Pametni pametni telefon MTS Smart Start: pregledi

Mobilni operaterji so že dolgo začeli ustvarjati in prodajati svoje telefone. Gre za "Beeline", "Megafon", MTS. Uspelo jim je uspeti v tem sektorju trga. Vsi pripomočki, ki jih ponujajo te blagovne znamke, so proračun in se prodajajo najpogosteje v cenovni kategoriji do 5 tisoč rubljev. Glavna značilnost takega vodilnega je delo samo z lastno sim kartico. Če telefon iz "Beeline" nastavite število MTS, se povezava ne pojavi. V članku bomo podrobno opisali značilnosti, slabosti in prednosti MTS Smart Start.


Specifikacije

Procesor je dual-core, frekvenca - 1,3 GHz. RAM 512 MB, vgrajen 4 GB (na voljo samo 1,1 GB). Najvišja hitrost interneta je 21,6 Mb /s. Število barv zaslona je 16 milijonov, diagonala zaslona pa 4 palce. Glavna kamera je 5 Mp, spredaj je le 0,3 Mp. 1200 mAh baterija Skupna teža - 125 rubljev.

Podrobnejše specifikacije proizvajalca

Pametni telefon je izdelan iz plastike. Oblika telefona je klasična, z minimalističnimi dotiki. Tehta samo 125 gramov. Pametni telefon deluje v Androidu 4.4. Za proračun gadget opisane značilnosti so precej ustrezni in v celoti upravičiti stroške 1000 UAH.


Fotoaparat MTS Smart Start ima ločljivost 5 MP. Proizvajalec je obljubil, da je ta indikator dovolj za ustvarjanje jasnih in dobrih posnetkov. Toda sprednja kamera ne bo zadovoljila nikogar - njeno dovoljenjesamo 0,3 MP. Procesor deluje na dveh jedrih. Vgrajen pomnilnik je 4 GB. Telefon je opremljen z internetnim modulom, bluetoothom in lahko deluje tudi z omrežjem 3G.

Zaključek

Proizvajalec ni menil, da je treba dokončati celoten sklop, vendar je to v celoti posledica nizkih stroškov. Potrošnik bo v škatli našel polnilnik in kabel za povezavo z računalnikom. Za slušalke MTS Smart Start ni slušalk in dodatnih pokrovov. Ampak, če želite, lahko greste na katero koli središče mobilnega omrežja in kupite potrebno opremo. Izbor je odličen, zato lahko izbirate. Praviloma se takšni telefoni kupijo za več mesecev ali za otroka srednjih let. Reči, da so bili potrošniki navdušeni nad celotnim kompletom, je nemogoče.

Pregledi telefonov

Če tveganje zajete v vseh razpoložljivih povratnih informacijah o tem telefonu, je vredno reči, da večini ni priporočljivo kupiti. Mnogi opažajo, da na lastne stroške ne potegne veliko. Poglejmo zakaj.
Večina potrošnikov se pritožuje nad dejstvom, da je baterija MTS SmartStation skoraj nemudoma izpraznjena. Praviloma, tudi če ne uporabljate interneta, telefon "sedi" v treh urah. Programska oprema teče precej počasi, ko vstopite v meni Imenik, pametni telefon preneha dajati znake življenja - ga je treba ponovno zagnati. Fotoaparat očitno ne doseže 5 MP, ker so slike na glavni matrici in sprednji strani praktično enake. Večina predpostavlja, da je ta problem tovarniška napaka. Toda v tem primeru je večina naprav, na katerih ležištevci, spadajo v seznam napačnih.


Potrošnikom svetujemo, da kupijo telefon samo v primerih, ko je zaradi nekaj nujnih primerov potrebna dodatna naprava za samo nekaj dni.

Kaj je izraz "Sim-Lock" v imenu telefona?

MTS Smart Start Sim-Lock, katerega pregledi so navedeni zgoraj, delujejo samo znotraj istega operaterja. Gre za to, da v imenu aparata piše ustrezen plakat. Kaj to grozi? Telefon ne morete uporabljati z drugo kartico SIM, razen s ponudbo proizvajalca. Če potrošnik nima številke MTS, se bo moral ob nakupu pametnega telefona obrniti na isto trgovino. To lahko storite v kateremkoli centru mobilnega operaterja.

Onemogočanje načina Sim-Lock

Na internetu masa valjev, ki prikazuje postopek vdora pametnega telefona pri poskusih izklopa načina Sim-Lock. Žal resnično učinkoviti načini ne obstajajo. Če z uporabo SIM-kartice MTS kupcu ponudite nekaj težav, je najbolje kupiti drug telefon za isto ceno. Pomanjkanje potrebnega znanja, spretnosti in prilagoditev bo le prikrajšalo garancijsko storitev in verjetno bo pametni pametni pametni pametni pametni pametni pametni telefon pretvoril v "opeko". Poleg tega je strošek 3 tisoč rubljev očitno ni vredno truda.

