Telefon "Phillips V377": funkcije, pregledi

V boju za potrošniške proizvajalce sodobnih pametnih telefonov, ki poskušajo znižati ceno, pogosto prihranijo produktivnost ali avtonomijo. Kot rezultat, precej dobri proračunski ljudje pridejo ven, vendar morajo še vedno izbrati, kaj bo bolj pomembno - dolgotrajno delo ali podpora za vse razpoložljive igre danes. Ta pregled je namenjen modelu, ki vam omogoča, da pozabite na vtičnice že dolgo časa, in sicer o Philipsu V377. Značilnosti, pregledi, in še veliko več, da bi našli na internetu, je enostavno, vendar, da ugotovimo, kaj je res in kaj ne, to ni enostavno. To situacijo bomo skušali nekoliko pojasniti.


Videz in ergonomija

Pametni telefon "Phillips Ksenia V377" se je izkazal za zelo trajnega, kakovost materialov, iz katerih je bilo telo zadovoljno. Plastika je mehka, vendar popolnoma ne spolzka. Glede na težo naprave, zaradi kapacitivne in s tem težke baterije, je ta trenutek pomemben, ker so padci izjemno nezaželeni. Zadnji pokrov je odstranljiv, dobro drži zapaha in ne visi. Na splošno kakovost zbirke na višini, pripomoček ne ustvarja vtis preproste "poceni". Kar se tiče raznolikosti barv, proizvajalec ni mislil tako, tako da obstaja samo ena variacija s črnim telesom, ki je obkrožen z rdečim okvirjem. Lokacija kontrolnih elementov je v veliki meri standardna za državne, glasnostne tipke in stikala na desni strani. Mehki gumbi na dnu senzorja nimajo osvetlitve ozadja. In če se za nekatere zdiminus, potem se drugi zahvalijo proizvajalcu za dejstvo, da svetla tipka ne vpliva na pripomoček ponoči. Na levi strani pametnega telefona ima Philips V377 še en gumb, ki si zasluži posebno pozornost. O tem se pogovorimo malo kasneje.


Programska oprema

Lupina vdelane programske opreme se nekoliko razlikuje od založniške opcije za Android 5.1, saj so bile ikone nekaterih aplikacij zamenjane v skladu s stilom blagovne znamke. Če želite, lahko videz namizja in menija aplikacije spremenite tako, da namestite zaganjalnik drugega proizvajalca z "trga", vendar se je treba spomniti, da so takšni programi pogosto zelo zahtevni, kar lahko vodi do hitrejšega praznjenja baterije in manjše zmogljivosti pametnega telefona. "Philips Ksenia V377", katere značilnosti so tako nizke. Firmware je precej dobro optimiziran, kar zmanjšuje obremenitev baterije, zmogljivost pa ostaja na ravni, ki je dovolj visoka za opravljanje vsakodnevnih opravil, kljub temu, da se železo ne more imenovati vrhunska.

Železne značilnosti pripomočka

V tej številki je telefon "Philips V377", katerega značilnosti zdaj upoštevamo, kar je klasična proračunska rešitev. Te možnosti so najsodobnejši poceni pripomočki. Kot osrednji proizvajalec je na voljo čip MT6580. Vsebuje 4 enaka jedra po 13 GHz. Na istem kristalu je grafični pospeševalnik Mali-400MP, ki zagotavlja uporabniško izkušnjo in preproste igre. Kljub precej nizki storilnosti je vUporaba tega čipa je del razlage dobre avtonomije naprave.
Vgrajen flash pomnilnik 8 GB je nameščen za shranjevanje sistemskih datotek in dokumentov. Vendar pa bo realno iz škatle kupec videl le približno 38 GB. Takšna velika razlika je posledica dejstva, da je v drugem volumnu nameščena nameščena programska oprema, ki vključuje sam operacijski sistem in osnovni nabor aplikacij, ki dovoljuje polje za uporabo telefona Philips V377. Značilnosti, pregledi tega pripomočka so pogosto najdeni na forumih, in mnogi priporočajo, da ne čaka na potrebo, ki se lahko pojavi, in takoj dodajte pomnilnik standardne pomnilniške kartice microSD. Priporočljivo je, da jih vzamete z visokim razredom, ki ni manjši od 10, tako da ne bo prišlo do pretiranega povečanja sistema, povezanega z dolgoročnimi ali snemalnimi podatki. Operativni spomin po sodobnih standardih je malo - le 1 GB. Toda za delo z več poštnimi programi in brskalnikom z dvema ali tremi zavihki bo dovolj. V igrah pametni telefon ne kaže odličnih rezultatov, vendar brez težav spopada z večino ugank, priložnostnih aplikacij in drugih možnosti s trga.

