Aplikacija AdvertApp: pregledi

Mnogi uporabniki zaslužijo denar za plačevanje mobilnih komunikacij in drugih storitev prek interneta. Nameščanje aplikacij za mobilne naprave je eden od načinov za pridobitev dodatnega prihodka. Takšno priložnost ponuja program AdvertApp, katerega pregledi so precej dvoumni. Na sodobnem trgu je veliko mobilnih aplikacij za zaslužek. Nekateri uporabniki porabijo veliko denarja za tedensko delo, drugi pa program izbrišejo tri dni po prenosu. Kako cenovno je AdvertApp? Kakšna je razlika med programom in njegovimi partnerji? Odgovore na ta in druga vprašanja lahko najdete v tem članku.

Zanimive naloge

Postopek dela je bolj podoben igri. Uporabnik lahko prenese in namesti programe, oceni izdelke in napiše v AdvertApp preglede, zazna delovanje v aplikacijah v 3-7 dneh. Opravljene naloge so plačane. Uporabniki imajo tudi priložnost, da se dobro zabavajo. Veliko ljudi pravi, da je to pogosto igra, ki jo je težko zlomiti.

Katera publika je program postal posebej priljubljen? Aplikacijo najpogosteje določajo študenti in osnovnošolci. Mame v dekretu AdvertAppa so všeč dejstvu, da se naloge pojavljajo ponoči. Tako imajo ženske priložnost, da zaslužijo nekaj dodatnega denarja.

Možnost namestitve na iOS

Sprva je bil program ustvarjen za lastnike pametnih telefonov na Androidu. Z naraščajočo priljubljenostjo programa so avtorji projekta začeli prejemati pisma s prošnjo za dodajanjeUtility v App Store. Dejstvo, da so bile ocene uporabnikov AdvertApp samo pozitivne, je prisililo razvijalce, da razširijo seznam podprtih naprav, tako da so vanj vključili pametne telefone na IOS. Zdaj lahko program brezplačno namestite na mobilne telefone in tablične računalnike Apple. Aplikacija se naloži v nekaj minutah.

Možnost namestitve na osebni računalnik

Prednost programa je, da ga je mogoče zagnati na računalniku. Uradna različica programa za Windows ne bo najdena. Vendar pa lahko uporabnik zažene AdvertApp na računalniku s pomočjo emulatorja. Program hitro nalaga in deluje kakovostno samo na zmogljivih računalnikih, na zastarelih računalniških modelih pa zavira in zamrzne.

Za prenos aplikacije na računalnik morate prenesti in namestiti emulator. Nato morate najti AdvertApp v iskalnem polju. Nato namestite aplikacijo preko emulatorja na osebnem računalniku.

Zanimiv napotitveni program

Po registraciji uporabnik prejme kodo povabila, ki jo je mogoče deliti s prijatelji. Ta številka je sestavljena iz črk in številk. Če eden od vaših prijateljev vnese kodo ob prvem zagonu programa, bo prejel 5 rubljev kot bonus. Kakšna je korist tega uporabnika? Lastnik kode bo prejel 10% zaslužka enega. Newbie lahko zasluži bonus v dveh do treh minutah. Klicno kodo je treba iskati na tematskih forumih. Pogosto uporabniki izbrišejo program s telefona, potem ko so objavili na pregledih AdvertApp. 4PDA priporoča razvrščanje sporočil po datumu, da ne bi naleteli na kodo, ki je potekla.

Takojšen umik denarja

Program je zelo preprost za uporabo. Zaslužene rublje je mogoče prikazati na telefonu, v denarnici QIWI ali v WebMoney. Da bi bila sredstva na seznamu, morate odpreti razdelek "denar". Nato izberite količino in smer prevajanja. Denar se pojavi na tehtnici v nekaj minutah.
Včasih se zgodi, da umaknjeni denar ne prispe na določen naslov. Uporabniki tukaj z veseljem pišejo o odzivih AdvertApp. Ločitev ali ne? Ne paničite. Priporočljivo je, da pošljete sporočilo, v katerem je opisano stanje v podporo osebju.

Program AdvertApp: pregledi znancev

Vsakdo, ki dela s podobnimi aplikacijami, je zainteresiran za število dnevnih nalog, ki se pojavijo. Konec koncev so dobički neposredno odvisni od tega. To vprašanje lahko določite s strani prijateljev, namestite AdvertApp. Recenzije prijateljev nam omogočajo, da zaključimo, da so naloge v programu malo. V 10 minutah po namestitvi aplikacije sistem pošlje 3-4 naloge. Hkrati uporabniki dobijo priložnost, da zaslužijo 15 rubljev. Nadaljnje preverjanje novih naročil daje negativen rezultat.

AdvertApp: pregledi programa na spletu

Na internetu obstajajo komentarji, ki nimajo nobenih pripomb k programu. Za takšna sporočila je značilno veliko število emoticonov in klicajočih znakov. Če zaupate komentarjem, sistem ne pošlje več kot 10 nalog na dan.


