Pametni telefon Huawei Ascend Mate 7: funkcije, pregledi, pregledi

Za moderno osebo so pametni telefoni postali sestavni del njegovega življenja. Takšne pripomočke vam omogočajo, da ste na tekočem z vsemi dogodki. Dostop do interneta je možen kjerkoli. Na omrežje lahko vzpostavite povezavo na dva načina - prek kanala Wi-Fi ali mobilnega operaterja. Druga prednost naprav je prisotnost vgrajene kamere. Rešitev je dovolj za kakovostne posnetke. Zdaj vam ni treba skrbeti, da ni na voljo nobene kamere, ki bi lahko določila nepozaben trenutek. Proizvajalci letno proizvajajo napredne modele pametnih telefonov. Z vsakim nadaljnjim uporabnikom bo na voljo inovativna tehnologija. Če so pred desetimi leti mobilni telefoni poskušali ustvariti kompaktne velikosti, in manj so bili, dražji so bili, zdaj pa so moderni pametni telefoni popularno imenovani "lopate" zaradi zelo velikih dimenzij. Ti vključujejo Huawei Ascend Mate 7. Lastništvo povratne informacije kažejo, da ta model je zelo primerna za naloge, oblikovane za tablete. Visoka zmogljivost, velika količina RAM-a, krasen kapacitivni zaslon, zmogljiva baterija - vse to je, kako najbolje opisati pametni telefon Mate 7. Videz tudi ne prinaša. Je povsem prezentabilen. Obstaja več barvnih rešitev za kupca. Standard vključuje Huawei Ascend Mate 716GB srebrno in črno. Na voljo tudi v linijski in premium različici. Izdana je v zlati barvi in ​​je označena z besedo Gold. Izgleda elegantno. Navzvenabsolutno ne slabše od znanih naprav Apple.


Ugotovimo, kaj se je proizvajalec odločil presenetiti kupca in kakšne inovativne ideje so uporabili v svojem modelu Huawei Ascend Mate 7. Cena naprave ni prevelika, o tem pa bomo govorili podrobneje kasneje. Niso prihranili lastnike glede nakupa? S tem se moramo spopasti.

Pozicioniranje

Leta 2014 je Huawei predstavil svoj vodilni trg na trgu mobilnih digitalnih naprav. Glavni poudarek je bil na visoki zmogljivosti in izboljšani programski opremi. Opozoriti je treba, da se pomembnost teh kazalnikov v dveh letih ni povsem zmanjšala. Trenutno Huawei Ascend Mate 7 (zlati in klasični) lastniki trdijo, da gadget odlično deluje z vsemi nalogami, ki niso izjema.


V času izdaje bi lahko model upravičeno zasedel vodilne položaje v segmentu najvišje premijske kategorije. Vendar, dve leti po izdaji, je rahlo prestavil nove naprave. Sedaj je Mate 7 pozicioniran kot naprava srednjega razreda, če upoštevate takšna merila kot možnosti in stroške. Ta model je opremljen z vsem, kar se trenutno uporablja v sodobnih pripomočkih. Zato se lahko varno imenuje alternativna rešitev za kategorijo kupcev, ki za dostopno ceno želi imeti napreden pametni telefon.

Paket

Predstavitev Ascend Mate 7 Začnimo s popolnim pregledom. Nekaj ​​novega proizvajalca ne bo presenetilo kupca. Komplet je standarden. Lahko jegledati v celotnem nizu podobnih naprav.
Huawei Ascend Mate 7 je pakiran v majhno kartonsko škatlo. Za predstavljivost je proizvajalec izbral črno ozadje. Ime modela in logotip sta natisnjena v zlati barvi. Sam pripomoček je pakiran v škatli. Baterije se ne sme gledati individualno, saj je vgrajena v napravo. Omrežna kartica je priključena na telefon. Njegova izhodna moč je 2 A. Slušalke za proizvajalca Huawei Ascend Mate 7 so izbrale ne zelo dobre. Njihove dokaj skromne značilnosti. So akustična naprava z mikrofonom. Zvok je pod povprečjem, zato bi morali avdiofilmi razmišljati o bolj vredni možnosti. Seveda ima komplet USB kabel. Z njim je pametni telefon priključen na osebni računalnik in drugo opremo, lastniki pa ga bodo uporabljali za polnjenje.


