Banner Saga: prehod nenavadne igre

V igri Prehod Banner Saga bo igralec držal enega od starih skandinavskih legend. Ta projekt je zasnovan za ploskovno komponento in zanimivo igranje. Uporabniku se pogosto daje svoboda delovanja in možnost, da sam sprejema taktične odločitve. Prav zaradi tega lahko med avanturo pride do težav, ki jih je treba premagati.

Značilnosti igre The Banner Saga

Skozi igro se igralcu odpira izvirni antični svet, kjer ljudje živijo ob pravljičnih bitjih (zmaji, karlsi in kentauri). Zgodba pripoveduje o zgodovini treh glavnih junakov, ki jih združuje ena usoda. Vse se je začelo z umorom razbojnikov na eni od vasi, nato pa se je veriga dogodkov prelila v fantastično pustolovščino.


Grafika v igri je podobna risanki, ki poudarja atmosfero fantazije. Skandinavska mitologija se prepleta z zanimivimi liki, kar je razvidno iz vsake misije.

Prvo poglavje

Prvič, zgodba uvaja uporabnika v glavne vidike in vodi majhno usposabljanje. V igri Banner Saga se prehod začne s predgovorom, po katerem igralec vstopi v mesto. Tukaj lik z znanim obrazom daje nalogo protagonistu. Komunikacija poteka samo v pogovornih oknih, prva opravila pa se izvajajo tudi prek pogovorov. Začetek boja bo potekal v baru "Plemič", kjer je letel Skifling. Tega junaka bo obvestil njegov prijatelj, trgovec z imenom Huddah.
Skupaj z Ericom premagajte svoje sovražnike in nadaljujtepomol (sledite rdečemu kazalcu). Ne izogibajte se bitkam, saj pomaga zaslužiti slavo in spoštovanje do tovarišev. Po pogovoru z gostom zapustite vas ob prikolici princa Ludina. Prenočite v taborišču in nadaljujte s prikolico, dokler se ne začne bitka za parcelo.


V boju ne bo težav z nadzorom, ker so na strani igralca močnejši vojaki. Vendar pa je na začetku igre igralec čakal na zanimive zavoje zgodovine pred začetkom drugega poglavja. Če imate igro Banner Saga nameščeno v ruščini, lahko začutite celotno vzdušje dogajanja. To zahteva licenčno različico ali ukrainizer za piratskega odjemalca.

Druga epizoda

V drugem poglavju igre bo prehod Banner Saga prenesel uporabnika na drugi konec zemljevida. Glavni lik ne bo več Ubin in Hands, ki s svojo hčerko Aletto iščejo zmaja. Nenadoma se zgodi napad na domačo mesto Skogr. Na voljo sta dve rešitvi. Prvi se nanaša na zbiranje zalog na lovski poti, drugi pa na niz satelitov, ki naj bi jih zasedla obramba. Po nadaljnjih bojih je v teku dialoga razvoj verige dejanj, ki bodo postopoma vplivala na zaplet.
Začetna odločitev bo pregled zgradb ali vozovnice. V vsakem primeru bo pred roko prišlo do prizora, kjer velikan položi palico na glavo svoje hčerke. Pravilna odločitev tukaj bo sprostila puščico naravnost v vlek, drugače, ob vsaki drugi izbiri, bo umrl Yagil. Nato Hand z ekipo bo šel v osrednjo prestolnico, kjer ga bo Ayver prosil, da odideto je poravnava. Od te izbire je odvisno od smeri, v kateri se bo igra Saga Bannerja za dani značaj nadalje razvijala. Ta projekt pogosto določa izbiro igralca in ga na podlagi lastnih izkušenj izboljša za vse uporabnike. Potem bo prišlo do osebne izvirne zgodbe, ki jo bodo ljudje računalniških iger dolgo spominjali.

The Banner Saga Cheats

V igri The Banner Saga goljufa sploh ni predpogoj za zmago. Tudi na najvišji ravni ne bo težko, zanimanje za vnos kod pa se zmanjšuje.
Razvijalci tukaj niso podali ukaznih ukazov, zato lahko gesla vnašate samo s pomočjo dodatne inštalacije. Tukaj je nekaj ekip. Glavni je povečanje neverjetne moči glavnemu junaku z vsemi značilnostmi. To bo olajšalo vsak naslednji boj. Poleg tega v igri The Banner Saga goljufija lahko odprete urejevalnik znakov, dodate potrebno količino slave in ekipi podarite neskončne zaloge. Ocena protagonista vpliva na odnos drugih okoli sebe do njegove osebe, pa tudi na njihovo soglasje, da se pridružijo ekipi. Številne zaloge vam bodo pomagale, da ne boste skrbeli za hrano na prehodih med mesti in drugimi destinacijami s sateliti.

Sorodne publikacije