Obdobje obratovanja

Pogosto imajo takšni pripomočki izredno nizke stroške, zato ni treba govoriti o obveznosti obdobja delovanja. Običajno življenjska doba ni daljša od 6 mesecev. Opisani telefon ni nobena izjema. Poleg tega je že povsodVidnost je postala rekorder. Modeli živijo največ dva meseca. Zato nakup tega telefona ni donosna niti za otroke. Če otrok pomotoma zgreši napravo, se najverjetneje ne bo vklopil. Obstaja beseda, v kateri piše, da pohlep plača dvakrat. To je samo za to situacijo. Namesto da bi mesec dni po nakupu vrgli telefon, je vredno preučiti možnosti za zvišanje cen, ki bo trajalo vsaj eno leto.

Programska oprema

Telefon deluje z operacijskim sistemom Android in ne sme čakati na nadgradnjo. Vendar je verjetno, da bo prišlo do nove firmware. Pametni telefon uporablja standardne aplikacije iz zelo "zelenega robota", dopolnjujejo pa jih drugi od mobilnega operaterja. Med njimi so "Easy Payment", "2nd Memory" in drugi, ki pomagajo olajšati delo s kartico s sedmimi karticami. Na žalost potrošniki pravijo, da celo delujejo z obešali in zruši.

Smart Smart Smart Smartphone 3

Ta pametni telefon deluje na isti poti, vendar je nadgrajena različica 5.1. Ohišje je klasično, izdelano iz plastike. Sim kartica se uporablja za velikost "mikro". Skupna teža telefona je 110 str. Zaslon podpira multi-touch, sam po sebi kapacitivno. Diagonala zaslona je 4 palce. Sedanja funkcija samodejnega vrtenja zaslona. Kamera deluje z 2 Mp. Obstaja bliskavica. Če želite, lahko posnamete videoposnetek. Sprednja kamera je 0,3 MP. Smart Start 3 Sim-Lock pametni telefon ima vgrajen navigacijski sistem, bluetooth module in Wi-Fi. Procesor deluje na 4 jedrih. Vgrajen pomnilnik je 4 GB, operativen - 512 MB.Obstaja režo za bliskovni pogon. Uporabite lahko pogon do 32 GB. Kapaciteta razpoložljive baterije je 1400 mAh. V procesu neprekinjenega pogovora telefon ne deluje več kot 7 ur, v stanju pripravljenosti - 200 ur. Vgrajen senzor bližine in osvetlitev. Svetilka je prisotna.

Koristi

Ko smo obravnavali vse nianse modela, je treba povzeti pridobljene podatke.
 • Iz prednosti je mogoče omeniti odlično zasnovo. Veliko več jih ima pametni telefon z belo barvo, saj je videti bolj privlačen.
 • Zaslon ni najslabši. Popolnoma je mogoče pripisati prednostim.
 • Na žalost se ta seznam strokovnjakov konča.

  Slabosti

  Negativne strani tega telefona so veliko več kot pozitivne.
 • Mnogi verjamejo, da je strošek 3 tisoč rubljev očitno precenjen.
 • Za aplikacije je zelo malo spomina. Vgrajen 4 GB potrošnik lahko uporablja približno 1 GB. Ker Android samodejno prepoveduje nalaganje aplikacij na pomnilniško kartico, boste morali trpeti zaradi majhnega prostora ali rutinskega delovanja pametnega telefona.
 • Kameri so precej slabi. Če se je bliskavica pojavila po sprostitvi sprememb, potem samodejno ostrenje ni nastavilo proizvajalca. Vendar pa je malo verjetno, da bi pomagali izboljšati kakovost fotografij s slabim modulom fotografije.
 • Baterija je zelo šibka.
 • Pametni telefon deluje privzeto le s številko enega operaterja "MTS".
 • Poleg tega, ker "stiki"včasih se sploh ne odprejo, jih ni mogoče spremeniti, jih ni mogoče spremeniti, izbrisati ali ustvariti. To bo prineslo veliko nevšečnosti za tiste, ki se nenehno spoznavajo. Potrošniki opozarjajo, da lahko telefon pri klicanju številke ali med klicem z naročnikom sam zavrne klic. Pogosto zavrača delo zvočnika, kar prinaša veliko nevšečnosti.

  Povzetek

  Telefon MTS Smart Start 3 in njegove prejšnje različice je bolje, da ga ne kupite. Potrošnika bo zadovoljil, večinoma, samo na lastne stroške. Baterija je neverjetno šibka, zmogljivost je nizka in firmware pogosto zamrzne. Toda to je treba pričakovati. Redko, po nizki ceni, proizvajalec ponuja resnično kakovosten izdelek. Toda ta presoja je očitna samo za opisano blagovno znamko in nekatere druge telefone drugih proizvajalcev. Da bi našli velik pametni telefon med njimi, boste morali vložiti veliko truda in porabiti veliko časa.

  Sorodne publikacije