Proizvajalec je poskrbel tudi za posebno pritrditev. Namenjen je odstranjevanju SIM kartic in bliskovnih pogonov, saj so reže opremljene s "zvito" ključavnico. Navodila za uporabo in garancijska kartica so na zalogi. Kupcem svetujemo, da na prodajnem mestu nemudoma preverijo njihovo razpoložljivost in preverite polnjenje. Pomemben sestavni del Huawei Ascend Mate 716 GB (Premium modifikacija - 32 GB) je zaščita zaslona. Pametni telefon se že prodaja s posebnim filmom. Prav tako pomembni so razvijalci, ki se uporabljajo v tem modelu Corning Gorilla Glass 3. Glass je znan po svoji moči. V kompletu ni primerov, vendar je glede na raven zaščite zaslona in kakovosti materialov njen nakup neobvezen. In to je respotrebujete novega lastnika pripomočka, to je pomnilniška kartica. Ascend Mate 7 pametni telefon podpira izmenljive pomnilniške naprave do 64 GB.

Oblikovanje

Katere značilnosti oblikovanja bodo presenetile Huawei Ascend Mate 7? Pregled pripomočka ne bo popoln brez podrobnega opisa videza. Za začetek si poglejmo njegove dimenzije. Ta pametni telefon lahko kategorizirate kot kompaktno napravo. Njena višina je 157 mm. Glede na to, da so razvijalci na to namestili 6-palčni zaslon, je to najnižja najnižja vrednost, na katero lahko računate. V spodnjem in zgornjem delu sprednje plošče so tanke črte. Okrašene so z glavno barvo. Imajo zvočnik, senzorje in objektiv sprednje kamere (zgoraj). Spodaj je ime proizvajalca. Običajne tipke ne bodo našli uporabnika v plošči. Nahajajo se neposredno na dnu zaslona.
Širina pametnega telefona je 81 mm. Skoraj celotno območje je zasedeno z zaslonom. Meje na straneh so precej ozke. Ob upoštevanju indeksa debeline (79 mm) lahko pripomoček varno pripišemo tankim napravam. Na voljo v prodaji tri barvne možnosti: klasična črna, elegantna srebrna in reprezentativna zlata. Treba je omeniti, da tisti, ki želijo narediti vtis in pokazati svoje trdno stanje, dobijo Huawei Ascend Mate 7 Premium Gold. Najbolj praktična možnost pa je črni barvni model. Odličen, čeprav ne izgleda, toda prstni odtisi in plast prahu /blata so praktično neopazni. Na levi strani so reže zasedem kartic in zunanji pogon. Precej dobro so zakriti. Pametni telefon podpira delo z dvema karticama mobilnih operaterjev. Ena reža ima obliko "mikro", druga pa "nano". Na desni strani sta dva mehanska gumba. Prvi je "rocker" glasnosti, drugi je ključ za zaklepanje. Da bi olajšali uporabo pripomočka, so razvijalci uporabili drugačen premaz za te gumbe. Zaradi tega jih lahko slepo najdete. Kontrola glasnosti je gladka in ključ za zaklepanje je valovita. Na dnu je bil prostor za majhno mikrofonsko luknjo in mikro USB vmesnik. Lokacija priključka za vmesniški kabel je povzročila dvoumne odzive. Mnogi verjamejo, da uporaba ni vedno primerna. Toda zaradi pravičnosti bi pripomnili, da lastnikov o tem ni bilo nobenih kategoričnih izjav. Na zgornjem koncu proizvajalec najde mikrofon za odpravljanje hrupa. Ob njem je priključek za zvok, ki je namenjen priključitvi slušalk. Zadnja plošča ni tako informativna kot spredaj. Ima objektiv glavne kamere. Izvedla je tudi enosmerno bliskavico in stereo dinamiko. Ker je ta model opremljen z zaščitnim sistemom, bralnikom prstnih odtisov, je skener še vedno na zadnji strani. Seveda ni bilo brez logotipa podjetja. Mesto zanj je bilo najdeno na samem dnu.

