Pametni telefon Huawei Honor 8 Lite 32Gb: pregledi, opis

Junak našega pregleda - pametni telefon Huawei Honor 8 Lite 32Gb - pregledi so bili različni. "Zakaj?" - vprašaš. Razlog za to so prednosti in slabosti tega pripomočka, s katerim se moramo rešiti. Ta model je postal nadaljevanje linije časti. Proizvajalec je izdal dve napravi s precej privlačnimi lastnostmi. V skladu s tem je bila njihova cena nekoliko visoka, zato se je podjetje odločilo, da bo linijo dopolnilo z "lahko" napravo. Tako se je pojavil Honor 8 Lite. V Rusiji se stroški gibljejo v 16.000 rubljih. Predpona Lite predstavlja enostavnejše funkcije od modelov Honor 8 in 8 Pro. Vendar to ne pomeni, da strojna oprema ne bo zanimiva za napredne uporabnike. Gadget temelji na 8-jedrnem procesorju, ima 4GB "RAM", opremljen z zaslonom Full HD in baterijo 3000 milliampov na uro. Mnogi kupci so bili navdušeni nad temi značilnostmi, še posebej, če so upoštevani, da jih dopolnjuje eleganten in originalen dizajn, ki je idealen za vse ljudi brez izjeme. Toda, ali je vse rožnato, kako se zdi na prvi pogled? Ali obstajajo slabosti te naprave? Povratne informacije lastnika vam bodo pomagale razumeti to.
Oblikovanje

Prvo merilo, s katerim kupec izbere nov pametni telefon, oblikovanje. To potrjuje veliko število pregledov. Huawei Honor 8 Lite 32Gb Blue izgleda odlično. Poleg modrih možnosti je črta črna, zlata in bela. Vsak uporabnik si lahko izbere želeno barvo. Vendar je treba te točke obravnavatipozornosti na označevanje površin. Zakaj je to vprašanje tako pomembno za mnoge uporabnike? Razlog je pomanjkanje oleofobne prevleke. Prstni odtisi in mastne lise se najbolje vidijo na Huawei Honor 8 Lite 32Gb Black. Povratne informacije lastnikov takšnih kopij kažejo, da je treba sprednje in zadnje plošče nenehno drgniti z mehko krpo ali obrabljenim pametnim telefonom v pokrovu. Vendar pa bo varovanje črno kopijo rekel, da izgleda zelo elegantno in veličastno. Svetle različice pri tem vprašanju imajo večjo prednost, saj so na njihovi površini prstni odtisi praktično nevidni.


V pripombah uporabniki pogosto govorijo o kakovosti materialov, ki jih je proizvajalec uporabil za primer. V primerjavi z drugimi modeli tega ravnila lahko steklo, ki se nahaja na sprednji in zadnji strani, zamenjamo s plastičnim dotikom. Žal pa tudi rob, ki poteka skozi konce ohišja, ni iz kovine. Uporabniki so zaskrbljeni, da bodo pri uporabi močne odrgnine. Da bi preprečili obrabo površin, lahko uporabite posebne odbijače. Govorimo o materialu primera, lastniki so opazili še eno pomanjkljivost - površina telefona je zelo spolzka. Zato uporabnikom svetujemo, naj telefon držijo v rokah precej trdno. Ampak v skladu s Huawei Honor 8 Lite 32Gb Gold rating, pregledi prejeli le pohvale. Na škatlici ni škripanja, zaostankov, velikih vrzeli. Podrobnosti, nameščene čim natančneje. Tudi pohvalo si zasluži in debelino pripomočka, ki je le 76 mmteža devise (147 m).
Misel, da je ergonomija naprave dobra, zahvaljujoč zaobljenim vogalom ohišja in stranskih ploskev, je pametni telefon v roki udoben. Na sprednji plošči, kot ponavadi nad zaslonom, je lučka za obveščanje, zvočnik, kamera in senzorji. Velik zaslon na dotik zavzema 70% površine. Pod njim je ime vladarja. Na zaslonu se prikažejo navigacijske tipke. Kar zadeva kakovost zvočnikov, uporabniki govorijo o glasnem in jasnem zvoku v svojih komentarjih. Med pogovorom z naročnikom se sliši jasno in jasno. V tej številki je proizvajalec delal na slavi. Lokacija priključkov in krmilnikov ni bila spremenjena. Na dnu ohišja so luknje zvočnika, mikrofona in USB priključka. Na nasprotnem koncu je proizvajalec dal dodatni mikrofon in vtičnico za slušalke. Stranske ploskve zavzamejo tipki za glasnost in ključavnica na desni strani, na levi pa pladenj s kombiniranimi režami. Čeprav niso vsi uporabniki navdušeni, je namesto druge sedem nameščena pomnilniška kartica. Svetleča hrbtna površina Huawei Honor 8 Lite 32 GB (pic spodaj) je velika pomanjkljivost. Če se približate le estetski strani, potem je videti precej spektakularno, vendar je povsem nepraktično. Samo je vredno vzeti telefon v roke, saj takoj zapusti veliko število madežev in prstnih odtisov. Ta trenutek ni zelo prijeten za lastnike, ki ne uporabljajo pokrovov. Na zadnjem pokrovu na dnu je ime linije časti. Vrhunski proizvajalec je namestil objektiv in bliskavico fotoaparata. Takoj pod njimije skener za prstne odtise. Nedvomna prednost je, da so leča in bliskavica poravnani z ohišjem. Zaradi tega ni treba skrbeti, da bodo nenehno opraskani.

