Surra Audio Supra PAS-3909

Prejšnji model proizvajalca "Supra" je bil neverjeten uspeh, tako da so potrošniki zelo dobro sprejeli nov pregled Supra PAS-3909, ki bo predstavljen v tem članku. Na kratko o prednostih naprave: maksimalna zanesljivost in kompaktnost, najlažja obdelava pomnilniških kartic, odlična kakovost zvoka, delovanje baterije.

Dokončanje

Komplet ne vključuje toliko naprav, kot bi si res želeli. Pri nakupu potrošnik prejme napravo sama, posebno nadomestno baterijo, dva kabla za povezavo: prvi z izhodom za vrata USB, drugi - standard "mini-jack". Supra PAS-3909 ne vsebuje polnilnika, ampak kupci pravijo, da ga lahko zamenjate s katerim koli modernim telefonskim kablom, zato je to dejstvo motilo nekaj. Na žalost se je proizvajalec odločil, da se znebite primera, ki je zadovoljil večino kupcev.


Naprava je na voljo v dveh barvah - modri ali beli.

Specifikacije

Vhodni in izhodni podatki so predstavljeni s standardnimi 3,5 mm vrati, ki so bolj znani kot mini priključki. Kanal ima mono tip. Moč naprave je 3 vate. Ohišje je izdelano iz plastike. Zaslon Supra PAS-3909 je prejel modro osvetlitev. Velikost naprave: 11.7x6.7x3.3 cm. Skupna teža (z baterijo) je 0,013 kg. Lahko ga povežete z računalnikom kot zvočniki. Za razliko od prejšnjih modelov je opisani sistem Supra PAS-3909 dobil manjše velikosti, kar je postala velika prednost. Vse nastavitve insplošni meni se sploh ni spremenil. Enako lahko rečemo o funkciji zvoka.Poudarki

Naprava je zelo uporabniku prijazna. Maksimalno udobje zagotavlja dejstvo, da je proizvajalec zavrnil uporabo običajne pet-smerne igralne palice, ki je bila v prejšnjih modelih. Ideja naprave Supra PAS-3909 spominja na sovjetske radijske sprejemnike, ker presenetljivo delujejo skoraj enako. Razlika je v tem, da ima moderna naprava moderne napredne podrobnosti in izboljšan zvok. V priročniku, ki je priložen, kar najbolj podrobno opisuje namen vsakega gumba na napravi. Treba je opozoriti, da je teleskopska antena tokrat dobila nepremično obliko. Zaslon je standarden za tega proizvajalca. Zaradi dejstva, da se je podjetje odločilo odstraniti uro, je časovnik in budilka postala nemogoča. Namesto tega so imeli samodejno povezavo. Če mora potrošnik med predvajanjem besedil predvajati skladbo na zaslonu, jo morate postaviti na medij z istim imenom, kot ga ima sama skladba. Predvajanje melodij se samodejno začne takoj, ko ga vklopite. Vgrajena funkcija, ki je odgovorna za nadaljevanje zvoka po prekinitvi. Naprava lahko bere znake ruske abecede, kar se šteje za nedvomno prednost. Naprava ima samo en zvočnik, zvok je tako svetel, glasen in zlahka zaznava človeško uho.

Pregledi

Glavna prednost, ki jo potrošniki upoštevajokakovost zvoka, čeprav jih mnogi zamenjajo dražje eno leto po uporabi. Razlog za to je plastična torba, ki je precej krhka in kratkotrajna. Potrošniki upoštevajo prednosti elegantnega oblikovanja, ustrezne cenovne kategorije, zanesljivosti dela, saj programska oprema verjetno redko povzroča napake ali zruši. Seveda, zaradi ugleda proizvajalca, veliko ljudi raje te naprave. Navsezadnje je tehnologija iz "Supre" že dolgo priljubljena. Z negativnih strani naprave so kupci opozorili, kot je že bilo omenjeno, plastično ohišje, precej krhko anteno, precej slabo ujemljivost signala nad mestom. Tudi če obstajajo slabosti, potrošniki še vedno svetujejo ta model za nakup, saj je kakovost neprecenljiva in brez pretiravanja.

Izhodi

Supra PAS-3909, katerega pregled je mogoče prebrati zgoraj, se je izkazal za zelo uspešnega in se je popolnoma izkazal pri delovanju. Naprava bo zlahka predstavljala nepozabna čustva pri poslušanju knjig ali običajnih skladb. Naprava je zanesljiva, avtonomna (kar zasluži posebno pohvalo), ki je sposobna ustvariti čist in edinstven zvok dobre glasnosti. Prenosni avdio sistem z lahkoto deluje z vsemi viri, lahko deluje v povezavi s pomnilniško kartico ali drugimi zunanjimi pogoni. Ker se je izkazalo, da je model neergonomičen, je težko prilagoditi model čim bolj udobno, vendar ga je enostavno namestiti v žep in ga nositi s seboj. Cena, ki ne presega 1000 rubljev, lahko upraviči vse pomanjkljivosti. MimogredeNeprijetne potrošnike imenujemo tudi dejstvo, da priročnik za Supra PAS-3909 popolnoma opisuje vse nastavitve, ni dobil modula bluetooth. Na splošno so vsi kupci zadovoljni s svojim nakupom. Nihče ni obžaloval, da mi je bilo žal za porabljen denar.

Sorodne publikacije