Poceni gaming notebook: pregled modelov, značilnosti, nasveti glede izbire, pregledi

Mnogi v našem času potrebujejo računalniške naprave, zlasti v prenosnih računalnikih. Poslovni ljudje potrebujejo prenosni računalnik in igralce za igre. Slednji verjetno večkrat razmišljajo o tem, kako izbrati poceni igralniški računalnik. Rešitev problema je, kot vedno, običajno, da jo najdemo skupaj.

Zanimive informacije

Ampak najprej nekoliko zanimive informacije:
 • Od leta 2005 ima vsaka tretja oseba prenosni računalnik.
 • Prvi kompaktni računalniki so bili obsežni, zato je malo verjetno, da bi njihove specifikacije vplivale na sodobnega uporabnika. Navsezadnje so bili uporabljeni samo za tiskanje in računsko delo, igre pa ne morejo biti jezik. Da, in videogame v tistem času se je začelo razvijati.
 • To je "sadje" (če verjamete filmu Roberta Zemecisa "Forrest Gump"), je Apple prvič začel uporabljati LCD zaslone za svoje prenosnike.
 • Lastniki prvega kompaktnega računalnika so postali ameriško vesoljsko združenje NASA. In na ruski postaji "Mir" so se uporabljali prenosniki Asusovega modela. V skladu z astronavti, za razliko od druge opreme, nikoli ni uspelo, in celo nikoli ne ustavi.
 • Prvi prenosni računalnik nima baterije, zato so delali okoli električne vtičnice.
 • Najpogostejša družba za igralne zvezke je Asus
 • . In zdaj se vrnimo k odgovoru na vprašanje izbire. Spodaj je ocena prenosnih računalnikov za igre na srečo 2017leto

  Acer Predator 21X

  Odpre naš pregled prenosnika Acer Predator 21 X, ki ima štirijedrni procesor Intel Core i7 in 32 GB RAM-a. V tej napravi lahko vključite 4 trde diske s 512 GB.

  Edinstvena značilnost modela je edinstven hladilni sistem, ki vključuje 9 bakrenih cevi in ​​5 zračnih ventilatorjev. Ni presenetljivo, da hlajenje zahteva toliko naprav, saj je sam laptop precej močan, kar pomeni, da se hitro segreje. Prav tako so nas razvijalci razvijalcev navdušili s funkcijo sledenja očes, ki vam omogoča, da povečate prikaz na zaslonu in odprete ikone na namizju. Seveda, laptop bo zadovoljil veliko igralcev, saj se lahko igra na kateri koli igri, od starih in se konča z novimi.

  Ampak cene za te gaming laptops so približno 9000 dolarjev, kar je približno naše valute je približno 495 tisoč rubljev. Za ta denar lahko kupite avto srednjega razreda!

  Lenovo Legion Y270

  Naslednji na seznamu je zmogljiv računalnik, katerega ime je Lenovo Legion Y270. Nizkocenovni igralniški prenosnik podpira avdio sistem VR in Dolby Atmos, ki bo pritegnil napredne igralce računalnikov. Zahvaljujoč zvoku lahko igralec globlje potopi v igro v neizrecni atmosferi. O virtualni resničnosti je vredno povedati več. Pred desetletjem je bila to le misel fantazij. Zdaj je običajna. Potopitev v nov svet se doseže z očali, ki imajo vgrajene posebne leče.
  Širina zaslona je 15 palcev in ločljivost je 1920 x1080 (v drugi različici - 3840 x 2160). Prenosnik vključuje novo generacijo procesorjev Inter Core i7. Igranje na to je en užitek. Še posebej, ker je cena tega prenosnika na voljo. Ta "zaklad" je veliko cenejši od zgoraj opisanega računalnika - 1.400 $. V rubljih je ta vrednost 77 tisoč. Lahko se šteje za primerljivo z legendo naše avtomobilske industrije - VAZ "Sedem".

  Dell Inspirion Gaming 157000

  Prenosni računalniki tretjih stopenj, ki so vključeni Dell Inspiron Gaming 157000 je posebej zasnovan za igre na srečo. Najbolj impresivna je zunanja zasnova naprave, barva pa je prijetna za oči.

