Zunanje povezave do spletnega mesta: osnove vzpostavljanja povezav

Na internetu je uspeh odvisen od dejstva, da spletno mesto doseže iskalnike v prvih 5-10 povezav. Ker 90% obiskovalcev gleda samo prvo stran. Zato je velik pomen za uspešen mrežni projekt SEO in vzpostavljanje povezav ali z drugimi besedami zunanje povezave. Tako kot pri organizaciji strategije povezovanja spletne strani od začetka in s podporo obstoječega, bodite pozorni na več dejavnikov. V prihodnje bodo objavljene točke, na katerih temelji povezava. Da bi strategija povezovanja delovala za vas in ne proti, je ustvarila dobiček, morate upoštevati določena pravila. Samo s tem lahko dosežete največji učinek.

Načrtovanje

Najprej je treba določiti cilje. Potrebno je oblikovati razumevanje o tem, kakšen rezultat se bo štelo za uspešno podjetje SEO. Razumevanje namena optimizacije vam bo omogočilo prepoznati tiste vrste zunanjih povezav, ki jih potrebujete za spletno stran.


Pomen povratnih povezav

SEO optimizacija se skoraj nikoli ne opravi z praznim listom. Praviloma je že pripravljen projekt, ki zahteva izboljšave. Najprej morate razumeti, kaj morate obravnavati in katere povezave so že prisotne na spletnem mestu. Nato določite potrebne postopke za nadaljnje delo. Naslednji seznam vam bo pomagal razumeti to:
 • Ocenite število sider in njihove vrste. Označeni so, razredčeni in točni.
 • Raznolikost področij, na katerih so povezave. Očitno je 25 zunanjih referencena domena bo vplivala na položaj v iskalnikih slabši od istih 25 - od 25 različnih domen.
 • Raznolikost samih sider. Večkratno ponavljanje podobnih sidrov iskalniki zaznavajo v negativnem ključu.
 • Vrste sklicevanj.
 • Z uporabo teh namigov in jasnih idej o ciljih je mogoče razviti najuspešnejšo strategijo za spletne promocijske povezave.

  Študijski konkurenti

  Konkurenca je glavni motor razvoja. Ogledate si lahko svoje konkurente, nato pa ugotovite slabosti in prednosti svojih strategij SEO. Zahvaljujoč odličnim orodjem za analizo projektov, se lahko o tem naučite veliko, ne da bi bili blizu upravni strukturi projekta. Nato lahko na podlagi pridobljenih podatkov izboljšate svojo strategijo. Za tekmovalce v vohunstvu lahko uporabite naslednja orodja: MajesticSEO, Solomono, Megaindex, Open Site Explorer in mnoge druge. Vse vam omogočajo raziskovanje zunanjih povezav.

  Imeti morate dobro predstavo o industriji, ki ji pripada spletni projekt. Razumevanje, katere strategije najbolje delujejo, lahko temelji tudi na študiju konkurentov. Bolj ko je usposabljanje opravljeno, lažje je postaviti zunanje povezave do spletnega mesta. Vsebina vira močno vpliva na kraj, kjer je donosnejše zapustiti povezavo. Na primer, če se projekt nanaša na tehnično področje, je smiselno ohraniti dejavnost v tehničnih forumih, namesto da bi kupovali povezave do priljubljenih modnih podjetij. Po drugi strani, zaSlednje lahko učinkoviteje zgradijo strategijo povezovanja v blog.

  Poglejte potrošnike

  Projekta je nemogoče promovirati brez poznavanja ciljnega občinstva. Še posebej, če vaše spletno mesto ponuja storitev, je pomembno razumeti, kje in kako stranke kupujejo. To vam omogoča identifikacijo blogov in socialnih omrežij, ki jih potrošniki najbolj zanimajo. Ta korak je treba nameniti posebno pozornost. Pogosto je povpraševanje potrošnikov pomembnejše od drugih dejavnikov, vključno s številom zunanjih povezav.
  Vsaka socialna mreža ima določeno občinstvo. Zato je pomembno, da projekt hitreje premaknete na področje, kjer so najbolj aktivni kupci predstavniki vaše ciljne skupine. V tem primeru bo ustrezna dejavnost pomagala zbrati ne samo stranke, ampak tudi obilno referenčno bazo zaradi različnih možnosti reposta, delitve itd.

  Ponovno bomo

  ponovili korake, ki jih je treba sprejeti za oblikovanje uspešne strategije za promocijo spletnega mesta z zunanjimi povezavami.
 • Opredeliti cilje strategije.
 • Analizirajte stranke.
 • Za razumevanje industrije.
 • Študijski konkurenti.
 • Pripravite strategijo.
 • Zakon.
 • In ne pozabite, da mora biti vsaka strategija napotitve enkratna in vsestranska. V nasprotnem primeru to ne bo imelo nobenega učinka ali celo poškodovano.

