S. T. A. L. K. E. R.: Černobilska senca. "Označeni zakon"

"Označeni zakon" ustvarjajo ljubitelji igre v igri, ki približuje igralce realnosti, ki se dogaja na območju cone. Zaradi tega je njena raziskava zanimiva in nevarna. Ta način ima svojo zgodbo, ne omejuje igralca v akciji.

Plot

Razvija se okoli znane Arrow, ki prejme sporočilo od senatorja pri CCP. Ta oseba se želi srečati s Strelcem pri Jupiterjevi rastlini. Po tem sledi sporočilo Stalkerja Arkana, ki hoče videti tudi Strelca na istem mestu. Da bi razumel, zakaj je umrl pred nekaj meseci, mu senator pošlje sporočilo in zakaj Arka čaka na srečanje, Strelec gre v sam center Zone.


Igralna komponenta

Način umetne inteligence "Označeni zakon" je prav tako spremenil - obnašanje mutantov je postalo realistično, niso več na enem mestu, temveč se premikajo po zemljevidu. Po vsakem sproščanju se vsi mutanti na karti regenerirajo. Krmilniki v izvirni igri so predstavljali grožnjo, zdaj pa lahko zombirajo blizu nevtralnega, neodvisnega značaja in bodo sovražni. Zaradi povečane nevarnosti so se cene mutantnih delov znatno povečale. Spremembe na področju AI so prizadele neodvisne osebe. Najprej lahko zberejo artefakte in obidejo nenormalnosti. Drugič, znaki bodo iskali zavetje pred emisijami in zaščitili te kraje. V tretjem bodo pomagali pri prijaznem ognju in iskanju vojakovglavni junak. V načinu "Labeled Law" je odlično delal interakcijo igralca in ne iger. Strelec lahko izmenjuje plen z drugimi zalezovalci, popravlja orožje in obnavlja zdravje. Poleg enostavnih pogovorov se lahko igralec zabava tudi med igranjem mini iger. Strelec se lahko pridruži skupini O-Zavesti, Čistemu nebu in Temni Dawn.


Grafične značilnosti

V grafičnem načrtu "zakona z oznako" igra ni slaba - preoblikovanje novih lokacij naredi lokalno okolje bolj realistično. V glavnem meniju lahko po nastavitvi moda opazite spremembo glavnega zaslona. Posodobljen vmesnik vam omogoča, da natančno spremljate značilnosti znaka: raven zdravja, kakovost oklepa in število artefaktov. Iskanje artefaktov je zapleteno zaradi dejstva, da niso vidne v anomaliji, igralec bo potreboval poseben detektor za identifikacijo artefakta. V načinu "Labeled Law", poteka igra postane bolj priročno zaradi hitrega gibanja, ki je na voljo za naloge parcele. Ko se premaknete z ene lokacije na drugo, bo celotno podkupljanje na trupel posodobljeno, tako da jih bo igralec lahko ponovno preiskal. Dodane so bile tudi lokacije, ki manjkajo v izvirni igri: Old Dump, Red Forest, Jupiter Basement, Dead City, Zaton, Vzhodni Pripyat, Limansk, Generatorji, Bolnišnica, Dark Forest in tako naprej.
Po prehodu ploskve "Labeled Law" bodo igralci lahko videli nov videoposnetek, ki kaže konec mode. Med prehodom protagonista se bodo srečali različni liki, s katerimilahko izmenjujete podkupnine in preživljate prosti čas. Območje se ni spremenilo, vendar je postalo bolj nevarno.

Sorodne publikacije