Red Faction: Guerrilla: pregled igre, funkcije, goljufa, kode, zadržanje, pregledi igralcev

Pregled rdečih frakcij: Guerrilla bo zanimiv ne samo ljubiteljem serije, temveč tudi ljudem, ki pred tem še niso slišali za tako franšizo. Tretji del je najbolj priljubljen v celotni liniji in za to obstaja več razlogov. Podrobnosti o podrobnostih projekta lahko najdete v članku v članku.

Previden pogled

V pregledu Rdeče frakcije: Guerrilla je težko omeniti, da je vsak oboževalec serije dvomil, da bi tretji del ponudil nekaj novega. Izvirna igra je pokazala nekaj zanimivih idej z dobro izvedbo, ki je takoj pritegnila občinstvo. Po tem je dolgotrajni rokopis razburil veliko uporabnikov. Ne samo igralci, temveč razvijalci sami z založniki so se obrnili proč od franšize. Celih pet let, do leta 2009, so se pojavile samo govorice o njej. Vsa dela v tretjem delu so spremljali skrbni pogled navijačev in profilnih založb. Redko v igralni industriji je mojstrovina, ko je serija potonila v pozabo. V tem primeru se je v nasprotju z nezaupanjem zgodilo nekaj podobnega.


Zgodba igre

Za mnoge uporabnike zgodba v žanrskih projektih strelec (akcija) ni pomembna, toda v pregledu Rdeča frakcija: Guerrilla je treba zapomniti o njej. Leta 2125 je kolonija ljudi na Marsu obvladala in celo uspela obvladati tiranijo korporacije "Ultron". Tukaj so povabili delavce z Zemlje in jih s pomočjo nepravilnosti pri delu prisilili, da delajo za peni. Po spremembah na rdečem planetu prihaja glavni lik, Alec Masonpovabilo njegovega brata Daniela. V tem času so "Earth Defense Forces" že pripravile načrtovani napad na Mars. Modri ​​planet je izčrpan z vidika virov, bogastvo soseda pa ne daje počitka tehnološko razvitim državljanom. Začnejo invazijo in hitro zasužnjijo celotno ozemlje. Po naključju je Alec obtožil nerede. Pred streljanjem se motijo ​​uporniki. Protagonist je rešen, zdaj pa nima druge izbire, kot da se bo boril proti napadalcem s sosednjega planeta. Legendarna "Rdeča brigada" se dviguje iz pepela, konfrontacija pa dobiva nov zagon.


Igralni svet

Pri pregledu Rdeče frakcije: Guerrilla bo glavna prednost vedno okolica iger na srečo. V tem primeru je igralca presenetila nezmožnost uživanja pogledov drugega planeta, študija flore in favne ter popolnega uničenja. Po tretjem delu bojnega polja in kasnejšem nadaljevanju zmožnosti uničenja okolja nihče ne bi bil presenečen, toda do leta 2009 je bila to zanimiva novost. Tudi prvotna igra v tej seriji je imela zametke popolnega razpada, toda v Guerrilli so se lahko popolnoma manifestirali. Zemljevid je precej velik in na njem je veliko predmetov. Interes v prvih petih ali celo desetih urah bo ohranjen na ustrezni ravni. Nato je pomemben problem - kloniranje zgradb. Razvijalci so ustvarili več deset različnih zgradb in nato naredili natančne kopije. Izkazalo se je, da po skrbni študiji vseh vrst predmetov, glavni čip igre postane dolgočasen. IstoZgradbe s slabimi točkami lahko igralec slepo dvigne.

Splošna igra

Če je pregled igre Red Faction: Guerrilla povzame igrivost, potem preden uporabnik odpre strelec iz tretje osebe s sposobnostjo, da uniči predmete okolja. To je dejstvo, da se odbijajo manjše mehanike. Na primer, protagonist ima velik arzenal orožja. Nihče ne bo navedel, kako bi porušili stavbo. Možna je uporaba plastidov, posebnih nano-linij ali preverjenih lanserjev granat. Na voljo uporabniku, odprt igralni svet in veliko število nasprotnikov. Vsi so iz omenjene organizacije POPs, zato poskušajo zatirati upor na vse možne načine. Opozicijske sile bodo storile vse, kar je v njihovi moči, da bi oslabile svoj vpliv po vsej regiji. To bo v središču večine misij. Posebna pozornost zasluži dinamiko bitke, kjer se aktivno uporablja transport. Bojna vozila so narejena s pristranskostjo v marsovski stilistiki in so videti precej nenavadna. Če uporabite fantazijo, potem se lahko vsaka bitka izvede ne kot drugi spopadi.

Minusi kampanje z enim igralcem

Na prvi uvod v igro Rdeča frakcija: Guerrilla se vleče za nekaj ur, vendar to ne drži, ko se zgodba drži v enem dihu. Scenaristi so imeli velike težave z napredovanjem zgodbe v času dogodkov in so uporabljali standardno shemo. Sprva igralec opazuje zanimivo zgodbo, boj med Marsom in Zemljo, dokler ne doseže misijon v kompoziciji."Rdeča brigada".
Udeležencem preprosto ni dovoljeno nadaljevati zgodbe, dokler se ne uniči učinek "obrambnih sil Zemlje" na določeni regiji regije. Glavne naloge za to niso dovolj, zato je treba izvršiti dodatna naročila. Ne bi bilo problem, če bi misije ponudile nekaj zanimivega. Tukaj je seznam omejen na umore, uničenje, "prinaša-odvzame" in spet v krog. V igralniški industriji imajo takšni razredi izraz »mlinček« in nihče mu ne mara. Zato bo treba zaključiti eno samo kampanjo.

