Hyde Z-51: opis, načini prehoda in pravila igre

V današnjem članku o igri WoT bomo govorili o rezervoarju S-51 - edinstveni topniški enoti na lastni pogon 7, ki je pripadala ZSSR v času Velike domovinske vojne. Glavna prednost bojnega vozila je njegovo močno orodje, ki lahko povzroči precejšnjo škodo in ima visoko stopnjo penetracije. V tem primeru ima horizontalni pomik S-51 51 zelo majhnih kotov in pištolo - dolgo erekcijo in slabo natančnost. To in še veliko več si lahko preberete v glavnem delu našega sedanjega gradiva. Z vami bomo delili bonus na C-51 Haid na več drugih rezervoarjih, ki jih lahko prenesete tudi v prostem času.

Iz zgodovine

Razvoj tega bojnega vozila je padel na vojaško jesen leta 1943, proces, ki ga je vodil sovjetski oblikovalec Vasilij R. Grabin, ki je takrat imel glavno mesto v CBAA. Na odločitev o uporabi črke "C" v imenu rezervoarja je vplival takrat veljavni sistem zapisov (ki ustreza razvoju predsedstva). Kar zadeva "51", je ta indeks ustrezal kodni številki samega projekta. Čeprav se je pripravljena SAU uspešno pokazala med terenskimi poskusi, je bilo vprašanje njene nadaljnje množične proizvodnje zavrnjeno. Tudi Z-51 ni bil sprejet (glej GA-51 od Amwaya).


Inkarnacija v igri

Igra WoT C-51 je bila sedma. Glavne značilnosti te topniške instalacije so: dobra hitrost in dinamika, s katero lahkohitro in učinkovito premikanje med položaji, kot tudi velik radij komunikacije in odličen pregled. V mnogih drugih pripomočkih na C-51 in med samimi igralci, ki govorijo o rezervoarju, se pogosto uporablja njegov vzdevek "Buratino". Menijo, da je šel od videza stroja, in če je posebej, potem iz vrste prtljažnika pištole, ki se nahaja na opazni nadmorski višini in močno napreduje naprej.

Prednosti

Številne prednosti in prednosti rezervoarja pred drugo tehniko:
 • visoka stopnja popolnega izsekavanja, ki povzroči veliko škodo v samo enem posnetku;
 • velik polmer škode zaradi drobljenja;
 • visoka stopnja prebijanja skozi oklepne lupine;
 • odličen pregled.
 • Slabosti

  Hyde Z-51 ima pomanjkljivosti, ki jih je treba poznati pred začetkom igre:


 • Težave z natančnostjo in dolgo postavitvijo glavnega instrumenta.
 • Kazalniki nizke hitrosti.
 • Nizka hitrost, s katero se telo vrne.
 • Slaba raven mobilnosti.
 • Vodoravno vodilo z majhnimi koti.
 • Velike mere in splošna vidljivost.
 • O posadki: sestava, vloge

  Posadko rezervoarja S-51 sestavljajo naslednji borci:
 • en poveljnik (tudi radijski operater);
 • dva topnika;
 • en mehanični voznik;
 • dva polnjenja.
 • Kot je bilo že omenjeno, vlogo radijskega operaterja v tej posadki opravlja sam poveljnik. Z dvema topnikoma in dvema soigračema bomo imeli več možnosti za učenje različnih veščin in sposobnosti. To je tosamo med igro bo mogoče opaziti, da je večina teh spretnosti dovolj neuporabna in ni vredno porabiti za to svoj čas.
  Izobraževanje se mora začeti s Šestim razumom, maskiranjem in bojno bratovščino. Mekhvd bo lahko pospešil vrtenje, povečal splošno okretnost in skrajšal čas, potreben za maksimalno overclocking. Za slednje se bo treba naučiti spretnosti virtuoza in kralja off-road. Kot je za topnik, potem spretnost gladkega obrata (v našem primeru, instrument) jim bo pomagal zmanjšati širjenje iz gibljejo sod. Ne bo neprimerno preučevati intuicije, še posebej za igralce, ki želijo med streljanjem pogosto menjavati lupine (za več informacij glejte amway921 iz 51 vodnika).

  Nekaj ​​besed o opremi

  Da bi izboljšali zaračunavanje in dolgoročne informacije, lahko uporabite namestitev pošiljatelja (velikega kalibra) in pogone za usmerjanje. Prisotnost odprte sečnje preprečuje, da bi se igralec navadil na prezračevanje, kar pomeni, da je treba vgradnjo tretjega modula izvajati po želji in po lastni izbiri. Mnogi uporabniki se sčasoma ustavijo na maskirnem omrežju ali stereotube.

  O opremi

  Kritično škodo je najbolje preprečiti s kompletom za popravilo in kompletom za prvo pomoč. O gasilnih aparatih lahko pozabite, saj ima rezervoar majhno varnost in nizko verjetnost požara. Namesto gasilnih aparatov je najboljša možnost vgradnja vrtljive izbirne ročice.

