s 5 milijoni slikovnih pik. Vendar pa nočni način ni prisoten na G3, vendar je na spremenjenem modelu pod oznako G5 opis manjši.
 • Izdelek je prikladno pritrjen na kabino in ne ovira pregleda. Prijazen rusko govoreči vmesnik prispeva k dejstvu, da lahko vsakdo razume kardinalske nastavitve. Zložljiv zaslon, zaradi česar je delovanje zelo priročno in udobno, snemanje pa poteka na kartici velikosti 32 gigabajtov.
 • Po ocenah kardinala G3 so mnogi zadovoljni z diagonalo dveh palcev, z največjo možno ločljivostjo 720 slikovnih pik.
 • Pomembno je, da se posodobitev zbirke podatkov izvaja prek osebnega računalnika, ki uporablja povezavo USB. Obstaja G-senzor, ki je zelo velik plusnapravo.

 • Pridobitev

  Kompakten, zanesljiv, vzdržljiv in zahtevajo najpogostejše besede v pripombe ljudi, ki so zadovoljni s svojim nakupom. Pri nakupu popolno-USB priložen kabel za povezavo s PC, cigaretni vžigalnik v avtu gori in, seveda, navodila. Za DVR kardinal G3 nudi tudi garancijo za 1 leto. V skladu z uradniki, naprava redko pride nazaj v trgovino.

  plus

  Kot je bilo omenjeno, pozitivne ocene o kardinalu G3 je veliko več kot negativna. Lastniki pravijo, kakovost videa, odlično dela GPS-navigator, visoko delovanje uspešnosti radarskim pripomoček. Mnogi uživajo prijazen vmesnik - v kateri koli konfiguraciji je mogoče enostavno rešiti.

  Kljub številnim prednostim, pa so negativne ocene o tem modelu slabosti. Ja, pravijo nekateri nepravilno delo začasno "žig" - video prikazuje nekaj narobe čas. Morda je dejstvo nastavitve napačne časovni pas v napravi sami. Drugi lastniki pravijo, da radar ne deluje več kot 1200 metrov, kot je navedeno v opisu, in le 120 m. Mogoče v vašem primeru. Nekateri komentarji navajajo dejstvo, da ni zadovoljive kakovosti videa, kar nakazuje, da je bil izdelek kupili za okoli 5000 rubljev. Sklep je očiten: najbolj verjetno, ali nepravilno določeno odziv (in je to damo še modela) ali kupil dokončno ponaredek. najNe pozabite, da je cena izdelka približno 10.000 rubljev. Druge negativne ocene o kardinalu G3 ali jih pustijo konkurenti ali pa preprosto neuspešni kupci, ki niso razumeli načel pripomočka. Na primer, pritožujejo, da je kartica 32 GB. Izhod je očiten: kupite večji microSD. Poleg tega, da se pritožujete zaradi pomanjkanja zvoka pri predvajanju na računalniku: preverite najnovejše različice gonilnikov v računalniku in se prepričajte, da sistem pravilno podpira predvajanje formatov AVI in MOV.
  Nekdo ne mara cene, vendar tega ni mogoče pripisati negativnim ocenam. Stroški - stvar je subjektivna, ker si jo lahko nekdo privošči, ampak za nekoga, ki ni v žepu. To sploh ne odstopa od prednosti izdelka.

  Napredni model

  V skladu s pregledi DVR 5 v 1 ima kardinal G3 nadgrajeno različico z oznako G5. Značilnosti se ne razlikujejo na več načinov. Na primer, "Pet" je nočni način, največja ločljivost video posnetka ni večja od 720 pik, celotna 1080. Diagonala zaslona ni 2 palca, 27 pa je radarsko območje zaznavanja povečano na dva kilometra. Druge razlike med modeli so izključno vizualne.

  G-senzor

  Pomembna prednost vsakega pripomočka je prisotnost elektronskega merilnika pospeška. To je senzor nesreče, ki beleži točen čas povečanja obremenitve avtomobila in močno zmanjšanje hitrosti. Če je bil avto na svojem mestu, se hkrati zabeleži povečanje hitrosti in tlaka. Označuje tudi "točko nesreče" v časuvrzel. Zahvaljujoč tej funkciji je mogoče ne samo določiti trenutek nesreče na sekundo, temveč tudi zaščititi pomemben video material o trku zaradi odrgnjenja ali prepisovanja. Vozniki cenijo take pripomočke, glede na preglede DVR kardinal G3.

  Zaključek

  Pregledi lastnikov kardinala G3 navajajo, da se je na trgu avtomobilskih pripomočkov pojavil resnično koristen izdelek, ki ga lahko označimo kot optimalno razmerje med ceno in kakovostjo. Večnamenska naprava je postala odličen prijatelj in pomočnik za vse motoriste. Treba je opozoriti, da "kultura pripomočkov" precej tesno navajeni na okolje ruskih voznikov. In to ima svoje prednosti. Na primer, verjetnost, da bi našli podrobno video gradivo, se je previdno preučila podrobnosti o prometni nesreči. Če sodišče ni upoštevalo video datotek kot dokaz, preden je bil pripomoček pravilno registriran, potem bo po spremembah zakonodaje 7. maja 2016 sodnik sprejel videoposnetek. Pri odkrivanju sledi video montaže se bo takoj kaznoval lopov, ker se preganja dokaz. Da bi se temu izognili, je treba v primeru nesreče odstraniti kartico iz pripomočka in jo zapreti v kuverto za nadaljnje posredovanje uslužbencem organov pregona. Vse sreče na cestah.

  Sorodne publikacije