Grafika

Rdeča frakcija: gverilski projekt v ruskem in drugih jezikih zveni precej dobro. Lokalizacija tukaj poteka na ravni podnapisov, kot tudi glasovnih prevodov. Dopolnjuje celovitost sveta rdečega planeta, ki ga je treba v tretjem delu pripisati plusom. Razvijalci so poskrbeli, da so se igralci v letu 2009 ustavili na izletih in uživali v pogledih. Vsako mesto v igri ga ne zasluži, vendar bodo zagotovo izpolnjene nekatere lepote. V tretjem delu so avtorji projekta končno preselili kamero v pogled tretje osebe. Pod takim pregledom je vse uničenje veliko bolj zabavno. To še posebej velja za tesne stike z objektom uničenja. Na primer, igralec vzame povsem nov moderniziran kladiv in nosi celotno steno v hiši z zaprtimi vrati. Zdaj takšno presenečenje nihče ne bo uspel, toda v času izdaje je igra prelomila okvir lastne fragmentacije vzorca. Skupaj z odlično grafiko lahko ta trenutek pripišemo očitnim prednostim.

Multiplayer način

V pregledu Red Faction: Guerrilla na Gamesmanship in drugih založnikih profilov lahko vidite eno zanimivo stvar. Novinarji opažajo številne slabosti projekta, vendar se jih spodbuja, da se pridružijo in dajo visoke ocene. Vse to je posledica idealnega multiplayer načina, ki je v letu 2009 za številne igralce porabil ducate ur časa. Če posamezna kampanja ne bi ponudila raznolikosti, potem v bitkah z drugimi igralci to ni bila slabost. Zanimivo orožje, velik arzenal, prisotnost prevoza - vse to dodaja taktični element. Mnogi ljudje so se zaljubili v igro, da bi razčlenili karte za več igralcev. Uporabnik ne more samo izginiti za zidom in ustreliti vso puško. Tudi majhna pištola lahko uniči zaščitno ograjo. Element govorca ne pozna znanja o tem, kaj je varno. Igralci so bili ves čas v gibanju in ti konflikti so bili zanimivi. Zdaj, s prisotnostjo iger Overwatch, Titanfall in Battlefield podobno presenetiti nihče ne pride ven.

Ocene

O igri Red Faction: Gverilski pregledi po izdaji so v večini primerov zveneli hvalo. Nekateri založniki zahodnega profila so ocenili oceno 90 ali celo 100, kar je največ. Novinarji so bili v Runetovih prostorih bolj skromni, večinoma v 80-85. Založniki Chorus so praznovali revolucijo v žanru, ki se je začel s popolnim uničenjem sveta iger. Za to inovacijo je tretji del prejel visoke ocene, za razliko od svojega predhodnika in prihodnostinadaljevanje pod imenom "Armageddon". Oboževalci vse bolj subjektivno cenijo in veliko govorijo o revščini posamezne kampanje. Nekateri so po prvih misijah utrujeni, drugi pa v sredini in le tretjina doseže želeni ud. To nakazuje, da je igra daleč od idealne, čeprav je uspela postati v ospredju celotne serije. Projekt se je izplačal, kar kaže na zanimanje za občinstvo, vendar pa bi lahko nekatere zamisli napredovale z dodatkom raznolikosti.

Goljufije in varčevanje

Rdeča frakcija: Gverilska shramba je stara zadeva za vse lastnike piratov. V odsotnosti licence in dela zaradi ne-kvalitativnega projekta Windows Live Windows je projekt povzročil dodatne slabosti nekaterih uporabnikov. Zdaj obstajajo različice brez podpore tega programa, kjer je problem že dolgo rešen. Treba je opozoriti, da v Red Faction: Guerrilla ni goljufij, ki bi vplivale na igranje. Uporabnik lahko vstopi v meni z možnostmi odjemalca, od tam pa klikne na element "extra" in si ogleda možnost za vnos kode. " V zadnjem stolpcu lahko dodate ukaze HARDHITTER in MAPMAYHEM. Prvi je odgovoren za videz zlata kladiva in drugi za prisotnost edinstvenih kart. Prav tako lahko igralec prenese in namesti dodatne pripomočke za trenerje. Z njihovo razpoložljivostjo se bodo odprle različne funkcije za poenostavitev igranja. To vključuje možnost povečanja količine zdravja, kartuš, videza avtomobilov, visokih skokov in še več.

Povzetek

Iz navedenega lahko sklepamo, da je Rdeča frakcija: Guerrillamočna srednja kategorija. Pravzaprav je bila v letu 2009 močna aplikacija za prihodnost. Projekt je pokazal, da so lahko svetovi iger raznoliki in v njih narediti lastne čipe. Popolno uničenje z močnim kladivom, ki je postal simbol na ploskvi, ni pozabil noben uporabnik, ki je igro občutil prav v času sprostitve. Druga stran medalje je, da je sedaj tretji del serije moralno zastarel. Deset let kasneje ne more tekmovati z velikani industrije. Tudi z vsemi prednostmi popolne okvare, dinamike v omrežnem načinu, igra ni brez pomanjkljivosti. Zdaj se ji je mogoče pridružiti samo zaradi zanimanja, vendar lahko pričakujete vznemirljivo pustolovščino za več deset ur.

Sorodne publikacije