Kako postati blogger na Instagramu: opis po korakih, priporočila in povratne informacije

V dvorišču 21. stoletja je informacijski čas prevzel ta svet. Danes si ne moremo več predstavljati življenja brez socialnih mrež. Tam boste lahko hitro našli zanimive informacije, novice, klepetali s prijatelji, našli nove prijatelje, poslušali glasbo, gledali filme in se sprostili. Eden od njih je Instagram. Kaj je socialno mreženje in kako postati uspešen bloger v Instagramu?

Instagram je omrežje socialnih fotografij. Uporabniki imajo možnost objaviti svoje fotografije, začeti s spletnim dnevnikom in se naročiti na druge račune. Nekdo samo sledi življenju prijateljev in deli svoje fotografije, nekdo pa si želi postati priljubljen, da unovči račun. Kako postati priljubljen bloger v Instagramu?


Štirje preprosti nasveti vas bodo vodili v pravo smer, če ste novi, in vam bodo pomagali, da se na tem področju bolje izkoristijo napredni uporabniki. Torej, kako postati bloger in zaslužiti denar na Instagramu?

Nasvet 1. "Zakaj želim postati blogger?"

Ta korak je zelo pomemben. Na podlagi odgovora na to vprašanje se bo nadaljevala aktivnost v smeri »črpanja« računa, strategije uspeha.
 • Razmišljate o bloganju v delovnem zvezku kot opravilu. V tem primeru boste morali porabiti precej več časa, truda (vključno s psihološkimi, ker bloganje vključuje aktivno komunikacijo z uporabniki, strankami, drugimi blogerji) in denarjem. Poleg tega je dobro imeti bazo določenih veščin za promocijo interneta, redno trženje ali SMM,partnerske programe, druge načine za promocijo in zaslužek na vašem računu. Takšno delo zahteva skrbno pripravo, potrebno pa je vsaj seznaniti se s posebnostmi tako spletnega dnevnika kot tudi upravljanja strani v socialnih omrežjih, v Instagramu.
 • Za vas sta Instagram in bloganje hobi. Če ste v takem položaju, vam bo kreativnost pomagala. Ne morete se bati, da upognete svojo linijo, spodbuja določeno smer in razmišljanje. Dobro pripravljene nove informacije so vedno pritegnile pozornost.
 • Nasvet 2. Načrtovanje vsebine

  Načrtovanje vsebine je eden od osnovnih nasvetov za uspešen blog. Pomembno je razumeti, da je stabilnost ključ do uspeha, zato se najprej naučite redno objavljati fotografije.


  Kako postati blogger, kje začeti? Instagram ponuja veliko priložnosti. Da bi bil uspešen bloger, bi morali razmisliti o pravilnosti objav. Ne mislite, da če objavite deset fotografij, lahko pustite podjetje za en teden. Za uspešno promocijo mora album ustvariti mini zgodbo o svojem lastniku. Potrebno je, da je bralcem zanimivo opazovati razvoj dogodkov. Šele takrat bo vaša vsebina videti celostna.

  Nasvet 3. Delo s statistiko

  Kako blogerji pridejo v Instagram? Strokovna raven se začne z aktiviranjem poslovnega računa in spremljanjem meritev strani. Statistične podatke o sledenju je treba povezati s poslovnim računom, ki je ustvarjen znotraj same socialne mreže. Pri prehodu z osebnega na poslovni račun boste imeli dve novi ikoni, med njimi tudiStatistika.
  V tem razdelku lahko vidite informacije, ki vam bodo pomagale razumeti, kako se občinstvo odziva na vas, katere publikacije postajajo priljubljene, kar je najboljši čas za dodajanje novih fotografij. Če nameravate sodelovati v trženju v socialnih omrežjih, je bloganje strokovno, nato pa delo s statistiko sistematizira informacije.

  Nasvet 3. Oblikovanje klobuka in izbor avatarjev

  Kapica je pod vzdevkom in številom naročnikov. To mora nujno pokazati, kdo ste, kaj počnete, kontaktne informacije in aktivne povezave do dodatnih virov (druge socialne mreže, osebna spletna stran). Glavna fotografija igra veliko vlogo. Če jo gledate v traku, bi vas morala zanima oseba in se odpraviti na stran. Avatar mora opozoriti na svojo ustvarjalnost.

  Nasvet 3. Obdelava fotografij

  Kako postati blogerji v Instagramu? Če želite postati uspešen blogger, morate imeti možnost, da vnesete svoje občinstvo s fotografijami. Res je, da v Instagramu obstajajo računi in brez glavne fotografije, ki sprva pritegne glavno pozornost. To je dober, jedrnat pristop. Toda na fotografijah se izraža profesionalnost.
  Ni dovolj samo fotografirati in izpolniti. Pomembno je, da imate vsaj minimalno korekcijo svetlobe, da postavite nekaj filtrov na vrh. Oglaševalci so pozorni na to, ker pregled poteka, ko je delo vidno.

  Nasvet 4. Promocija računa

  Kako postati blogger na Instagramu? Instagram je resna platforma z veliko priložnostmi, ki jih lahko vidiš širokoobčinstvo Ampak, da bi dobili nekaj, moraš nekaj vložiti. To pravilo bi moralo biti temeljno pri nakupu oglasa. Ja, da, oglaševanje. In ne bodite žalostni, dajte še sto za napredovanje. To je vredno. Druga možnost je ustvarjanje umetnosti (ustvarjalnost). Če lahko lepo slikate, lahko svoje delo pošljete drugim blogerjem.Če nekateri objavijo vaše delo, lahko vtipkate svoje občinstvo. Ko dosežete profesionalno raven, boste imeli nove možnosti. Delo s priljubljenimi podjetji bo močno povečalo vaše občinstvo.
  Torej, če je vprašanje o tem, kako postati blogger v Instagramu, bolj ali manj jasno, potem obstajajo še druga vprašanja. Na primer, kakšno vsebino je bolje spodbujati?