  Kaj je lahkoreči o strelivu

  Potrebno je, da se s seboj kolikor je mogoče vstavite zelo eksplozivne lupine. Oklepna vozila bodo dobra v boju proti gužvam in med trkom z vrednimi predmeti. V tem primeru je število SB lupin lahko omejeno na 2 ali 3 kose.
  Napadanje na premične lupine za tesno bombardiranje bo še posebej učinkovito proti tesno padlim v sovražne tanke. Samo en uspešen strel lahko povzroči hudo škodo na 2 ali celo 3 avtomobilih naenkrat (glej vodnik po 51 od "Kube").

  Borilne taktike

  Glavni parameter za cisterno S-51, ki povzroča resno škodo. Taktika igranja bo v celoti odvisna od izbranega instrumenta. S kartico C-B-4 bo najboljša odločitev zavzela položaj v kraju, kjer se običajno dogajajo trki, in se izvajajo aktivni streli. Če je prej, pred večjimi posodobitvami, taktika v boju proti S-51 napadala en cilj, zdaj pa lahko tank z lahkoto deluje proti več nasprotnikom. Dovolj je, da izpustite enotno lupino neposredno v skupino sovražne opreme - uspešen strel in pljusk skupaj bosta dala do tisoč kosov škode. Diverzifikacija igranja bo pomagala BR-2. Ta odpadna pištola ima hitro polnjenje in dobro natančnost, kar igralcu omogoča nadzor nad celotnim zemljevidom. V tem primeru ni treba čakati na svetlobo sovražnikove tehnologije - lahko varno streljate v drugo smer.

  Na kaj bi morali biti pozorni drugi rezervoarji? Kratke nastavitve TVP T50-51 in AMX M 4: Lastnosti, prednosti in nasveti predvajalniku

  V igri WoT TVP T50-51 se šteje za povprečni rezervoar stopnje 10. Kot druga tehnologija s podobnimi značilnostmi ima tudi povprečno moč in razmeroma dober radij gledanja. Zaradi dobrih parametrov teže in skupne moči motorja lahko rezervoar pokaže večjo živahnost, dinamičnost in hitrost. Maksimalna razpršenost TPV T50-51 pridobiva samozavest, prav tako pa se z lahkoto premika navzgor in zlahka premaguje druge različne ovire, na katere naletimo. V vročini bitke se lahko zanesete na visoko hitrost podvozja in struženje stolpa - zaradi tega je še posebej priročno obrniti sovražni tank in ga poškodovati.

  Prednosti avto rezervacije so velika maska ​​pištole in njene poenostavljene oblike. Zahvaljujoč tem funkcijam lahko prikažete napadajoče lupine ("Ricochet"), kar je zelo priročno in uporabno.
  Vodnik po TVP 50-51 zaključimo z nekaj nasveti o taktiki boja. V primeru tega rezervoarja je pomembno, da ne hitite v napad z glavo, ampak da lahko pravilno uporabite vse njegove prednosti. Avto je resnično močan, ko je popolnoma napolnjen. Če je v bobnu vsaj en projektil, morajo biti nadaljnji ukrepi bolj uravnoteženi in premišljeni. Ne smemo pozabiti, da je v rezervo v TVP 50-51 4 posnetka, po katerih bo nekako preživel v dvajsetih sekundah (približno). Zato je pomembno, da imate predhodno kuhano pot za umik. V mnogih primerih je najbolje ostati nekje v zavetišču, vzeti drugo linijo, napolniti orožje in počakati na boljše možnosti za odločno ukrepanje.kreten
  Vodnik ahh m451 bomo začeli z upoštevanjem njegovih glavnih prednosti. Med njegovimi prednostmi je dobra dinamika in natančnost posnetkov. Glavno orožje velikosti 120 mm ima zelo dober preboj, kar je še posebej ugodno glede na "alternativno" pištolo 127 mm (Alfastryk - 470 enot.). Kar se tiče rezervacije, je tudi AMX M 4-51 precej dober. Ni slaba rezervacija na čelu stolpa in stavbe. Bortes niso zelo zaščiteni, zato je bolje, da pozabimo na tankanje rombov. Visoko nevarna območja lahko vključujejo tudi poveljniške stolpe in spodnje čelo - njihova rezervacija je zelo šibka. Če gremo v boj, se moramo spomniti ne le prednosti AMX M 4-51 (za več podrobnosti glejte vodnik 51-60 s Kube), ampak tudi vse njegove ranljive kraje. Kljub dejstvu, da je ta rezervoar težak, jih ni tako enostavno napolniti. Dejstvo je, da ima AMX M 4-51 več ključnih ranljivosti (spodnji prednji del, plošče in stolpi poveljnika), da se lahko pri trčenju z nasprotnikom zlahka prebijejo. Zato taktika boja za ta rezervoar temelji na premišljenih in previdnih ukrepih.
  Glavno orodje 120 mm vam omogoča, da se udobno počutite na dolgi razdalji in med rokami. Impresivni nasprotnik pomaga pri nizu dobrih kazalnikov izgube na minuto, natančnosti in dobrem oklepu. Druga ključna značilnost AMX M 4-51, ki bo zagotovo koristna v bitki, je hitra sprememba pozicij in bok. Ta prednost je doseženazaradi sposobnosti rezervoarja, da hitro razvije svojo maksimalno hitrost in tako pokaže odlično dinamiko.

  Sorodne publikacije