Pametni telefon Huawei Ascend G620S: Pregled, funkcije, pregledi

Huawei Ascend G620S, ki stane približno 125 dolarjev, je še ena ponovitev, ki posodablja vizijo idealnega proračunskega telefona. Model je opremljen z dostojnim 5-palčnim zaslonom, 4G in 64-bitnim procesorjem. Za svojo ceno pametni telefon sploh ni slab. Toda rad bi ga videl, da ni tako obrezan in namerno poceni. Telefon ima staro različico uporabniškega vmesnika Huawei, zaradi česar je Ascend G620S delno zastarel.

Oblikovanje

Huawei Ascend G620S je podoben telefonom Samsung, ki je izšel, preden je podjetje začelo izdelovati resnično veljavne modele. Od naprave, ki je vredna manj kot 125 dolarjev, ni veliko pričakovati. Narejena je iz plastike s teksturo pod kožo na hrbtu.


G620S je na voljo v črni in beli izvedbi, slednji pa ima srebrn okvir in mehke tipke. Tekstura usnja je precej tanka, z drobnimi zrni in resnično privlači pozornost. Telefon se zdi poceni, čeprav bo temu všeč veliko več kot običajni sijaj drugih proračunskih naprav.
Smešno je gledati, kako se je velik zaslon začel pojavljati na poceni modelih, G620S pa ni manjši kot pri vrhunskih pametnih telefonih Galaxy S6. Zdi se celo večji od širokega okvirja zaslona in debeline. Gumbi in mehke tipke so lahko dosegljivi. Očitna pomanjkljivost modela je pomanjkanje osvetljenih mehkih tipk. To so le briljantni srebrni vložki.


Telefon Huawei Ascend G620S nima vseh prednosti odstranljivegaplastični pokrov Na voljo je reža za mikro SD kartico, ki vam omogoča preprosto dodajanje 8 GB notranjega pomnilnika, vendar baterije ni mogoče zamenjati. Drži jo kovinska plošča. Osnovni elementi opreme bolj ali manj ustrezajo ceni. Obstaja 4G in redni brezžični komplet. Ni hitrega Wi-Fi, IR oddajnika in drugih naprednih funkcij. Vendar pa obstaja NFC, ki je prikrajšan za številne kandidate za proračun.

Zaslon

Oprostite lahko odsotnosti dodatnih povezav, če je rezultat odličen zaslon. In pri Huawei Ascend G620S je prav to, čeprav ni najboljši v svojem razredu. To je 5-palčni zaslon 720p s precej jasnim, a preveč napačnim standardom Retina. Pametni telefon ponuja gostoto slikovnih pik 294 t /s, kar ohranja majhno zrnato sliko.
Toda to je normalno, telefoni se ne bodo pojavili kmalu, z resolucijo 1080 r, ki je cenejša od 100-120 dolarjev. Tisti, ki so pred tem uporabljali pametni pametni telefon, se zdi velik korak naprej. Kjer Huawei ne bo trajal, je tehnologija zaslonov, ki je manj napredna od najboljših modelov. Odsevni sloj je predaleč od površine zaslona. To zmanjša kontrast in vidljivost na prostem. Z zelo svetlo sončno svetlobo se Ascend G620S bori s trdim delom. Pri dražjih zaslonih se združi več plasti in odvzamejo zračne reže, kar omogoča izboljšanje njihovih lastnosti.


Senzor osvetlitve omogoča pametnemu telefonu, da izbere želeno svetlost osvetlitve ozadja.

Huawei Ascend G620S: Pregled programske opreme

Na žalost je Installed FOR razočaral nekatere lastnike telefonov. Prvič, G620S deluje pod okriljem operacijskega sistema Android 444. Še huje, nameščena je stara različica 2.3 uporabniškega vmesnika uporabniškega vmesnika Huawei Emotion, ki dejansko določa videz in občutek pametnega telefona bolj kot jedro operacijskega sistema.
Osnovna postavitev zagona je enaka kot v novejši različici, vendar ni ločenega menija aplikacije. Obstaja le nekaj namiznih računalnikov, tako kot iPhone. To pomeni, da se bo pri namestitvi aplikacije preprosto prikazala na enem od namizij. Prvič, ko uporabnik naloži veliko novih aplikacij, je to nadležno. Ikone lahko združite v mape in jih zmanjšate za število namiznih računalnikov.
Toda zastarela programska oprema je veliko slabša, na primer Motorola Moto G, čeprav ponuja nekaj uporabnih funkcij. Teme vam omogočajo, da popolnoma spremenite obliko telefona, vključno z ozadji in ikonami. Tema je ena najboljših, vendar obstaja še veliko dodatnih, ki jih lahko prenesete s pomočjo ustreznega programa.