Zaslon

V pregledu Huawei Honor 8 Lite 32 Gb RAM 4Gb je potrebno vključiti opis zaslona, ​​saj ga uporabniki aktivno razpravljajo na forumih. V tem modelu je proizvajalec uvedel odličen zaslon z visoko ločljivostjo. Lastniki pametnega telefona lahko uživajo v kakovosti Full HD. Gostota slikovnih pik 424 ppi kaže na visoko stopnjo podrobnosti. S takšnim indikatorjem človeško oko ne more razmišljati o pixelaciji. 52-palčni zaslon omogoča širok spekter zmogljivosti za uporabnika. S pomočjo telefona je zelo priročno gledati filme, se družiti, igrati igre. Nesporna prednost, po mnenju uporabnikov, je pomanjkanje znanega debelega okvira. Prikaz temelji na matrici na osnovi IPS. Na žalost se kotov gledanja ne da imenovati širok, saj je naklon barve nekoliko dolgočasen. Na primer, bela barva lahko dobi celo rumenkast odtenek. Vendar, pod pravim kotom, prenos barve na visoki ravni. Vsi odtenki so nasičeni in realni. Razpon svetlosti zadošča za udobno delo tako pri močnem soncu kot v polni temi. Nekateri uporabniki so opozorili na eno dejstvo. Stopnja svetlosti vpliva na barvno lestvico na telefonu Huawei Honor 8 Lite 32Gb Black (ocene to potrjujejo). Med testiranjem te pomanjkljivosti je bilo ugotovljeno, da nadoločen pomen je bil neuspeh rdeče barve, zaradi česar je slika na zaslonu močno izkrivljena. Pogosto v pripombah lastniki govorijo o uporabnih funkcijah, ki jih ta model izvaja. Najbolj zanimive so zaščita oči in avtomatska korekcija barv.

Kamera Huawei Honor 8 Lite 32Gb: opis, funkcije in pregledi

Čas je, da razmislimo o zmožnostih kamer v tem modelu. Za večino kupcev je to merilo eden najpomembnejših. Zadnja kamera temelji na 12-megapixelnem modulu. Uporabniki so opazili, da je opremljen z odličnim samodejnim ostrenjem. Za njegovo delo ni nobenih pripomb, dela brez napak in pri visoki hitrosti. Če se želite osredotočiti na predmet, je dovolj, da usmerite iskalo. Potreba po ročni nastavitvi izgine sama od sebe. Rezultati slik se ne morejo imenovati popolni, vendar je pri dnevni svetlobi fotoaparat uspel utrditi štiri. Prav tako je treba omeniti, da tudi pri slabi osvetlitvi modul popolnoma izvleče barvo, zaradi česar je slika jasna in podrobna. Za prednjo kamero proizvajalci so izbrali 8-megapixel matriko. Povratne informacije uporabnika o njenem hvalisanju. Izdelava visokokakovostne fotografije tega modela pametnega telefona ni problem, saj modul celo pošilja barve popolnoma v slabih svetlobnih pogojih. Fotografije ne kažejo zamegljenosti in nejasnosti.

