TV LG 40LF570V: pregledi, specifikacije, parametrični

Televizor LG 40LF570V se šteje za odlično napravo srednjega razreda. Pregledi o tem izdelku, njegovih specifikacijah in zmogljivostih bodo podrobno opisani v prihodnosti.

TV-niša

Za začetek, bodite pozorni na to, koliko televizijo ta model stane. Cena za to se giblje v razponu od 18.000 do 20.000 rubljev. Pričakovanje nekaterih fenomenalnih značilnosti pri takšni ceni zagotovo ni potrebno. In sam proizvajalec najprej pripisuje televiziji rešitve srednjega razreda. To je super za domačo uporabo. Tudi s ploščo ali funkcijo multimedijskega predvajalnika je precej sposoben obravnavati zadevni izdelek. Edina pomembna lastnost, na katero morate biti pozorni pred nakupom, je pomanjkanje podpore za zelo iskano SMART tehnologijo. Na žalost ga razvijalci iz nekega razloga niso izvedli v okviru te naprave.


Seznam nizov

Televizor LG 40LF570V, ki je bil upoštevan, se res ne more pohvaliti z res dobro postavitvijo. Ocene razlikujejo to pomanjkljivost te naprave. V celotnem kompletu je proizvajalec vključeval naslednje:
 • Televizija.
 • Garancijska kartica.
 • Hitri vodnik za povezovanje, konfiguriranje in uporabo.
 • Napajalni kabel.
 • Set baterij za daljinski upravljalnik.
 • Daljinski upravljalnik.
 • Seveda na zgornjem seznamu ni dovoljkomunikacijske žice. To je tako HDMI, SCART in RCA. Ko je televizor južnokorejski proizvajalec, se nanaša na izdelke srednjega razreda, potem pa mora biti oprema primerna zanj. Odsotnost takšnih komponent v prvotni konfiguraciji je pomembna pomanjkljivost.


  Specifikacije

  Prednosti v tem primeru so tehnične specifikacije, ki izstopajo na podlagi analogne televizije LG 40LF570V. Njegove lastnosti so res dobre. Naprava integrira dva sprejemnika signala hkrati. Ena izmed njih je analogna, druga pa je digitalna. V prvem primeru je možno videti 60 analognih kanalov. V drugem primeru je na voljo podpora DVB-T in DVB-T2. Poleg tega ima TV razširitveno režo, v katero lahko namestite dekoder za kartice za dekodiranje digitalnih kanalov. V tem primeru ni vgrajenega satelitskega sprejemnika - morate kupiti sprejemnik, da si ogledate programe na pregledovani napravi. Ko je nameščen na stojalo, je velikost naprave 911h581h189. Če uporabljate stenski nosilec za televizor (ga boste morali kupiti ločeno za doplačilo), bodo dimenzije zmanjšane na 911x528x55.3.

  Specifikacije zaslona

  Zelo kakovosten zaslon je opremljen z LED televizorjem LG 40LF570V. Izdelana je, kot je razvidno iz imena, z LED tehnologijo. Njegova največja ločljivost je 1920x1080. To pomeni, da v tem načinu delovanja ta TV prikaže sliko v formatu 1080 p,ali, kot se včasih imenuje, FullHD. Glede na kakovost slike je ta naprava tipična vmesna programska oprema. Pod njim je TB s HD-matriko in ločljivostjo 1366x768, vendar boljša kakovost - v izhodni sliki s formatom 4K. Koti pregleda proizvajalca so navedeni pod 178 0/178 0. To pomeni, da se pri gledanju s katerekoli točke popačenja slika ne bo pojavila. Poleg tega je treba opozoriti, da je slika na zaslonu posodobljena s frekvenco 300 Hz. Kot rezultat, da opazite običajno oko kakršnega koli utripanja slike zagotovo ne izkaže.