Brezžične zmogljivosti Gadgeta

Ker je pametni telefon Philips V377 predvsem telefon, je treba omeniti podporo za omrežja 3G. Sprejem je prepričan, da je preklapljanje med omrežji druge in tretje generacije dovolj hitro, uporabnik pa ni posebej opazen. Na žalost ta proračun nima podpore 4G, vendar je logično,ker ni prisoten na ravni mikroprocesorja. Poleg osnovnih funkcij, Phillips Ksenia V377 podpira Wi-Fi omrežja v b /g /n pasovih, kar vam omogoča uporabo interneta pri hitrostih do 150 Mbps, če jih vaš usmerjevalnik podpira. Z GPS-navigacijo se tudi ne pojavljajo vprašanja. Morda ne bo delovalo tako hitro, kot bi bilo zaželeno, vendar je dovolj za udobno uporabo na cesti.
Če niste imeli časa, da prenesete svojo najljubšo glasbo v pomnilnik naprave ali na pomnilniško kartico, boste imeli običajni FM radio, ki pa deluje samo s priključenimi žičnimi slušalkami ali slušalkami. Če imate glasbo in ne želite zamenjati z žicami, lahko uporabite brezžične slušalke Bluetooth, saj pripomoček podpira profil povezave A2DP za visokokakovosten stereo prenos zvoka. Ta trenutek bo zagotovo zadovoljil vse kupce Philips V377. Navodila za uporabo telefona, kjer najdete vse te informacije, so vključena v osnovni model modela.

Učinkovitost v živih in sintetičnih testih

Zanimivo je, da kljub nizkim specifikacijam vmesnik pametnega telefona z zaprtimi aplikacijami poteka gladko, brez frize in šepeta. Vendar pa je, kot je že bilo omenjeno, najbolje, da ne pozabite razkladati programov, ki jih ne potrebujete več, da bi zmanjšali porabo baterije in obremenitev procesorja - tako boste manj verjetno, da boste priključili vaš Phillips V377 Black v vtičnico. Karakteristike, pregled varčevanja z energijo in značilnosti delovanja se obravnavajo nekolikospodaj. Pri testu Antutu gadget zbere približno 23-25 ​​tisoč točk, odvisno od pogojev testiranja. Precej visok rezultat tako za državnega uslužbenca, ki spodbuja, da ga preizkusite s pomočjo iger. Kot primer je bila izbrana dokaj razširjena Real Racing 3. Samoumevno je, da nihče ne more nastaviti maksimalnih jezikovnih preferenc. Ampak na minilki vse izgleda precej sprejemljivo, in lahko igrate tudi s udobjem, če želite, celo s povezovanjem brezžične igralne palice ali tipkovnice s Philipsom V377. Mnenja pogosto omenjajo, da so druge igre na njej precej dobre, zato izbiranje ustrezne žanre med številnimi aplikacijami iz trgovine ne bo delovalo.

