Kako obnoviti ipad: dokazane načine

V današnjem času sodobne tehnologije so najbolj dragocene informacije shranjene v telefonu ali tabličnem računalniku. Elektronske denarnice, gesla bančnih kartic zahtevajo zanesljivo zaščito pred goljufi. Vendar se zgodi, da kodo "odleti" iz glave, in poskuša se spomniti, da je neuporabna. Zaradi tega je ta naprava blokirana, zato morate iti v servisni center in porabiti denar za rešitev problema. V tem članku bomo pregledali vse možnosti, kako obnoviti ipad doma.

Nepotrebni nasveti na internetu, ki jih je treba prezreti

Vsak od nas najprej pride v globalno omrežje, da bi prejel koristne informacije, ko naleti na kakšen problem. Pogosto pa se zgodi, da so priporočila "svetovalcev" napačna, ali različica vdelane programske opreme, s katero so delali, je drugačna od vaše. Definitivno ne bodo delovale naslednje možnosti:


 • Poskus obiti zaščito v sili (ta metoda je bila nekoč uporabljena za iphone).
 • Uporaba programske opreme "Poišči iPhone".
 • Če iščete učinkovit način za obnovitev gesla za iPad, ne smete niti gledati recenzij, ki omenjajo zastareli iOS. Modeli naprav se nenehno izpopolnjujejo, zato je uporaba številnih programov in aplikacij za obnovitev gesel brez pomena.

  Način, ki deluje odlično

  Kako preprosto in hitro obnoviti ipad preko itunes:
 • Tablični računalnik mora biti povezan z računalnikom. Po priključitvi programa bodo iTunes začele shranjevati vse informacije iz ipad-aračunalnik Vendar pa morate tablični računalnik ročno sinhronizirati.
 • Če so bile te informacije shranjene na "oblaku", morate zdaj postaviti kljukico "shrani v računalnik". Vsi podatki iz ipada bodo preneseni v računalnik.
 • Izogibanje ključavnici

  Podrobna navodila - Kako obnoviti ipad, če ste pozabili geslo:


 • Če želite zagnati tablični računalnik, morate vstopiti v način za obnovitev. Odklopite napravo. Hkrati držite gumb za vklop in gumb Domov. Na zaslonu se mora pojaviti logotip "apple". Odstranite prst s gumba za vklop in držite tipko Domov le nekaj sekund. Čez nekaj časa naprava zahteva povezavo z iTunes prek kabla USB.
 • Podatke je treba sinhronizirati z metodo prenosa nazaj na iPad. Naprava zahteva osebno pomoč, vezano na tableto. Rezultat je naprava, ki je identična originalu, vendar brez skrivne kode.
 • Pri povezovanju z iTunes vas bo vprašal, ali se strinjate s postopkom pridobivanja informacij ipad.
 • Priporočljivo je, da gesla ne vnesete naključno, če ga sploh ne spomnite, ker se bo po več napakah tablica izklopila. Lahko ga obnovite le kot "novo napravo", tako da če ne prenesete podatkov v računalnik, bodo vsi podatki izginili. Zdaj veste, kako obnoviti ipad, in ta misija se ne bo več zdela nemogoča ali bo zahtevala posebne spretnosti. Vendar je treba upoštevati, da je pred firmware potrebno prenesti vse pomembne dokumentev računalniku, sicer bodo nepovratno izgubljeni.

  Kako obnoviti "iPad 2" v način DFU

  Način DFU je zasnovan tako, da popolnoma ponovno namesti pripomoček. Najprej morate odklopiti ipad z računalnika in ga izklopiti. Naprava je obnovljena na naslednji način:
 • Prenesite vdelano programsko opremo za iOS 8.
 • Izhod iz iTunes v računalniku.
 • Nato morate tablični računalnik priključiti na računalnik.
 • Napravo popolnoma izklopite s pritiskom na gumb za vklop in premikanjem drsnika "Izklop".
 • Istočasno za nekaj sekund pritisnite tipko Home in gumb za vklop.
 • Nato spustite gumb za vklop, vendar še naprej kliknite "Home". To je potrebno, da računalnik zazna tablični računalnik. Postopek traja približno 10 sekund.
 • Prikaz naprave med vdelano programsko opremo bo črne barve, nespremenjen.
 • Prijavite se v iTunes.
 • Za začetek ponovnega utripanja pritisnite tipko Shift (v MacBook - tipki z možnostmi) in pritisnite "Reset". V oknu za izbiro datoteke izberite novo vdelano programsko opremo.
 • Utripa način. Ostaja samo čakati na njegovo dokončanje.
 • Po tem se lahko sistem posodobi na standardni način. Zdaj vprašanje, kako obnoviti ipad vam ne bo motilo. Samo ne pozabite narediti varnostne kopije naprave.

  Napake med obnovitvijo

  Včasih se programska oprema zruši v sistemskem programu in pride do napake 4013. V tem primeru, kako obnoviti ipad? Za to težavo je več razlogov. Ampak ne skrbi, da bi morali iti k strokovnjakom za rešitev problema.Običajen uporabnik se prav tako lahko znebite te napake, samo se morate držati preverjenih priporočil. Napaka 4013 se zgodi, ko iphone ali ipada ne uspe. Razlog za to je, da je med nadgradnjo operacijskega sistema nenadoma prekinjena komunikacija z računalnikom. Problem lahko rešite na nestandarden način.
  Naprava se lahko z zamrzovanjem vrne v normalno življenje. Kako obnoviti ipad s predhodnim hlajenjem? V ta namen je treba izklopljeno tableto zapečatiti in jo namestiti v zamrzovalnik približno četrt ure. Nato napravo vzemite iz hladilnika, odstranite embalažo in pustite, da se ogreje na sobno temperaturo. Vklopite Povežite ipad z računalnikom in se prijavite v iTunes. Napaka 4013 naj izgine.

  Zaključek

  Tudi pripomočki tako kakovostne blagovne znamke Apple niso zavarovani pred napakami. Problem pozabljenega gesla je zlahka rešen, dovolj je posodobiti operacijski sistem in spustiti stare nastavitve. Edina pomembna točka, ki jo je treba iskati: določite različico vdelane programske opreme določenega modela. Potem bo okrevanje uspešno.

  Sorodne publikacije