Kako odstraniti programsko opremo nizke kakovosti

Pametni telefon je nekoliko preobremenjen z nepotrebnimi aplikacijami Gameloft, ki zapirajo že tako majhen pomnilnik telefona. S samo 8 GB je na voljo samo polovica. Vendar pa imajo lastniki možnost, da se znebite nepotrebnih junk njihovih Huawei Ascend G620S. 4PDA.ru svetujemo, da odklenete zagonski nalagalnik in pridobite pravice uporabnika root. Dostopno kodo lahko dobite tako, da pošljete elektronsko sporočilo proizvajalcu proizvajalca s serijsko številko, kodo izdelka IMEI 1 in imenom modela. Odklepanje poteka s pomočjo ADB programa.Uporabnik root bo dobil aplikacijo CWMRecovery.

Zmogljivost

Pametni telefon deluje dobro, zahvaljujoč 64-bitnemu quad-bandu Snapdragon 410 12 GHz, ki ga podpira 1 GB RAM-a. Kljub dejstvu, da Huawei Ascend G620S značilnosti nizko, za proračun telefon so super. Poleg nekaterih napak uporabniškega vmesnika, G620S deluje precej enakomerno, še posebej, ko se lastnik nauči ravnati z napravo. Včasih so zamude, vendar zelo majhne. V igrah je tudi telefon dober. 3D samo znižuje hitrost slik v najbolj izpopolnjenih (ali premalo optimiziranih) aplikacijah, kot je Asphalt 8. To potrjujejo rezultati testov v Geekbench 3 - pametni telefon pridobi približno 1330 točk, kar je 10% več kot Snapdragon 400 Moto G. imate več pomnilnika za namestitev iger in shranjevanje glasbe.

Kamere

Telefon je opremljen z zadnjo kamero z 8 milijoni slikovnih pik z LED bliskavico in prednjo ločljivostjo 2 MP. Fotografije so presenetljivo ugledne, svetlih barv in odsotnosti rdečega hrupa, kot se to dogaja v mnogih poceni modelih. To je delno doseženo s precej »razumnim« načinom, ki ne le dobro ocenjuje izpostavljenost in barvno temperaturo, temveč omogoča tudi bližje kot pri samodejnem načinu, ki je primeren za makro fotografiranje. Raven hrupa pri šibki svetlobi je majhna, izpostavljenost pa je dovolj visoka, da zagotavlja dobre podrobnosti. Naravni dinamični razpon kamere Huawei Ascend G620S se imenuje pregledi uporabnikov.skromen, vendar obstaja način HDR, ki kompenzira ta problem. Manjka hitrost. Počasnost fotoaparata zmanjša količino užitkov, ki jih prejmete pri delu z njim. Prenos aplikacije kamere traja približno 5 sekund, zakasnitev zaklopa in način Smart in HDR sta veliko počasnejša od samodejnega. Učinkovitost fotoaparata je lahko dostojna, če je potrpljenja, vendar je veliko zamudnih trenutkov mogoče zamuditi.

Življenjska doba baterije

Huawei Smartphone Ascend G620S zaradi svoje trdne vzdržljivosti igra nekaj točk v svojo korist. Čeprav je zmogljivost baterije le 2.000 mcg, polnjenje traja dolgo časa. Gre za en dan intenzivnega izkoriščanja. Vendar pa z zmerno uporabo do večera ostane le 30% polnjenje baterije. Kot priča pričanje, je prikazovanje zaslona na prostem povečalo njegovo svetlost na maksimum, kar močno poveča porabo energije. Zato je naprava primernejša za pisarniške delavce. Standardni preskus vzdržljivosti daje 105 ur življenjske dobe baterije, kar je bolje kot pri Moto G. Najverjetneje je to posledica agresivnega sistema za upravljanje porabe energije, 64-bitnega procesorja in manj energetsko učinkovitega zaslona.

Kakovost zvoka

Huawei Ascend G620S ton zvočnikov se imenuje jasen, zvok pa ni preveč gladek ali s pretirano toploto. Zato se glasovi ne slišijo zelo privlačno, vendar je jasno. Na voljo je tudi dodatni mikrofon za zmanjševanje šuma. Ista zgodba, glede na preglede, in z glasno povezavo, je zvočnik na hrbtni strani. AtNajvišja raven popačenja, kot so poceni telefoni, je odsotna, vendar glasnost ni zelo visoka in zvok je dovolj šibek.

Ali naj kupim?

Huawei Ascend G620S, po ceni od 125 USD, je zelo ugleden proračunski telefon, ki temelji na operacijskem sistemu Android, ki bo dobro služil, če sprejmete pomanjkljivosti. Za svoj denar, uporabnik prejme dostojno procesor, 4G in zaslon z ločljivostjo 720p. Med negativnimi stranmi je visoka odbojnost zaslona, ​​počasnost fotoaparata in zastarela programska oprema. Vendar pa bo za tiste, ki se mu zdi, da je njegova cena privlačna za shranjevanje, Huawei Ascend G620S odličen vhodni telefon.

Sorodne publikacije