Baterija in avtonomija

Očitno je avtonomija te naprave ključni pokazatelj koristi od njenega nakupa. In res, velikost baterije z enako veliko zmogljivostjo 5000 mga je dovolj za 2-3 dni uporabe telefona v aktivnem načinu. Lahko se bojite, da boste v kritičnem trenutku ostali z izpraznjeno napravo, uporabili mobilni internet, krmarili, korespondenco v kurirjih, igrali igre in poslušali glasbo. V povprečju porabi 30-50 odstotkov zmogljivosti baterije na dan. Vendar, če se zdi, da je to malo, in nameravate uporabiti le telefonsko omrežje in SMS, se lahko zgodi, da je na levi strani enako skrivnostno tipko, ki je bila obravnavana na začetku članka. Odgovoren je za vklop varčevalnega načina. Ko preklapljate, se svetlost zaslona zmanjša na minimum, ugasne in ustaviPri vseh aplikacijah procesor vstopi v nizkofrekvenčni način, vsa omrežja in funkcije, razen za mobilne komunikacije, pa se prekinejo. V tem načinu, po mnenju proizvajalca, je pametni telefon sposoben preživeti 5-7 dni, odvisno od števila ur pogovora. Če bo telefon preprosto lagal, bo v skladu z izjavami proizvajalca, ko bo vklopljen, preživel 29 dni brez polnjenja. Vse to postavlja pripomoček v dobro osvetlitev za tiste, ki morajo zaradi svoje delovne odgovornosti vedno ostati v stiku ali načrtovati dolgo potovanje in jih ne želijo zamuditi.

Kakovost zvoka

Proizvajalec je temu vprašanju posvetil veliko pozornosti, saj ga čutimo tako med poslušanjem glasbe prek večglasnih zvočnikov kot s slušalkami. Zvočnik daje glasen, jasen zvok, v katerem je edini minus, če lahko tako rečemo, glede na nizko ceno naprave, pomanjkanje globine zvoka in šibko odpiranje nizkih frekvenc. Slušalke prav tako zvenijo dobro, tukaj je kakovostno razkritje celotnega zvočnega dosega, in je ugodno razločen med drugimi proračunskimi ljudmi "Philips V377", pregledi, katerih značilnosti trenutno razmišljamo. Priporočljivo je, da slušalke ali slušalke dvignete z ušesom. Odvisno od vašega najljubšega glasbenega stila, saj lahko samo na ta način dosežete najbolj sprejemljiv rezultat. Toda z pogovornim govornikom se je pojavilo nekaj zlo. Pri nakupovanju je najbolje, da preverite, ali ima dobro glasnost. Obstaja občutek, da je ta problem plavajoč, in na dveh enakih napravah iz ene serije zvočnikov lahko slišiterazličnega volumna.

Kakovost zaslona in senzorja

Kljub temu, da je proizvajalec tega pametnega telefona postavljen kot poceni naprava za komunikacijo, prikazovalnik tukaj ni škrt. 5-palčni zaslon je narejen z IPS tehnologijo, ki zagotavlja najboljše možne kote gledanja in dobro oskrbo z osvetlitvijo. Na soncu ne zbledi niti v zelo svetlem vremenu, zato je prijetno uživati. Poleg tega je resolucija 1280x720 slikovnih pik, kar je povsem dovolj pri takšni diagonali, tako da slika ne izgleda raztrgana ali mehka in piksli so opazni le, če gledajo na kakovost slike. Barvni prenos je prav tako prijeten, čeprav ima zaslon in ima rahlo odstopanje barvne sheme na mrzli strani. Zato, na "Philips V377" zaslon, značilnosti, pregledi, ki jih trenutno razmišljamo, ni pomembnih zahtevkov. Občutljiv senzor. Na voljo je multitouch za pet dotikov. Zaščitena je s kaljenim steklom, ki lahko prenese majhne izbokline in je tudi zaščiteno pred praskami. Čeprav ni "gorila", vendar je kakovost precej visoka, zato je potreba po zaščitnem filmu precej dvomljiva.