  Najdražja stranka

  Za vsak projekt je stranka najpomembnejša komponenta. Ni razpoložljivostiobiskovalcem in uporabnikom mesta njegovega obstoja nima smisla. Mreža ima veliko projektov, ki so raztreseni po vseh koncih sveta spleta, ki jih ne uporablja nihče. Še huje, ko lastnik drži projekt in porabi denar za njega, ne da bi dobil ničesar v zameno. Nato spletna stran ne gre niti v samostojnost in se spremeni v finančno luknjo.

  Glede na to, je treba razumeti, da bolj ko se osredotočite svojo strategijo napotitve na ljudi, tako da zunanja referenca posreduje oseba in ne robot, boljši je rezultat v smislu SEO. Kot rezultat, bo prinesel visok pretok obiskovalcev in več strank.

  Kakšna je vaša stranka?

  Zdi se, da je to zelo preprosto vprašanje. Ste prepričani, da veste odgovor na to vprašanje? Ste oblikovali model povprečnega uporabnika vašega projekta, njegove preference, starost, kupno moč in drugo? Večina spletnih mest se ukvarja z analizo zunanjih povezav in drugih stvari, povezanih s SEO, kar popolnoma pozabi, da je analiza strank enako pomembna.
  Čim boljše je razumevanje, kaj je za stranke pomembno, tem večjo je vsebino mogoče zgraditi. In to bo zagotovilo boljšo podlago za vzpostavljanje povezav. V tem primeru vsebina ni le članke in novice, temveč je še veliko drugih vrst: video, infografika, intervjuji, študije primerov, vrhovi in ​​drugo. Razumevanje strankinih okusov, ki jih prinaša zanimiva vsebina, bo dala najboljši rezultat. In iskalniki to razumejo. Zato v zadnjih 3-5 letih v iskalnikih vrhovi dobijo spletna mesta, ustvarjena za ljudi. Čeprav splohV zadnjem času so se razmere obrnile - na prvem mestu je bilo mogoče najti zelo neuspešna mesta, ki so bila ustvarjena za robote.

  Okrutna realnost

  Za povečanje referenčnega prostora bo potrebno vedno bolj rutinsko delo za pravilno določitev zunanje povezave. V nasprotnem primeru se bo učinkovitost povezav zmanjšala. Zato se v uspešni SEO strategiji uporabljajo povezave, ki so namenjene tako občinstvu kot robotom.

  Ustreznost in pristojnost

  Ustreznost je ustreznost med izdajanjem iskalnikov in pričakovanji uporabnikov. Ta dejavnik kaže, da je treba strategijo referenciranja dobro premisliti in da se mora vaš projekt nanašati na mesta s podobnimi temami, tako da ostane ustrezna.
  Verodostojnost omrežja zagotavlja referenčni prostor. Več povezav vodi do mesta, večja je njegova verodostojnost. Ne pozabite, da zunanje povezave pomenijo neke vrste partnerstvo. Zato je zelo pomembno, da pri povečanju verodostojnosti projekta ni bilo poslabšanja ustreznosti. Zato je treba nalogo, kako vzpostaviti zunanjo povezavo, obravnavati z večjo pozornost. Da bi razvijalcem pomagali, da uredijo spletno mesto in ohranijo relevantnost v html, sledijo atributi in nofollow, ki dovoljujejo ali prepovedujejo prenos teže z ene strani na drugo. Uporaba teh lastnosti html vam omogoča bistveno izboljšanje referenčne strategije.

  Dejavnost

  Internet je podjetje. Podjetje ne more biti pasivno. V nasprotnem primeru plešite ali izstrelitekonkurence Zato - samo pred nami. Tudi če je želena rešitev dosežena s sprejeto strategijo napotitve, to ne pomeni, da se lahko ustavite. Nasprotno, zdaj je treba vložiti več truda in ustvariti novo strategijo, ki bo dosegla nove cilje in cilje, pomagala pri razvoju projekta. Pri povezovanju je pomembno, da ste iznajdljivi in ​​da ste aktivni. Merila za iskalnike se spreminjajo in izboljšujejo vsak dan, okus kupcev pa se hitro spreminja. Še posebej, ko gre za trendovske stvari. Gre za sledenje in pravočasno odzivanje na spremembe.

  Bodite ustvarjalni

  SEO mora uporabiti vse možnosti za izgradnjo referenčne baze. Če uporabljate samo eno strategijo, na primer postavitev povezav s blogerji, bodo iskalniki kmalu obravnavali projekt kot vprašljiv in ne vreden zaupanja.
  Na hitro spreminjajočem se področju, kot je internet, se ne moremo zanašati na dejstvo, da bo metoda, ki je bila izdelana, še naprej učinkovito delovala.

  Sorodne publikacije