  Značilnosti zvoka

  LG 40LF570V je zelo dober zvočni sistem. Ocene dajejo dobro kakovost zvoka. Ta kakovost akustičnega sistema zagotavlja 2 zvočnika z nazivno močjo 20 vatov. Za organizacijo visokokakovostnega zvoka je to v večini primerov dovolj. Če želite izboljšati zvočne zmogljivosti, lahko priključite zunanje zvočnike ali celo globokotonec. Vse, kar je za to potrebno v tej napravi, je - popoln nabor avdio vrat.

  Seznam komunikacij

  Preden nam boste povedali, kako namestiti LG-jevo televizijo za ta model, si bomo ogledali njegov seznam sporočil. Seznam vrat za povezavo v tej napravi je sestavljen iz naslednjega:
 • 1 antenska vrata.
 • 2 vrata HDMI.
 • 1 Vrata SCART.
 • 1 RCA vrata.
 • 1 vrata USB.
 • Nastavitev avdio vrat.
 • Ena reža za namestitev standardne dekodirne karticeT2 Edina pomanjkljivost zgoraj navedenega seznama je pomanjkanje RJ-45. To pristanišče bi televiziji omogočilo neposredno povezavo z računalniškim omrežjem in hkrati organiziralo neposredno sklepanje televizijske slike. Druga pomanjkljivost je pomanjkanje podpore vaiphi. Po drugi strani pa bi prisotnost takšnih vmesnikov znatno povečala stroške obravnavane rešitve, zaradi česar ne bi bila tako privlačna in privlačna glede na analogi.

  Povezava in nastavitve

  Zdaj pa poglejmo, kako nastaviti televizor LG tega modela. Algoritem v tem primeru obsega naslednje korake:
 • Izvlecite napravo iz škatle. Odklapljamo transportne ključavnice.
 • Televizor smo postavili na stalno mesto uporabe.
 • En konec napajalnega kabla priključite na televizor, drugi pa na električno vtičnico.
 • Antenski kabel v ustrezni reži.
 • Baterije vstavljamo v nadzorno ploščo.
 • Vklopite televizor.
 • V meniju iščemo kanale.
 • Zapustite meni.
 • Stroški

  Oglejmo si, koliko televizijskih stroškov za ta model. Kupi to univerzalno napravo, kot je bilo že omenjeno, lahko ceno od 18000 do 20000 rubljev. Višja je cena televizorja v supermarketih elektronike in majhnih trgovin v tej smeri. Možnosti nakupa v tem primeru so očitne: napravo je mogoče resnično videti, ceniti in odločiti, kako vam je res všeč. Skromnejša cenaspletne trgovine. Toda nakup v tem primeru se v bistvu izvaja slepo. Zato je najbolj optimalno gledati televizijo v živo v trgovini z elektroniko in jo po nizki ceni kupiti v spletni trgovini.

  Mnenja

  Precej sporno, po mnenju kupcev, je prišel televizor LG 40LF570V. Cena, ki jo enolično pripisuje izdelkom povprečne ravni. Toda hkrati ima številne pomembne pomanjkljivosti. Najprej je treba poudariti zelo, zelo skromno opremo. Proizvajalec shrani vmesnik žice - po nakupu te rešitve morate kupiti te dodatke takoj. Prav tako naprava nima RJ-45 vhoda in ni podpore za takšen brezžični način sprejemanja podatkov kot Wi-Fi. In njihova prisotnost bi omogočila računalniškemu omrežju, da prikaže sliko neposredno na televizorju. Toda v tej odločitvi so tudi pozitivne točke. To je kakovostna izhodna slika in visokokakovosten zvok ter pomemben nabor vmesnikov.

  Rezultati

  Kljub številnim pomanjkljivostim je televizor LG 40LF570V še vedno precej dober in zelo uravnotežen. Večina ocen ga resnično označuje s pozitivne strani. Kakovost vgrajenega sprejemnika ne povzroča nobenih pritožb. Video posnetki in zvočni posnetki so prav tako visokokakovostni. Dobra komunikacija v tem primeru vam omogoča reševanje večine nalog. Možna je tudi namestitev mini računalnika v tak televizor. Torej za domačo uporabo je le odlična naprava z dovoljvelika diagonala zaslona.

  Sorodne publikacije