Quad-Core DJI Phantom 2 Vision +: Pregled, funkcije in pregledi

Quadcopter DJI Phantom 2 Vision + je nedvomno eden najboljših brez posadke, ki ne zahteva montaže. Zahvaljujoč povratnim informacijam uporabnikov, zahvaljujoč vgrajenemu stabiliziranemu fotoaparatu z visoko ločljivostjo, oddajniku in GPS sistemu za pozicioniranje, ima ta radijsko krmiljen quadcopter vse, kar potrebujete za letenje in zajemanje zanimivih slik. Poleg tega je za razširitev delovnega območja opremljen z ojačevalnikom Wi-Fi, tako da lahko letijo višje in dlje od mnogih drugih radijsko nadzorovanih brezpilotnih letal. Vse te lastnosti so pripeljale četverček na položaj najboljših na svetu.


Ključne značilnosti

Modeli Phantom 2 so večinoma podobni, vendar imajo tudi pomembne razlike. Njihove glavne značilnosti so naslednje:
 • Čas letenja, med katerim lahko vrtalnik deluje z enim polnjenjem baterije, pri vseh modelih 2. generacije je 25 minut.
 • Delovno območje - Največja razdalja, do katere bo zrakoplov odstranjen z oddajnika, se je povečala s 305 m na DJI Phantom 2 na 610 m pri Vision Plus.
 • Največja hitrost quadcopterja je 15 m /s. Ko je vzlet, je 6 m /s, in pri padcu - 2 m /s.
 • Teža tovora, ki lahko prenaša vrtanje, od 200 g modela DJI Phantom 2 do Vision Plus, se je povečala na 300 str.
 • Teža modela je 1284 p.
 • Funkcionalnosti

  Quadcopter DJI Phantom 2 razvija hitrost 54 km /h in ostaja stabilen pri zmernih vetrovih in dežjih. Vendar pa je v manj hudih vremenskih razmerah in med dogodkom pričakovati manj optimalne fotografije in videoposnetke. AtZa eno polnjenje je drona sposobna ostati v zraku 25 minut. - tudi danes je to eden od najdaljših poletov quadrocopterjev.


  Vision + napaja 5200 magnezijevega litij-polimernega akumulatorja in ima delovno območje 610 m. Ko dron zapusti vidno polje, vam zaslon iOS in naprave Android omogočajo, da vidite, kaj odstranjuje kamero na krovu in je enostaven za nadzor Quad-Counter Ko dosežete kritično raven akumulatorja ali presežete območje delovanja, sistem GPS pošlje drona nazaj na začetno točko in zagotovi varno pristanek.

  Dimenzije in teža

  Osebni quadcopter DJI Phantom 2 je pripravljen za letenje neposredno iz škatle in ne potrebuje montaže: dovolj za polnjenje baterije za 3 ure.Alarm je dovolj kompakten, da ga je mogoče prenesti v nahrbtnik, odstraniti rezilo rotorja . Dimenzije modela - samo 35 x 29 x 21 cm.

  Pilotiranje

  Malo težje je upravljati štirivaljnik kot helikopter igrače. Vsekakor se lahko pripiše najvišjemu razredu brezpilotnih letal. Phantom 2 je namenjen ljubiteljem, profesionalcem in kinematografom. Nadzor nad napravo zahteva nekaj prakse in preden se odpravite na let, se morate nujno seznaniti z navodili za uporabo in izobraževalnimi videoposnetki. Vgrajeni geolokacijski sistem omogoča, da quad-squadron določi svoj položaj med letom in tako prepreči odstopanje od tečaja. Boben prav tako ustvari stabilizirane slike, kar omogoča natančnejše slike. Vgrajena kamera posname 14-megapixel fotografij in video posnetkov na 1080p.
  Phantom 2 Vision + je opremljen s trivialnim brezkrtačnim kardanskim vzmetenjem, ki zagotavlja stabilnost fotografiranja. Ko obračate voznik v smeri urinega kazalca, se bo kamera vrnila na isto število stopinj v isti smeri. To ga sinhronizira z manevri quadcopterja, da dobimo gladko in jasno sliko. Če je potrebno spremeniti zrakoplov za prevoz blaga, bo lahko nosil tovor, ki tehta približno 300 r. Quadcopter je povezan z iOS napravo ali Android-pametnim telefonom ali tablico z uporabo programa. Pot lahko določite vnaprej, drone pa bodo preletele na določeno fiksno točko, jo držite in se nato pomaknile na naslednjo postajo. Tudi boben ima funkcijo, da se vrne domov, tako da se stroj vrne na začetno točko, če izgubi povezavo z daljinskim upravljalnikom ali pa se akumulator doseže kritično raven. Verjetno se želi uporabnik izogniti uporabi te nastavitve, če je zagon prišel iz čolna, ker je GPS nekoliko napačen, kar povečuje verjetnost samodejnega pristanka na vodo.

  Dodatna oprema in pripomočki

  DJI Phantom 2 Vision Plus ima hiter čas priprave in po povratnih informacijah uporabnika po določeni praksi postane zelo preprost za uporabo. Ta drone bodo stale manj kot samostojna zbirka quadcopterja s skoraj enakimi lastnostmi in nakupom osnovne opreme, kot so oddajnik, pomnilniška kartica, GPS sprejemnik itd. Vse to je že vključeno v napravo. Poleg tega uporabnik prejme oddajnik, baterijo donjega, dodatne propelerje in sidro za pametni telefon. Da ne omenjam, da ima naprava vgrajeno kamero, ki omogoča gledanje prve osebe, je izjemno draga in jo je težko namestiti pri uporabi kompleta proizvajalca tretje osebe.

  Pomoč in podpora

  DJI zagotavlja garancijo za vsa svoja letala Phantom, vendar je njeno trajanje odvisno od določenega dela naprave in se giblje od 3 mesecev do enega leta. Ampak, če drone zruši, potem garancija ne bo pokrila tega primera. Če gre kaj narobe, in kakšna podrobnost quadcopterja iz nekega razloga bo napačna, jo bo proizvajalec poskrbel. Omogoča telefonske, e-poštne in spletne klepetalne storitve. Poleg tega so priročnik, aplikacija, posodobitve in programska oprema na voljo za prenos s spletne strani DJI.

  Sklep

  V skladu s pregledi uporabnikov je DJI Phantom 2 Vision + eden najboljših potrošnikov quad-kompaktorjev. Prihaja z vsem, kar je potrebno za let. Poleg tega je model opremljen z vgrajenim GPS sprejemnikom in fotoaparatom, ki omogoča izdelavo izjemno kakovostne zračne fotografije v obliki posameznih fotografij in videov.

  Sorodne publikacije