Huawei Honor 8 Lite 32Gb: Specifikacije zmogljivosti

Ta model deluje na procesorju lastne proizvodnje. Treba je omeniti, da jo družba namesti na vse poceni pripomočke. HiSilicon Kirin 655 temelji na 8 jedrih. Rok trajanjasistemi - 64 bitov. Računalniški moduli Cortex-A53 lahko delujejo pri največji obremenitvi 2100 MHz. Proizvodnja čipov ustreza postopku 16 nm. To pomeni energetsko učinkovito platformo, ki jo zagotavlja tudi tehnologija FinFET +. Značilnosti grafičnega pospeševalnika v celoti ustrezajo zahtevam srednje kategorije naprav. V tem modelu so proizvajalci namestili Mali-T830 MP2. Grafična kartica temelji na dveh računalniških modulih. Z glavnimi nalogami se ustrezno spopadamo. Uporabniki v svojih pripombah upoštevajo naslednje funkcije pripomočka:
 • Igre z intenzivnimi viri se izvajajo pri nizkih nastavitvah grafike.
 • Priključki delujejo brez obešal in zavor.
 • Vse dnevne naloge se opravljajo hitro.
 • Lastniki so opozorili na nedvomno prednost, ki je, da ko se obremenitev poveča, se telo telefona skoraj ne segreje.

  Spomin

  Ko govorimo o spominu, morate vedeti, da obstajajo tri različice v ravnilu. Prvič, Huawei Honor 8 Lite 32Gb 3Gb RAM Blue daje uporabniku 3 GB RAM-a. Vgrajeno skladišče, kot je razvidno iz naslova, ima zmogljivost 32 GB. Ta različica večine, če lahko tako rečete, je šibka. Prav tako so razvijalci uvedli dve spremembi s štirimi gigabajti RAM-ov, ki imajo 32 in 64 GB integriranega pomnilnika. Treba je omeniti, da obe različici - 3/32 GB in 4/32 GB - popolnoma odgovarjata na vse naloge. Uporabnik lahko prenese dodatno programsko opremo. Za shranjevanje večpredstavnostnih datotek je dodeljena pomnilniška kartica. Kot je bilo rečenozgoraj, namesto drugih sedmih. Največja dovoljena zunanja pomnilniška zmogljivost je 256 GB.

  Baterija

  Preglede Huawei Honor 8 Lite 32Gb RAM 4Gb lahko najdete tudi na značilnosti baterije. V tem modelu je nameščena ne odstranljiva litij-ionska baterija. Ima zmogljivost treh tisoč miliamperov na uro. Uporabniki v svojih pripombah zagotavljajo, da bo povprečna obremenitev naprave delovala približno en dan. V tem času se lahko povežete s 4G, vzpostavite povezavo z modulom Wi-Fi, vzpostavite klice v omrežjih 3G. Vendar pa morate razumeti: če boste LTE obdržali večno, se bo življenjska doba baterije skrajšala na približno 20 ur. Za igralce, ta model ni zelo primeren, saj lahko v tem načinu pri največji svetlosti naprava z enim polnjenjem podaljša največ 4-5 ur. 27)

  Vmesnik

  Sedma različica Androida temelji na modelu Huawei Honor 8 Lite 32Gb Blue. Ocene o ovojnici podjetja EMUI 5.0 so večinoma pohvalne. Uporabniki poudarjajo nekatere inovacije. Operacijski sistem je postal večopravilen. Zdaj lahko uporabnik odpre več programov v enem oknu. Če na primer delate z dvema programoma hkrati, lahko preklapljate med njimi na naslednji način: za nekaj sekund predpomnite zavihek in zaslon se razdeli. V tem primeru bo zelo priročno izbrati program, v katerega želite iti. Poleg tega je proizvajalec napovedalmožnost spreminjanja velikosti oken, hiter dostop do funkcij, kar jih prinaša neposredno v zaveso. Nedvomno je v tej različici menija lupina postala čim bolj priročna. Mnogi o tem komentirajo. Meniski gumb je zdaj na voljo od kjerkoli. No, in glavni "čip" - po mnenju uporabnikov - izračun korakov. Ta možnost je prikazana na zaklenjenem zaslonu.

