Obdelava napak s parnim diskom

Razmeroma veliko število igralcev je priznalo platformo za trgovanje s parami kot najbolj priročno in koristno za tiste, ki želijo pokazati svoje sposobnosti v veliki industriji iger na srečo. Število iger v knjižnici skupnosti se vsako leto poveča z geometrijskim napredovanjem in številom novih uporabnikov. V tem članku bomo podrobneje obravnavali problem branja diska v Steamu in kako rešiti ta problem brez uporabe zapletene programske opreme ali sumljive kakovosti izvornih datotek igre.

Interakcija programa trdega diska

Kot veste, je Steam zelo dobro znana svetovna platforma, okoli katere so se združili vsi večji igralni založniki. V knjižnici Steam lahko celo kupite igre devetdesetih, samo tiste, s katerimi smo odraščali, ali naše starše. Prej, sprejem v prodajo ni mogel dobiti vsako igro, je bila dana šele po strogem ocenjevanju strokovnjakov. Sedaj so razmere povsem drugačne, ker so dodali nov oddelek, kjer lahko ljudje svoje igre dajo javnosti, in če ljudje ocenjujejo igro po svojih željah, jih je mogoče kupiti v trgovini.


Steam ni samo velika knjižnica iger, galerija neznanih iger in prostor, kjer igralci po vsem svetu klepetajo na forumih, ampak je tudi poseben program za računalnik, ki lahko zlahka prenese igre iz knjižnice. seveda za njih plačuje določeno ceno. V nekaterih primerih pri nalaganju igre pride do napake pri branju diska v Steamu. V tem članku je ta problem popolnoma rešen. Brezda morate odstraniti program in ponovno namestiti operacijski sistem.


Kaj naj storim, če je pri posodabljanju prišlo do napake pri branju Steam-a?

Podoben problem, kar je nenavadno, se pojavi samo v času prenosa ali posodabljanja igre. Običajno je povezan z okvaro trdega diska, ne s samim prenosom. Prav tako je vredno reči, da so v nekaterih primerih strežniki krivi za program, ker je obremenitev zanje ogromna in v Rusiji ni toliko.
Navodila za popravljanje napake za branje diska v Steamu:
  • Pojdite na nastavitve programa, nato prenesite in v področju regije izberite drugo državo za prenos. Priporočljivo je, da Švedska ali druga država bolje komunicira s strežniki.
  • Če prejšnja metoda ni delovala, spustite eno od particij na trdem disku, prenesite vse pomembne datoteke iz nje in jo formatirajte na naslednji način: z desno tipko miške kliknite na razdelek, nato izberite "Format". Po oblikovanju nastavite naš preneseni razdelek na naš očiščen del in prenesite katero koli igro.
  • Na koncu

    Upamo, da vam je ta članek pomagal rešiti problem branja pogona v Steamu. Ne zaupajte prevarantom, ki vam želijo pomagati s posebnimi datotekami, ki naj bi zdravile težavo - te datoteke lahko vsebujejo nevarne viruse, ki lahko ukradejo vaše podatke ali jih uničijo zaradi zabave hekerjev.

    Sorodne publikacije