Nvidia GeForce 210 grafična kartica: funkcije, test, pregledi

Trg tehnične opreme ima različne kvalifikacije, modele razvoja in stalne posodobitve inovacij. Da bi bili dobri v vsem, morate paziti na različne posodobitve, poskusiti uporabiti vse razpoložljive informacije in primerjati podoben razvoj, da ugotovite, katera možnost je najboljša. Zato, da vam pomaga oceniti in izbrati izdelke tehnične narave, bomo poskušali razmisliti o nekaterih vrstah novih dosežkov in najprej bodite pozorni na proračun, poceni in učinkoviti glede na grafično kartico GeForce 210. Takoj upoštevajte, da je za izvajanje kompleksne grafike in igric ne bo primerna, toda za pisarniško opremo bo to odlična možnost za normalno varnost. Zato boste takoj določili svoje prednostne naloge in cilje, da ne boste izgubljali časa in našli tistega, kar resnično potrebujete.

Zakaj potrebujem grafično kartico?

Preden začnemo skrbno in temeljito razstaviti GeForce 210, moramo ugotoviti, zakaj je ta tehnični razvoj sploh potreben. Na samem mestu video kartice je pomemben element katerega koli računalnika, saj preoblikuje sliko in omogoča jasno zaznavanje vmesnika. Poleg tega ta komponenta omogoča reproduciranje številnih procesov in samo delo na računalniku v znanem in prijetnem okolju. In če osebni računalnik nima vgrajenega grafičnega čipa in brez grafične kartice, potem računalnik ne bo deloval. Trenutnotrg je nasičen z različnimi garancijami za to opremo, to velja tudi za močno razliko v ceni. Ampak samo bodite previdni in dobro razumite razpoložljive informacije, da bi razumeli, zakaj posamezna grafična kartica ni tako draga, druga pa več kot nekajkrat. V našem primeru je GeForce 210 proračunska možnost za pisarniške računalnike, kar pomeni, da njena cena ni tako velika, da ne smemo pozabiti na regionalne značilnosti, ki vplivajo na ceno. Ampak, v primerjavi s svojimi kolegi, je najboljša možnost za nakup.

Kaj predstavlja ta model?

Kot je bilo že omenjeno, ima ta model izključno poslovni značaj. Delovati mora v pisarniških računalnikih, ki se uporabljajo za preprosto, a osnovno delo običajnega strokovnjaka, ki ni zaposlen na področju 3D vizualizacije. Kar zadeva zmogljivost, je odlična za dejavnosti brskalnika, pisarniške programe, programiranje itd. GeForce 210 ni priporočljivo uporabljati v kompleksnih grafičnih izračunih, da bi jo poskušali naložiti s "težkimi" postopki in poskušali predvajati video visoke ločljivosti. Čeprav ima dobro tehnično zmogljivost v primerjavi z drugimi, je njena učinkovitost nekje med nizko in povprečno zmogljivostjo v smislu učinkovitosti.

Embalaža in embalaža

Kaj lahko zavrne Nvidia, to velja za embalažo in opremo. Grafična kartica GeForce 210 je pakirana v kakovostno škatlo z različnimi barvnimi informacijskimi elementi. Sprednja stran škatle ima lepo podoboizdelek z logotipi podjetja, ki temelji na majhnih in sestavnih podrobnostih. Na hrbtni strani škatle so informacije o tehničnih značilnostih naprave, prikazana je shematska slika priključka in kazalniki učinkovitosti. Poleg tega je malo informacij o mestu montaže in glavnih stikih proizvajalca izdelka.
Za celoten komplet bo poleg same grafične kartice uporabnik prejel:
 • DV-I kabel - 1 kos.
 • Posebni pogonski disk - 1 kos.
 • Specifikacije

  Kot vsaka grafična kartica ima Nvidia GeForce 210 tudi svoje tehnične specifikacije, ki jih je treba obravnavati:

  Ime elementa24)


  Tehnični indeks  Kernel  GT218

  )

  Tranzistorji  260 milijonov  Tehnoprocesi  004 mikronov 53)


  Pogostost spomina  500 (1000)


  589  PSP  8 GB /s  ) Pnevmatika in tip Pomnilnik


  DDR-264-bit  Pogostost enotnih enot shaderja  1402  Unified shader blocks  16  ROP


  108) 4  Shader Model  4,1  polna stopnja 1

  )

  4712 m tex /s  Polna stopnja 2  2356 Mpix /s

  135)
  Pomnilnik  512 MB  DirectX  10.1  Vmesnik  PCI-E 2.0  Priključki

  )

  D-Sub HDMI DVI-I  Največja ločljivost  2560x1600 (digitalno) 2048x1536 (analogno)

  ) Na prvi se lahko zdi, da te številke ne govorijo ničesar, vendar je vredno posvetiti pozornost prisotnosti vseh potrebnih modernih konektorjev. Zanimiva točka je frekvenca pomnilnika, ki ima vrednost 500, vendar se z uporabo posebne programske opreme, imenovane Turbo Nvidia, številka poveča na 1000. Ne smemo izpustiti dejstva, da grafična kartica Nvidia GeForce 210 ima DirectX 10.1.