  O izgledu naprave lahko dolgo časa govorite. Nekdo verjame, da to ni nujno pomembno, drugi pa misli, da je to res estetsko. Ampak tukaj bo zadovoljen in "zapolnil" naš agregat. Notranje značilnosti nikogar ne bodo pustile ravnodušne, še posebej amaterski, da preživljajo prosti čas na računalniških igrah. Naprava vključuje grafično kartico Intel Core i5 Nvidia GeForce GTX 1050 in 8 GB RAM-a. Ta naprava vas bo stala 800 dolarjev, zato jo lahko prepoznate kot poceni igralniški računalnik. Ta cena je primerljiva s plazemsko televizijo. Faktor produktivnosti bo nekoliko nižji, vendar bo podpiral tudi intenzivne igre, čeprav s povprečno grafiko.

  Kako pravi igralci izberejo specifikacije za prenosnik

  Za prave igralce velja, da je dober prenosni računalnik glavno orodje za osvajanje ravni v računalniških igrah. Pravilna izbira se pogosto zmanjša na stroške. Povprečne cene so pocenigaming notebook je približno 40 tisoč rubljev. Ta znesek lahko zagotovi vsak povprečen državljan Rusije. Igra prenosnih računalnikov s cenami pod 35.000 je malo verjetno, da vas prosim. Drugi dejavnik je procesor. Malo je verjetno, da bo prenosni računalnik s procesorjem Intel Core i3 izvlekel igre, ki zahtevajo izjemno zmogljivost. Najbolj optimalna možnost za napravo je Intel Core i7. Zahvaljujoč njemu se bodo programi začeli hitreje izvajati in imeli boste priložnost, da igro občutite na podrobnejši ravni. Poleg tega nakup Intel Core i7 posebej zmanjša verjetnost zamrznitve in "zamikov".
  Pri izbiri naprave bodite pozorni na grafično kartico. Če prodajalec vam ponuja za nakup laptop, na katerem je od AMD, potem samo ne poslušajte, ker te karte so absolutno ni primerna za igre. Druga stvar je Nvidia. Z nakupom boste razumeli, kaj so pisane grafike. Pomembno vlogo ima RAM, katerega namen je zagotoviti zmogljivost sistema. Upoštevajte, da mora biti optimalni pomnilnik 8 GB. Za več udobja izberite trdi disk velikosti 500 ali 1000 GB. Vsi vemo, da na računalniku z resničnim igralcem ni ene igre, ki jo nenehno prečka. Veliko jih ima, zato mora biti obseg diska velik. Na srečo je za razliko od grafične kartice in procesorja trdi disk vsestranski, zato je združljiv z vsemi notranjimi komponentami prenosnega računalnika.

  Kako narediti pravo izbiro za igralni zvezek

  Odkrito povedano je to vprašanje odvisno od samega kupca. Nekdo raje ima podjetje, ker ima izdelke najvišje kakovostidruga, ki jo ljubi zaradi enostavnosti uporabe. Ne pozabite reči: "Vsi markerji se razlikujejo po okusu in barvi". Prav tako bomo prilagodili to vprašanje. Proračun gaming prenosniki so zelo enostavno najti. Samo primerjati morate lastnosti. Prenosni računalniki Asus se lahko imenujejo zelo dobri, čeprav so kitajski. Sodeč po odzivih kupcev, so njihovi primeri izdelani iz visokokakovostne plastike, notranja polnitev pa nikoli ne bo prisilila lastnika, da obžaluje nakup naprave. Treba je omeniti, da se najbolj prodajajo prenosni računalniki te družbe. Lenovo, glede na povratne informacije, lahko dobro dokazano. In če želite kupiti poceni gaming laptop dobre kakovosti, potem izberite Lenovo. Značilnost teh prenosnih računalnikov je matrica ISP, kot tudi edinstvena zasnova ohišja - črna in elegantna obrisa. Toshiba se ni takoj začela ukvarjati z računalnikom. Sprva se je podjetje postavilo kot proizvajalec televizorjev. Toda zdaj, kot so pokazali uporabniki te blagovne znamke, velja, da je čip njegovih prenosnih računalnikov dober prikaz kakovosti slike in celovit pregled.

  Zaključek

  Zato je čas, da povzamemo. Upamo, da bodo bralci izvedeli, kako izbrati poceni in produktivni računalnik zase. Pri izbiri igralnih prenosnih računalnikov so cene pomembne, saj so stroški neposredno sorazmerni s kakovostjo. Ne zaupajte proizvajalcu prenosnega računalnika in njegovim značilnostim. Pri nakupu preučite vse "notranje" in zunanje komponente (prikaz, kot gledanja, prisotnost potrebnih rež in rež). Dobro nakupovanje!

  Sorodne publikacije