Zmogljivost

Kot navaja proizvajalec, je raven energetske učinkovitosti in učinkovitosti glavna prednost Huawei Ascend Mate 7. Značilnosti ne vsake moderne napravetakšnih kazalcev. Že zdaj se vse znane družbe niso naučile, kako optimizirati svoje delovne procese. Kot se je pokazalo, Ascend Mate 7 praktično nima tekmovalcev v tej kategoriji. Da bi dosegli visoke rezultate, so razvijalci namestili previsok HiSilicon Kirin 925 čipov, ki je lastniški razvoj Huawei in ga proizvaja hčerinska družba. Posebnost procesorja je v tem, da temelji na osmih resničnih jedrih. Polovica ima tip ARM Cortex-A15 - ARM Cortex-A7. Delujejo pri frekvenci 18 in 13 GHz po shemi big.LITTLE. Njihova nedvomna prednost je visoka raven varčevanja z energijo. Razvijalci so nastavili procesor naprave Huawei Ascend Mate 7 na tak način, da so pri težkih obremenitvah aktivirana vse jedra. To zagotavlja stabilno in hitro delovanje pripomočka. Ko pa se obremenitev zmanjša, se samo potrebno število jeder, na primer dva, preostala preprosto odklopijo. Frekvenca ure se spreminja glede na kompleksnost opravil. Lahko se zmanjša in poviša na najvišjo možno raven. Senzor in optični bralnik prstnih odtisov se napaja iz neodvisne platforme Smartl3. Glede na celotno obremenitev tega čipov se je izkazalo, da bo za brezhibno delovanje dovolj frekvence pri 230 MHz. Analitike uspešnosti ni mogoče najti niti v seriji takih svetovnih podjetij, kot sta Samsung in Apple.

Grafični procesor

Glede na "polnjenje" ne moremo biti tihoDejstvo, da je Huawei Ascend Mate 7 pametni telefon opremljen z nič manj učinkovitim grafičnim procesorjem Mali-T628 MP4. Ima visoko zmogljivost. Gre za grafično kartico za štiri module. Vsaka od njih deluje na frekvenci 600 MHz. Težko je imenovati energetsko učinkovito. Vendar ne pozabite, da je ta procesor odgovoren za kakovost slike, prikazane na zaslonu. Slednji ima še vedno veliko velikost in podpira HD-kakovost.

Pomnilnik

Huawei Ascend Mate 7. Premium je na voljo za prodajo, ima 3 GB RAM-a in 32 GB vgrajenega pomnilnika. Mlajši model se ne more pohvaliti s takimi številkami, vendar tudi njegovo shranjevanje ni veliko. Glasnost »RAM« je 2 GB, integrirana pa 16 GB. Kaj bo uporabniku na voljo? Vsi ne vedo, da vgrajeni pomnilnik ni v celoti na voljo. Zakaj? Datoteke operacijskega sistema in vnaprej nameščena programska oprema zasedajo določen del skladišča. Na primer, v modularni modifikaciji 16 GB je mogoče uporabiti le približno 12 GB. Količina pomnilnika vpliva na stroške pripomočka. Ascend Mate 7 Premium bo kupce stala 15-krat dražje. Vendar pa ima model precej velik potencial. Kot pri 16 GB napravah uporabniki niso opazili omejitev pri delu. Ta količina je povsem dovolj za namestitev sodobne programske opreme, iger in druge programske opreme. Kljub pomembnim parametrom vgrajenega pomnilnika so razvijalci zagotovili način za razširitev z uporabo zunanjih pogonov. Model podpira flash pogone do 64 GB. Značilne lastnosti - ali ni res?!