  Izberite funkcije

  Uporabniki v svojih ocenah o Huawei Honor 8 Lite 32Gb so poudarili nekatere funkcije. Najprej, za svojo cenovno kategorijo ima gadget odličen zvok. Zvočniki delujejo zelo glasno in, kar je najpomembneje, visoko kakovostno. Predvajani zvok se razlikuje po čistosti, a bas zvok je nekoliko šibkejši. Prav tako je treba omeniti, da ta model deluje z vsemi razpoložljivimi omrežji. Uporabniki posebej poudarjajo podporo za 4G. Hitrost prenosa pri povezovanju v omrežje je 300 Mb /s. Po mnenju uporabnikov je to povsem dovolj za gledanje polnih HD videov. Nič manj uporabna možnost je "Signal +". Z njegovo pomočjo lahko bistveno izboljšate kakovost vzpostavljene povezave. Uporabniki zagotavljajo, da je ta funkcija popolna.

  Pozitivne povratne informacije

  Iz predloženih informacij je mogoče sklepati, da so pregledi Huawei Honor 8 Lite 32 Gb v večini primerov pozitivni. V njih lastniki razlikujejo naslednje:
 • Odlična kakovost fotografij, ki jih ustvarjajo "domače" kamere.
 • Brezhiben sklop karoserije.
 • Trenutna različica operacij.
 • Čisto delo optičnega bralnika naj bo jasno tudi z mokrimi rokami.
 • Visoka ravenuspešnosti
 • Presenetljivo in elegantno oblikovanje.
 • Sprejemljivi časi delovanja baterije.
 • Sposobnost nadzora nekaterih funkcij s pomočjo čitalnika prstnih odtisov.
 • Negativni odzivi

  Kot je bilo že povedano, pregledi Huawei Honor 8 Lite 32 Gb prejmejo tudi negativne povratne informacije. Žal je v tem času, tudi v srednji cenovni kategoriji, težko najti brezhiben pripomoček. Ta model ni izjema. Visoka stopnja steklenih žarnic je povzročila škode zaradi pritožb. Mnogi uporabniki niso mogli razumeti, zakaj je v tem modelu proizvajalec zavrnil oleofobni premaz, čeprav je v drugih pripomočkih te linije prisoten. Na prvi pogled na primer stekla, takoj postane jasno, da brez pokrova ne more storiti. Za tiste, ki jih kategorično ne želijo uporabljati, lahko ta model postane velik problem. Nekateri uporabniki so opozorili na dejstvo, da se poleti pri visokih temperaturah med igrami po telefonu telo začne močno segrevati in za to ima dovolj približno eno uro delovanja v tem načinu. Poleg tega so steklene površine neprozorne, zato so tudi zelo spolzke. Mnogi uporabniki imajo občutek, da ohišje ne zdrži padca na trdno površino, saj je videti precej krhko. Obstajajo lastniki, ki imajo pripombe na delo žiroskopa. Napake se prikažejo pri ogledu 360-stopinjskega videa. No, če se preveč držite, lahko težave z barvo zaslona, ​​ki se pojavijo pri različnih ravneh svetlosti, pripišemo slabostim.

  Na koncu

  Tako je popoln pregled Huawei Honor 8 Lite 32Gb. V celoti so bili obravnavani negativni in pozitivni pregledi. Na njihovi podlagi lahko sklepamo, da telefon v veliki meri upravičuje svojo vrednost. Vendar, če potencialne motnje potencialnih kupcev so prestrašeni, potem je bolje, da opusti ta model. Najšibkejša stran tega telefona je pomanjkanje oleofobnega premaza, kar vodi do dejstva, da telefon dobesedno v nekaj minutah izgubi svoj izgled. Iz tega sledi, da če kupite primer, bodo mnoge pomanjkljivosti preprosto izginile same od sebe. Kar zadeva tehnično opremo, popolnoma izpolnjuje sodobne zahteve.

  Sorodne publikacije