Ali bi morali žrtvovati sanje za nekaj pet rubeljskih naročil? Bolje je reševati zdravje in živce, kot pa se raztresati s podobnimi vrednotami v prizadevanju za majhen dohodek.

Plačilo nalog

Koliko lahko zaslužite s programom? Nekateri uporabniki trdijo, da vsak dan prejmejo 5 rubljev z naključnimi nalogami. Nenehno objavljena poleg AdvertApp recenzije skupaj z ilustracijami, jasno kažejo znesek zaslužka. Drugi uporabniki so žalostni zaradi dejstva, da so prejeli več kot 20 rubljev na dan namestitve, vendar v naslednjem tednu niso mogli vzeti vsaj nekaj reda. Zato odstranijo program zaradi njegove nepotrebnosti. Razmislite lahko o teoretično možni velikosti dohodka. Če prejmete 2-3 lahka opravila vsak dan, se lahko naberete 150 rubljev na mesec, v letu - 1800. Te vsote ne moremo imenovati pomembne. Vendar pa za tiste, ki delajo v aplikaciji za nekaj minut na dan, plačilo je povsem sprejemljivo. Na internetu so informacije, da je mesečni dohodek v programu več kot 6000 rubljev. Podobne informacije lahko dobite od nekaterih uporabnikov, ki objavljajo ocene AdvertApp. Prevaram? Ta znesek je na voljo samo v angleško govoreči aplikaciji, namenjeni občinstvu. Največji dobiček, ki ga lahko dobi uporabnik v AdvertApp, je 2500 rubljev.

Stroški

Treba je razmisliti, da je uporaba mobilnega prometa pri delu s programom neugodna. Po treh namestitvah bo dostop do omrežja omejen. Ponavljajoče se naloge ne štejejo. Zato je priporočljivo uporabljati Wi-Fi povezavo, ki zagotavlja stalno delo na internetu. V nasprotnem primeru lahko porabite več denarja kot dobite. Za delo je potrebno prenestisamo najnovejšo različico programa. S tem se izognete tveganju okužbe sistema z virusom ali trojanskim programom. Pozornost je treba nameniti stopnji zaščite računa pred slabimi.

Pogoji uporabe

Če je v programu več enakih nalog različnih odjemalcev, je treba opraviti le eno od njih. Priporočljivo je, da ste pozorni na stroške. Plačilo se ne zaračuna, če je bil preneseni program predhodno nameščen v vašem mobilnem telefonu. Če želite zaslužiti več denarja, morate sprejeti naročila affiliate. Visoko plačilne naloge vključujejo nakup izdelkov programske opreme. Večina naročil v angleščini. Opis lahko preberete s pomočjo spletnih prevajalskih storitev.

Koristni nasveti

Izkušeni uporabniki, ki zaslužijo v aplikacijah, vedo, da je treba nenehno spremljati oddelek »nova naročila« pri iskanju dragih nalog. Da bi pomnilnik mobilnega telefona zadostoval za namestitev novih aplikacij, morate predhodno izbrisati neželene aplikacije. Visoko ugledni uporabniki so upravičeni do več plačanih naročil. Zato je treba naloge opravljati pošteno in pravočasno. Uporabnik lahko dobi svoj prvi denar za gledanje video posnetkov. Nagrada za to nalogo je prenizka. Tega načina pridobivanja denarja ne bi smeli jemati resno.

Skrivnosti dela z AdvertApp

Ni potrebe po iskanju nalog med božičnimi in novoletnimi prazniki, ko oglaševalci in razvijalci programapočitek Med poletnimi počitnicami ne pričakujte velikega števila naročil. Priporočljivo je, da izberete visoko plačane naloge. Poceni naročila, ki jih bo uporabnik imel čas za naslednji dan, niso priljubljena. V drugih časih, ob prisotnosti prostih minut in želje po zaslužku, lahko iščete nova naročila in jih izvršite. Denar se prenese na telefon ali elektronsko denarnico.

Kako pridobiti več naročil

Z AdvertAppom se mobilni dohodki (povratne informacije iz te potrditve) spremenijo v običajno stvar. Dovolj je vedeti nekaj odtenkov. V aplikaciji se vsak dan prikaže ukaz. Zato morate program odpreti v minuti pred začetkom odštevanja, to je 165917.59 itd. Če želite videti nove naloge, morate pogosto posodabljati stran. Pomembno je, da imate čas, da dobite najboljša naročila. Zajamčene naloge se pojavijo ob dveh uri v Kijevu, vendar so namenjene skupini od 100 do 500 uporabnikov. Izkušeni uporabniki vedo, da morate biti zelo pametni. Potem bo prišlo do priložnosti, da zaobidemo vse tekmece. Če nekdo ni imel časa, da bi dobil želeno naročilo, lahko program odpre v eni uri. Sistem bo ponovil nalogo.

Povzetek

Poleg tega lahko štiri od petih zvezdic. Prednosti programa so preproste naloge, odsotnost minimalnega zneska za dvig in hitro plačilo. Med pomanjkljivostmi je mogoče opaziti majhno število naročil in nizko plačilo. Kot glavni vir dohodka bi morali izbrati bolj resen način zaslužka.

Sorodne publikacije