Cheat kode na GTA 5: Kako izvajati in upravljati promet?

Helikopterji in letala so glavna vrsta zračnega prevoza "GTA 5". Uporabite jih lahko ne samo v scenskem načinu, temveč tudi na spletu. Če vas bodo v zgodovini helikopterji in letala potrebovali večinoma v več nalogah, potem v zraku, je zračni prevoz velika prednost pred drugimi igralci v bitkah, misijah itd. sami boste morali kupiti, ukrasti ali poiskati na zemljevidu. Spoznajmo, kako na helikopter vnesti šifre na GTA 5, kje jih najdemo na zemljevidu in še veliko več.


Kako vstopiti v goljufije?

Prvič, uporaba goljufij v "GTA 5" je lahko izključena. V načinu za več igralcev boste prepovedani in prepovedani dostop do strežnikov. Drugič, kode lahko vnesete na dva načina - preko konzole, ki odpre tipko "~", ali prek vmesnika telefona za igre. Ne pozabite, da potem, ko v helikopter celo vnesete eno goljufijo GTA 5, izgubite zmožnost, da dobite vse dosežke v igri (če igrate z licenco). S pomočjo goljufa lahko dobite samo en helikopter. Vsi ostali boste morali sami kupiti ali poiskati zemljevide. Najdeno ga najdete v kupljenem hangarju in ga tako ohranite za vedno za osebno uporabo. V omrežnem načinu, da shranite helikopter v svoji garaži, ga je treba kupiti. Če ukradešiz vzletnega območja, še vedno ne bo preživelo.

Šifre goljufij na GTA 5 s helikopterjem

S pomočjo kod lahko dobite eno zračno blazino. Če jo želite vnesti v ukazno mizo, morate pritisniti tipko ~ in vnesti ukaz BUZZOFF, nato vnesite tipko Enter. Če ta način iz nekega razloga ne deluje, uporabite funkcijo mobilnega telefona. Odprite mobilni telefon s puščico navzgor in ga znova pritisnite, če želite dostopati do številske tipkovnice. Nato vnesite kombinacijo 1-999-289-9633 in kliknite na klic, da aktivirate kodo. Vozilo se mora prikazati neposredno pred vami, zato najprej izberite prosti prostor, da helikopter ne bo eksplodiral pri trčenju z avtomobili na cesti itd. Lahko postavite svoj hangar in kode ne vnesete več. Uporaba tega branja ni omejena.


Buzzard je bojni helikopter v GTA 5, ki ga je mogoče dobiti na 6 točkah zračnega prostora, tako da vnos kode ne zahteva posebne potrebe. Spodaj je prikazan zemljevid vseh lokacij za helikopterje in letala v Los Santosu in okolici. Pogosto je Buzzard mogoče najti na zapuščenem letališču v puščavi ali na severozahodnem delu zemljevida.

Kako najti?

Da ne bi porabili veliko časa za neodvisna iskanja, lahko uporabite zemljevid z vsemi oznakami. Skupno 10 modelov helikopterjev, med katerimi boste našli vojaške, potniške, posebne namene inšport Zaradi majhne količine enega in istega prevoza se lahko pojavijo na več mestih hkrati. Če torej ne najdete helikopterja, ki ga potrebujete na enem mestu, je smiselno iti na drugo točko, kjer se lahko pojavi potreben model.

Letalska šola

Če želite ukrasti helikopter v GTA 5 iz vojaške baze, morate najprej pripraviti in se naučiti upravljati zračni prevoz. To lahko pomaga šoli letenja. Dostop do njega se odpre po uspešnem zaključku iskanja zgodbe »Sprave prijateljev«. Po prehodu morate prispeti na letališče in na zemljevidu poiskati ustrezen marker. Med letom boste izvedeli, kako leteti na letalu in helikopterju, izvajati različne akrobacije, izstopati iz težkih situacij, leteti v nevarnih krajih in še veliko več. Še en prehod je, da dobite zakonit dostop do letaliških vozil parka. S tem dostopom vam ne bo treba v helikopterju vpisovati šifrirnih kod na "GTA 5" in tako poškodovati vaše rezultate in dosežke. Vendar pa raziskovanje vodstva ni dovolj, da bi vaš lik postal lastnik vozila. Vsak junak ima ločeno lestvico znanja, ki se poveča zaradi časa, ki ga preživi na volanu. Višje kot je spretnost, nadzor je bolj priročen in mehkejši. Bodite prepričani, da prenesete to sposobnost v zgodbi junaki in vaš lik na spletu.

Kako upravljati helikopter v GTA 5?

Zdaj pa se poglejmo bolj podrobno o upravljanju. Celotna ureditev za helikopterje in. \ TLetala se od San Andreasa niso spremenila. S tipkama W /S lahko dvignete /znižate število vrtljajev motorja. Zaradi tega helikopter leti hitreje ali počasneje. Primer lahko vrnete s tipkami A /D. Po vzletu ne pozabite zapreti ohišja z gumbom G. Vse druge kontrole se izvajajo na digitalni enoti. S številkami 4 in 6 se helikopter nagiba v levo in desno. S potiskanjem tipk 5 ali 8 nagnite nosno ohišje naprej ali navzdol. Če uporabljate bojni helikopter, so tipke miške odgovorne za streljanje. Zdaj veste, kako upravljati helikopter v GTA 5.

Sorodne publikacije