Huawei Ascend Mate 7: Pregledovalnik zaslonaEna glavnih prednosti tega pripomočka je 6-palčni zaslon. Uporabniki ugotavljajo, da njegove funkcije v celoti izpolnjujejo trenutne zahteve. Razvijalci za izdelavo matrike uporabljene tehnologije IPS. Zahvaljujoč temu je bilo mogoče doseči najvišjo kakovost slike. Na rezultat je vplivalo pomanjkanje zraka med matrico in zaslonom na dotik. Slika, prikazana na zaslonu, ima ločljivost 1920 x 1080 px. Takšne številke se ne ponašajo z vsemi tablicami, ne s pametnimi telefoni. Kakovost slike je Full HD. "Square" na zaslonu s prostim očesom ni mogoče opaziti, saj je gostota slikovnih pik 368 ppi. Svetlost Huawei Ascend Mate 7 je dobra, zaloga je povsem dovolj za udobno gledanje na soncu. Vidni koti so odlični. Kontrast in popačenje barv je mogoče opaziti le s precej velikim naklonom. Vse barvne odtenke na zaslonu so polne, brez popačenja. Zagotovljen je samodejni nadzor svetlosti, ki ga nadzorujejo posebni senzorji. Mnogi uporabniki so opazili prisotnost zaščitnega stekla. Da bi se izognili kopičenju prstnih odtisov na sprednji površini zaslona, ​​je proizvajalec uporabil oleofobni premaz.

Kamere

Ni spustil in optike v tem pripomočku. Huawei Ascend Mate 7 ima dve kameri. Osnovno je preseglo vsa pričakovanja kupcev. Matrica 13-milijona slikovnih pik vam omogoča, da posnamete veličastne posnetke. Temelji na IMX214 - občutljivem elementu najbolj priljubljenega proizvajalca teh naprav, seveda Sony.Za izboljšanje kakovosti slike sta bili dodani samodejno ostrenje in bliskavica. Slednja je LED in omogoča fotografiranje v slabih svetlobnih pogojih. Upravljajte zadnjo kamero neposredno iz menija telefona. Proizvajalec ni predvidel samostojnega gumba na primeru. Huawei Ascend Mate 7 pa omogoča hiter dostop do aplikacije. Če želite to narediti, boste morali dvakrat klikniti glasnost »rocker« in zmanjšati glasnost. Na tem pripomočku lahko snemate videoposnetke s hitrostjo 30 sličic na sekundo. Kakovost predvajanja v polni visoki ločljivosti. Snemanje je z ločljivostjo 1920 x 1080 slikovnih pik. Prav tako je pametni telefon opremljen s sprednjo kamero. Matrika 5-milijona slikovnih pik ustreza njenemu delu. Brez bliskavice, tudi samodejnega ostrenja, vendar so zahvaljujoč dodatnemu koprocesorju fotografije IMAGESmart Engine 2.0 zelo kakovostne. Uporabniki trdijo, da se pogovarja s Skypeom s pogovori na "Skype" in s salfom s 5 točkami.

Baterija

Kot je navedeno zgoraj, je Huawei Ascend Mate 7 ena izmed redkih naprav, ki delujejo čim bolj učinkovito. Da bi naprava delovala samostojno, je proizvajalec uporabil vgrajeno baterijo za 4100 čarovnikov. Njegov tip je Li-Pol (litijev polimer). Za tanke modele pametnih telefonov so kapacitivne baterije redke. Kitajski proizvajalec in tukaj so obšli veliko znanih blagovnih znamk. Lastniki pripomočkov, ki delujejo na platformi Android, vedo, da življenjska doba baterije ni najtežja. Vendar se v tem primeru vse bistveno spremeni. Zahvaljujoč odlični optimizaciji vseh delovnih procesov bo "življenjska doba" Ascend Mate 7 iz baterije vsaj 2 dni pripovprečna obremenitev. Če gledate video posnetek v slušalkah na najvišji stopnji glasnosti in svetlosti, se bo baterija izpraznila po približno 10 urah, zaradi velikega in visokokakovostnega zaslona pa veliko uporabnikov uporablja pametni telefon za branje e-knjig. V takem načinu polnjenja bo dovolj za 20 ur.Za ljubitelje različnih igrač bo moral dati telefon na polnjenje po 4 urah. Pozornost bralca je treba izostriti v poglavju "Varčevanje z energijo". Uporabnik ima na voljo tri načine. Med njimi je ekonomsko. Ko je naprava vklopljena, deluje v krajši obliki, kar pomeni, da so na zaslonu prikazane samo glavne funkcije - klici, sporočila, ure in stiki. Drugi programi se prenesejo v stanje mirovanja. V načinu varčevanja z energijo se lahko življenjska doba baterije podaljša za 30-40 ur.