  V katero smer razvijati?

  Ne tako dolgo nazaj je bil Instagram ustvarjalna platforma. Ljudje so prišli do svojih stilov, ni bilo spamov. Danes je socialna mreža postala oglaševalska platforma, kjer mnogi temeljijo na mainstreamu. Kako postati blogger na Instagramu? Če ste začetnik blogger, še nimate ciljnega občinstva, lahko poskusite sami v mainstream. Ogledate si lahko različne račune, filtrirate podatke in poiščete navdih drugih ljudi. Ampak ne kopirajte slavne, ki so uspeli v enem ali drugem polju. Morate razumeti:
 • , kar boste storili, bi moralo biti po vaših željah (z drugimi besedami, ne bi smeli iti na modno revijo, če ne vlečete ničesar v stilih in nosite tistega, ki pade iz omare);
 • Izbrana smer ne sme oteževati vašega dela, če to čutiteNe obvladujte, bolje je, da ne podkupujete (izbrana tema bi morala biti zanimiva, da bi vam prinesla užitek in obenem ne moti).
 • Če povzamemo, potem je prvič bolje, da se premaknete po trenutnem toku, vendar ga vedno znova zgradite sami.
  Torej, katere smeri se je treba odločiti za razvoj? Ena izmed najbolj priljubljenih destinacij je:
 • Feshion (Feshion).
 • Lepotni blogi (Beauty blogging).
 • Življenjski slog.
 • Odkrivanje (odkrivanje).
 • Prehrambena spletna dnevnika (Blogging).
 • Vsaka tema je zelo priljubljena in obsežna, zato je vredno ostati na vsakem posebej.

  Moda

  Dobesedno ni natančnega odgovora na vprašanje "Kaj je moda?". Nekateri pravijo, da je umetnost, drugi so slog. Ker je beseda "moda" postala relativno razširjena, je pomen še vedno nedoločen. V splošnem je moda moda. Moda ima posebne značilnosti. Prisotnost trendov je ena takih. Mnoga podjetja in oblikovalci ustvarjajo nove zbirke in tako napredujejo. Spreminjajo se vsakih šest mesecev. To je eden od glavnih konceptov te industrije.
  Če imate dober občutek okusa, se lahko poskusite v tej smeri.

  Beauty blogging (lepotni blogi)

  "Tema lepote bo vedno pomembna!" Spodbujajo kozmetiko v širokih množicah, se naučijo uporabljati kozmetiko, izberejo najboljšo nego zase. Kaj je razlog za priljubljenost bloganja? Bolj umirjeno je gledati nekoga iz vašega kroga kot na vrhunskem modelu. Kako postati blogerji v Instagramu? Postati bobby blogerjiMorate ugotoviti, kako se ukvarjati s temo kozmetologije, razumeti odgovornost vašega primera. Morate biti prepričani o enem ali drugem načinu svetovanja ljudem.

  Življenjski slog

  Kako postati priljubljen bloger na Instagramu? Če ste odprta oseba, ki želi govoriti o sebi, svojem življenju, je življenje v blogih veliko. V tej smeri ni ozke specializacije. To je dokaj dobro znan slog in eden najlažjih v primerjavi z drugimi ozkimi temami. Samo povej o svojem življenju in blog postane video dnevnik, kjer se zabeležijo različni trenutki. Oseba, ki se ukvarja s to temo, običajno odstrani blog. Hodite po ulici in komentirate vse, kar se dogaja takoj. Vaše novice ne govorijo o globalnih vprašanjih, temveč uživate v življenju in jih odnesite na fotoaparat. Monopod vam bo pomagal.

  Discovery (Discovery)

  Odkritje je eden od podtipov življenjskega sloga, vendar je zaradi razširjenosti te smeri mogoče opaziti kot ločen tip. Blog o odkritju - Blog o potovanjih. Ta tema je najdražja. Kako postati blogger na Instagramu? Občasno morate pokazati, kje ste bili, kaj ste počeli, katere težave ste naleteli.
  Če imate priložnost za potovanje, je ta vrsta bloganja idealna za vas.

  Blogging na živilih

  Če je vaš poklic povezan s kuhanjem ali pa je vaš hobi kuhati različne okusne jedi, bo bloganje z živili za vas prijetna in koristna dejavnost. Lahko preprosto napišete recepte za jedi, predvsem pa je pomemben vizualni stik. In Instagram je primeren za to, kotnič drugega. Če želite blog zadovoljiti z drugimi izjemno okusnimi jedmi, morate poznati osnove kuhanja. Poleg tega je v vseh temah Instagram-bloganja še en pomemben dejavnik - strojna oprema. Za izdelavo visoko kakovostnih fotografij in videoposnetkov morate kupiti zelo dober fotoaparat. Mnenja o strategijah za ustvarjanje in promocijo lastnega računa za zaslužek so zelo sporna. Mnogi zanikajo dejstvo, da lahko v družbenih omrežjih nekaj zaslužite, drugi se pritožujejo nad "kumulativnimi odbitki". Le nekaj jih lahko upravlja račun, tako da dobijo res velike vsote oglasnih mest. Vendar pa tisti, ki ga dobijo, jasno vztrajajo, da je Instagram (kot tudi druge socialne mreže - oglaševalske platforme) vir dostojnih zaslužkov.

  Sorodne publikacije