Glavne in čelne kamere

Tukaj na tej stopnji obstaja odtenek, v katerem je proizvajalec lahko shranil. Obe kameri sta precej nizke kakovosti, slike pa so primerne. Čeprav je samodejno ostrenje prisotno, je počasno in ne shrani veliko, če postane svetloba nekoliko temnejša od svetlega sončnega dne. Ločljivost matrice glavne kamere je 5 milijonov slikovnih pik, prednji del pa se lahko pohvali le z 2 milijonoma slikovnih pik. In če je glavniFotoaparat lahko še vedno naredi bolj ali manj sprejemljivo fotografijo z dobro osvetlitvijo, potem pa je spredaj le za komunikacijo na video komunikaciji, niti noben poskus, da bi naredili visokokakovostni sefi, ne more biti jezik. Morda je edina pozitivna stvar pri kamerah lahko prisotnost precej močne LED bliskavice. Malo je verjetno, da bo izboljšala kakovost fotografij, ki jih fotografira mrak, vendar pa s funkcijo bliskavice deluje odlično. To je dobro, toda kar zadeva svetilko, je cena dragega in točka kamere "Phillips V377", pregled, ki ga trenutno berete, dobil eno najnižjih rezultatov.

Pozitivne in negativne strani glede na povratne informacije uporabnikov

Večina informacij v članku je še vedno suha statistika ali subjektivno mnenje. Na podlagi povratnih informacij uporabnikov, ki so pred kratkim kupili ta pametni telefon, je mogoče sprejeti bolj prepričljive zaključke. So subtilno opazili vse prednosti in slabosti naprave, kar nam daje možnost, da pripravi zaključke na podlagi njihovih misli. Za pozitivne strani tega pametnega telefona, večina vključuje:
 • Baterijo in avtonomijo. Ta trenutek ni bil poskušan izzvati nobenega uporabnika pametnega telefona. Da, včasih indikator baterije ne vedno natančno odraža preostalega polnjenja, vendar pametni telefon ne deluje veliko manj. Trdno pet za visoko kakovostno funkcijo varčevanja z energijo in dolgo življenjsko dobo baterije brez polnjenja Philips V377. Spodaj so navedene značilnosti, pregledi, ki se včasih razlikujejo.
 • Kakovostno stanovanje. Užitek brez zračnosti, gosta pritrditev zadnjega pokrova, prijetna na otipplastična, ne spolzka in ne zbira prstnih odtisov površine.
 • Močan radijski modul, ki zagotavlja visokokakovosten sprejem kjerkoli, tudi na razdalji od osnovne enote.
 • Prijeten vmesnik, ki ni obremenjen z odvečno "lepoto" in dodatki, je minimalni nabor nameščenih programov.
 • Prijetna slika zaslona, ​​visokokakovostno zaščitno steklo, ki lahko zdrži padce in se ne opraska pri vsakodnevni uporabi.
 • Med pomanjkljivostmi lahko poudarite naslednje točke:
 • Slaba kakovost slik z glavno in sprednjo kamero. Uporaba telefona kot fotoaparata je nerodna tudi z dobro osvetlitvijo.
 • Mnogi uporabniki se pritožujejo zaradi napačnih rezultatov na zaslonu na dotik na enem od spodnjih vogalov. Tudi pri nekaterih modelih obsega modela se občutljivost senzorja zmanjša. Vsak film ali dodatno steklo ima tudi za posledico zmanjšanje občutljivosti, kar zmanjša udobje številčnice na zaslonski tipkovnici.
 • Visoka napolnjenost baterije pri vklopu omrežja 3G, čeprav se podoben problem pojavlja na skoraj vseh napravah.
 • Sklep

  Kot lahko vidite, lahko pametni telefon Philips V377, ki ga zdaj pregledujemo, postavimo kot napravo, ki je namenjena predvsem za komunikacijo prek telefonije ali glasnikov pomembno baterijo, ki omogoča dolgo časa, da ne omenjam polnilnik in vtičnico. Odlično za tiste, ki pogosto potujejo na poslovna potovanja, kot tudi podjetjaljudi, za katere je nujno, da so vedno v stiku.
  Lahko izvaja funkcije navigatorja, hitro pobere signal iz satelitov. Delovanje je dovolj za opravljanje te funkcije. Poleg tega tudi sodobne igre iz "trga" delujejo brez težav, če ne igrate na najvišjih grafičnih nastavitvah.

  Sorodne publikacije