Kako uporabljati auto-čeljust: delite skrivnosti

Avtomobili so programski izdelek, ki so ga izmislili zviti in leni igralci, ki niso želeli porabiti veliko časa za razvoj svojega značaja in so hkrati želeli biti najmočnejši na svojem strežniku. In vsak od nas lahko uporabi sadove svojega dela za izboljšanje rezultatov v svoji igri.

Kaj je kliker

Obstaja več vrst klikov programov - bolj preprosto in kompleksno. Preprosti ljudje lahko samo kliknejo na določenih programiranih točkah - koordinate, zaradi česar lik v igri opravi kakršno koli koristno dejanje. Klike bolj napredne ravni lahko kliknejo z zakasnitvijo za določeno število sekund, kar je lahko koristno za določene vrste iger. Prav tako lahko določijo obseg koordinat, v katerem se izvede klik. Več o uporabi samodejnega klikanja - v naslednjem razdelku.


Lastniki spletnih iger se trudijo boriti proti nepoštenim igralcem in želijo blokirati programsko opremo tretjih strank, ki jo uporabljajo igralci računalniških iger. Vendar pa razvijalci v zameno iščejo bolj prefinjene načine za izogibanje blokadam.

Kako uporabljati auto-čeljust

Univerzalni recept za uporabo katerega koli od njih je naslednji: Najprej vklopite samodejni zagon, nato zaženite igro, v kateri nameravate uporabiti vso svojo moč. Nato morate s klikom kombinacije tipk Ctrl + A izbrati točko za klik. Na vrhu okna programa so se pojavile številke, ki jih je mogoče spremeniti v zahtevane. V levem delu okna izberite dejanje, ki ga bo klikaizvesti Nekateri od njih lahko shranijo zapis svojih dejanj, v takih primerih morate klikniti na zapis in imeti kombinacijo klikov do želenih točk. Shranjena kombinacija v prihodnosti se lahko vključi in neskončno spodbuja v krogu.


Kako uporabljati auto-poker v igrah? Vse je preprosto, sam program bo izgubil vse klike, ki ste jih dali določenim točkam, dokler jih ne zaustavite sami.

Primeri

Na koncu vam predstavimo nekaj primerov dobrih programov, ki jih lahko preizkusite v svoji igri:
  • Clickermann je možnost z optimalno funkcionalnostjo, najbolj priljubljeno v naši državi.
  • GS Autoclicker - Preprosta in priročna možnost, primerna za vse operacijske sisteme.
  • UOpilot - program za ustvarjanje in reprodukcijo makrov. Ti makri lahko vključujejo premike miške in pritiske na tipke na tipkovnici.
  • Samo vi se odločite, kateri kliker boste uporabili. Glavna stvar je, da se ne zapletejo v administratorje in pustite, da pride vaša moč!

    Sorodne publikacije