Operacijski sistem

Android 442 je nameščen na Ascend Mate 7. Branded shell - EMUI 3. Vmesnik se je v primerjavi s prejšnjo različico spremenil na bolje. V bistvu so se vsi elementi znebili akutnih kotov, nakupovanje ovalnih oblik. To je omogočilo nekaj lahkotnosti in enostavnosti. Uporabniki so opazili podobno podobnost z operacijskim sistemom Apple iOS7. In res, kopiranje je prisotno. Vendar pa lahko takšne lupine opazimo na napravah različnih blagovnih znamk, zato je nemogoče pripisati resnim slabostim. Uporabniki Huawei Ascend Mate 7 so bili vključeni v posodobitve. Plošča je vizualno razdeljena na dva dela. Ena prikazuje ikone, v drugi pa - sporočila. Stikala med njimi uporabljajo swifts. Držite prst na glavnemPodmeni se prikaže v obliki puščice, kvadrata in kroga. Te kontrole so specifične za Android L. Vsa telefonija je integrirana v en del. Če želite preklopiti na sporočilo ali klicati številko iz imenika, morate stran obrniti na desno ali levo stran. Sedaj lahko najdete datoteke iz galerije neposredno preko glavnega zaslona. To naredite tako, da prst premaknete od zgoraj navzdol. Posodobitve in aplikacije. Na primer, predvajalnik glasbe je dobil nov čip TenSilica DSP. Zahvaljujoč njemu se je kakovost zvoka povečala na najvišjo raven. Nizke frekvence zvok čist, brez hrupa (hum), enako lahko rečemo za srednje in visoko. Skozi zvočnik se glasba predvaja dovolj glasno, raven je dovolj, da se ujema s prenosnimi napravami. Zvok je prijeten, pri maksimalni oznaki ni piskanja.
Huawei Ascend Mate 7: Cena
Iz zgoraj navedenega lahko sklepamo, da ta pripomoček nima vidnih napak. Zato bo večina bralcev vprašati: "In koliko je ta model?" Smartphone je vodilni, zato a priori ni mogoče prodati po nizki ceni. Cena najmlajše spremembe se začne pri 300 $. V tej kategoriji se prodajajo srebrni in črni vzorci. Toda naprava z zlatim ohišjem se nanaša na premium segment, tako da se bo cena za to začela z oznako $ 450. Najdražja možnost je sprememba 3 GB RAM-a in 32 GB notranjega pomnilnika. Za tako napravo kupci bodo morali plačati približno 600 $. Cene, seveda,ni poceni, vendar ta pametni telefon za vse 100% opravičuje porabljen denar. Upoštevajte, da bodo modeli Apple s takšnimi lastnostmi stali veliko več. Trenutno nekatere spletne trgovine izvajajo promocije, ki lahko prihranijo približno 100 evrov. Vendar bodite pozorni, ne kupujte ponaredkov.

Zaključek

Če povzamem, želim izpostaviti vse pomembne prednosti tega modela. Najprej je to kovinski kovček, ki je precej odporen na različne vrste mehanskih poškodb. Zbirka je presegla vsa pričakovanja kupcev in strokovnjakov, njena kakovost ne daje niti možnosti za dvom. Prisotnost skenerja prstnih odtisov vam omogoča maksimalno zaščito podatkov lastnikov. Sodobni zaslonski premaz je prejel tudi veliko pozitivnih ocen, zato je primer za Huawei Ascend Mate 7 opcijski. Seveda je treba pozornost nameniti fotoaparatu in govorniku. Delujejo na visoki ravni. Tisti, ki so se še odločili za nakup te naprave, njihov nakup zagotovo ne bo obžaloval. To dokazujejo številni pregledi zadovoljnih lastnikov.

Sorodne publikacije