  V zvezi s splošnim sklepom sledi: izdelek ima vse potrebne sestavine za stabilno delovanje dela. V nekaterih primerih lahko obdelujete tudi obdelavo slik v Photoshopu in Corel Draw, vendar brez grafične obdelave kompleksne risbe, sicer bo povzročila veliko obremenitev. Bolje je, če boste te programe uporabljali za kvalifikacijo navadnega uporabnika, to je za izdelavo majhnih formatov, tabel, logotipov in druge enostavne tehnične obdelave. Grafičnih urednikov 3D vizualizacije ne smete uporabljati.

  Testiranje grafične kartice

  GeForce 210 ima lepo in precej vredno pozornost. Toda kako se kažejo na različnih testih uspešnosti? Po sprostitvi izdelka na trg so številni tehnični opazovalci izvedli različne teste glede obremenitve, maksimalnih zmogljivosti in drugih podobnih trenutkov. Na primer, za zaznavanje funkcij GeForce 210 so stabilnepri maksimalni obremenitvi grafična kartica ne proizvaja močnega hrupa in stabilno ravna s potrebnimi informacijami. Šele takrat, ko kolosalna obremenitev, ko sam tehnični razvoj ni bil sposoben obvladovati, je zvenel neprijeten zvok.
  Kar se tiče ogrevanja, je grafična kartica pri največji obremenitvi proizvedla največ 67 ° C, kar je sprejemljiv kazalnik varnosti grafične kartice pred segrevanjem in poznejšim zlomom pri visokih temperaturah. Tudi če je procesor za GeForce 210 overclocked, potem grafična kartica jasno nadzoruje ta proces in preprosto onemogoči sistem, ko pride do destabilizacije. Ne pozabite, da je ta raven stabilne temperature grafične kartice dosežena samo s pasivnim hlajenjem. Kot pri drugih eksperimentih je bila referenčna vrednost uspešnosti GeForce 210 pozitivna. Pokazal je, da grafična kartica deluje na ravni integriranega grafičnega čipa, ki je vključen v Intel Core i7-4770K. In to lahko že velja za dober dosežek v smislu proračunskih izdelkov.

  Koristi tega modela

  Za grafično kartico GeForce 210 Windows XP ali kateri koli drug operacijski sistem ni prednostna naloga, izdelki pa delujejo čim višje. Nobene omejitve s strani sistemske programske opreme niso opažene, zato bo uporabnik v vsakem primeru dobil vse prednosti, ki jih prinaša:
 • Silent Hladilni sistem, ki temelji na uporabi pasivne strukture in zato ne uspe pri visokih temperaturah.
 • Dodatna zaščita konektorjev pred elektromagnetnimi vplivi.
 • Možnost povečanja zmogljivosti pri uporabi potrebne programske opreme Turbo Nvidia.
 • Prisotnost optimalnega sklopa priključkov.
 • Ustrezna količina video pomnilnika.
 • 64-bitna struktura popolnoma razkriva potencial grafične kartice.
 • Sprejemljiva cena izdelka.
 • Kaj je danes?

  Še vedno je treba razumeti, ali je vredno posvetiti pozornost tem izdelkom do danes? Spet je vse odvisno od tega, za kaj ga potrebujete. Če kupujete opremo za veliko pisarno, kjer potrebujete veliko število običajno delujočih računalnikov, potem seveda ta izdelek prihrani in doseže dobre rezultate. Če želite osebno kupiti grafični element računalnika, vam priporočamo, da si ogledate podobne, dražje možnosti. Konec koncev, za domači računalnik potrebujete nekaj močnega in dobrega. Čeprav, če uporabljate računalnik izključno za brskanje po omrežju in aplikacijah, je ta grafična kartica lahko osnova za vaš računalnik.

  Mnenja strank

  Za grafične kartice GeForce 210 pregledi niso nekaj posebnega in pomembnega, saj izdelki niso serijsko proizvedeni in se ne prodajajo izključno za vladne agencije ali mala podjetja. Če zberete vse razpoložljive preglede, so izključno pozitivni, se negativne ocene običajno ne pojavijo, in vsak kupec, ki se je ukvarjal s tem izdelkom, je bil zadovoljen z rezultatom. Ta tehnični element se postopoma zaključipride iz obtoka, vendar še vedno najdemo na policah trgovin. To vam omogoča, da shranite tudi na nakup računalnika in hkrati ni tako zahtevna za zagotavljanje. Zato bo kot poceni osnova za poslovanje čim bolj ustrezala.

  Ali naj kupim? Takoj opozarjamo, da se cena za GeForce 210 giblje od 1610 rubljev do 2200 rubljev, odvisno od regionalnih značilnosti in možnosti nakupa. Toda v obeh primerih cena ni tako visoka in skoraj vsakdo lahko ima dodaten element obdelave informacij doma. To je vredno odkupiti samo, če ne želite porabiti za drag in zmogljiv procesor, ki je sposoben obdelati informacije grafičnega načrta in tako narediti izračun. Zaradi tega elementa lahko veliko prihranite pri sestavljanju računalnika in ta trenutek v sodobnem svetu je najpomembnejši in najbolj povpraševalen.

  Sorodne publikacije