Nokia 6700: Funkcije in povratne informacije

Telefoni finskega podjetja so bili prej najbolj prodajani. V njihovo kakovost in zanesljivost ni bilo treba dvomiti. V postavitev te blagovne znamke v letu 2009 nov model - "Nokia 6700 Classic". Gadget je navdušil kupce. Pravilno uravnotežena funkcionalnost in privlačen dizajn omogočata, da je ta telefon zelo priljubljen. Seveda je znana blagovna znamka vplivala tudi na povečano povpraševanje. Ali niso lastniki razočarani? Če verjamete v povratne informacije uporabnikov, je ta naprava v celoti izpolnila vsa pričakovanja. Oglejmo podrobnosti funkcije telefona Nokia 6700 Classic in poudarimo prednosti in slabosti modela.
Videz, dimenzije, pregledi montaže

Kot že omenjeno, so lastnosti telefona Nokia 6700 zelo impresivne. Ta model lahko po pravici imenujemo legendarni. Na tako visokem rangu telefon trdi, da ne le zaradi strojne opreme, temveč tudi zaradi zunanjih lastnosti. Najpomembnejše je, da imajo uporabniki v svojih komentarjih izvirno obliko. Proizvajalec je harmonično združil plastične in kovinske elemente ohišja. Nazadnje uporabljen na zadnji strani. Predstavljen telefon v štirih barvah. Po mnenju uporabnikov je najbolj elegantno zlato. Dimenzije naprave so 1098 x 45 x 112 mm.V zvezi s težo se je nekaterim uporabnikom zdelo, da je nekoliko težka, saj je s svojo baterijo dosegla 1165. Da bi opisali vse značilnosti telefona Nokia 6700, morate nujno upoštevatifunkcije tipkovnice. Enota je v telesu nekoliko potopljena. Takšna odločitev je omogočila, da se je osredotočila na to. Tipkovnica je narejena iz trdne kovinske plošče. Vsaka vodoravna vrstica digitalnega bloka je ločena drug od drugega, zato so napačni kliki popolnoma izključeni. Tik pod zaslonom so mehke tipke. Velikost gumba za krmarjenje. Uokvirjena je s kromiranim robom. Zaradi udobja, razvijalci vgrajeni v njem svetlobni indikator, ki se začne utripati po zamujenih sporočil.


Razmislite, kakšni so bili odzivi na skupščino. Lastniki v enem glasu zagotavljajo, da je primer izdelan v zvoku in visoki kakovosti. Ni vrveža. Plošče se ne upogibajo, ni razpok.

Nokia 6700: Lastnosti in odzivi

Glede na to, da je ta model opremljen s polnopravno tipkovnico, je bilo pričakovati, da bodo razvijalci namestili majhen zaslon. Obarvan je. Ima ločljivost 240 x 320 px. Tip - QVGA. Kljub skromnim funkcijam lahko zaslon prikaže več kot 16 milijonov barv, zaradi česar je slika povsem jasna in sočna. V tem modelu je proizvajalec uporabil edinstveno tehnologijo, ki vam omogoča, da samodejno spremenite raven osvetlitve glede na svetlobo okolja. To ne samo, da varuje oči pred utrujenostjo, temveč tudi znatno skrajša življenjsko dobo baterije. Na namizju hkrati obstajajo tri servisne linije in devet besedilnih polj. Velikost pisave za večino uporabnikov je popolnoma prilagojena - preprostaberljivo. Mnenja o lastnikih zaslona ostanejo le pozitivna. Edina stvar, ki je bila malo razburjena, je pomanjkanje prisilnega prilagajanja ravni osvetlitve ozadja. V nasprotnem primeru ni nobenih komentarjev uporabnikov.

Pregled glavnih značilnosti

Specifikacije modela Nokia 6700 v skladu s sodobnimi standardi se seveda ne morejo več imenovati vodilna, vendar je v letu 2009 ta model povzročil bes. Proizvajalec je na napravo namestil fotoaparat s 5 milijoni slikovnih pik, s katerim lahko naredite precej kakovostne fotografije. Iskalo se odpre vodoravno. Možno je spremeniti nastavitve, ne da bi zapustili način fotografiranja, saj so razvijalci zagotovili posebno tipko za bližnjico, ki jo zapolnijo uporabniki. V "Nokia 6700" so lastnosti spomina precej dostojne. 170 MB vgrajenega skladišča je mogoče razširiti s pomočjo flash kartice. Vroča zamenjava ni na voljo, zato mora zunanja naprava za shranjevanje odstraniti baterijo. V paketu kupec dobi na telefon 1 GB kartico. Za osebni računalnik se uporablja kabel USB. Ko je povezan, mora uporabnik izbrati enega od treh načinov:
 • PC Suite - omogoča aplikacijam dostop do telefona in večina funkcij je takšna.
 • Shranjevanje podatkov - deluje samo z pomnilnikom naprave brez namestitve gonilnikov.
 • Tiskanje in tiskanje; Mediji - za tiskanje fotografij.
 • Za brezžični prenos podatkov je nameščen modul Bluetooth. Razvijalci so nudili različne storitve (Share, Flickr, Windows Messenger), igre in druge aplikacije.

  Nokia 6700: Značilnosti baterije

  Pomembna prednost tega modela je življenjska doba baterije. V pregledih uporabniki zagotovijo, da 960 magic litij-ionska baterija zagotavlja telefonu do 3 dni intenzivnega dela. Če želite baterijo napolniti do 100%, boste morali porabiti 2 uri. Značilnosti avtonomije, ki jih navaja proizvajalec:
 • 300 h. pripravljenosti;
 • 22 let. predvajanje skladb;
 • 25 ur snemanja filmov ali fotografiranja;
 • 35 let. video ura;
 • do 5 ur pogovora.
 • Sorodne publikacije