"Omejitev prekoračene dnevne zahteve": odpravljanje težav

Ste izgubili geslo iz VKontakte, Facebooka ali druge socialne mreže ali se odločili, da se prijavite v svoj račun iz druge naprave in se ne spomnite teh priljubljenih številk. Logično kliknite na povezavo "Ste pozabili geslo?". in jo poskusite obnoviti s povezano telefonsko številko ali e-poštnim naslovom. Med zadnjo manipulacijo se pojavi sporočilo: "Dnevna omejitev kvote je presežena". Potem so vaši poskusi obnovitve gesla neuporabni - pred očmi se prikaže le slabo opozorilo. Kaj storiti v tem primeru?


Zakaj se to dogaja?

Napaka "Presežena dnevna omejitev kvote" ni vedno znak tehnične napake na strežnikih socialnih omrežij (čeprav je zaradi tega neučinkovito ponastavitev gesla). Prvič, to je varovanje vaše strani pred hekanjem. To opozorilo se mora pojaviti, ko večkrat v 24 urah pošljete zahtevo za obnovitev gesla.
Sistem "misli", da nekdo tretja oseba tako poskuša dvigniti geslo za vašo stran in zagotavlja le omejeno število poskusov za obnovitev dostopne kode na stran v enem dnevu. Da, strinjate se, da ima napadalec malo možnosti, da vnesete pravilno geslo za vaš račun, tako da vnesete naključno.

"Presežena dnevna omejitev kvote": enostavna rešitev

Če res ne boste enkrat na daniz storitve povezave "Pozabljeno geslo?", potem imate eno možnost: obnoviti geslo le naslednji dan za dnem. In zaželeno je, da to storite prvič - ne čakati še en dan. Ali sploh ne izgubite priložnosti za obnovitev gesla, telefonske številke ali e-pošte.


Toda kaj storiti, če se med prvim ali drugim poskusom obnovitve dostopa pojavi sporočilo na Facebooku, VK "Prekoračeno število poizvedb na dan"?

Če greste na računalnik, prenosni računalnik

Če ste prepričani, da je opozorilo napaka v sistemu spletnega mesta, lahko storite naslednje:
 • Obrnite se na skupino za podporo uporabnikom - to je povezava do »Pomoč«.
 • Poskusite obnoviti dostop iz druge naprave - računalnik, tablični računalnik, prenosni računalnik, telefon.
 • Pojdi iz drugega brskalnika, kot je Yandex ali Chrome.
 • Preverite, ali je v vaši napravi virus. Ko jih odkrijete, očistite računalnik in nato znova poskusite obnoviti geslo na strani.
 • Če greste iz pametnega telefona, tabličnega računalnika

  Ko se na zaslonu tabličnega računalnika ali pametnega telefona pojavi sporočilo "Prekoračena dnevna omejitev kvote", poskusite to: drugi pametni telefon ali drugo napravo.
 • Poskusite obnoviti dostop iz mobilnega brskalnika ali uradne aplikacije za družabno mreženje.
 • Pametni telefon ali tablični računalnik lahko premaga tudi viruse in zlonamerno programsko opremo. Prenesite protivirusni program, očistite telefon pred grožnjami in se vrnite k poskusom.obnovitev gesla.
 • Če obnovite dostopno kodo iz brskalnika naprave, preklopite iz mobilne na polno različico strani in poskusite znova.
 • Če so vse metode neuspešne, se obrnite na tehnično podporo na povezavi "Pomoč".
 • Tako, kot kaže praksa, je opozorilo "Preseglo število zahtevkov na dan" bolj značilno za naprave, kot so pametni telefoni in tablični računalniki. Še posebej, ko poskušate obnoviti dostop prek aplikacije ali različice spletnega mesta mobilnega brskalnika. Problem je v večini primerov rešen z obiskom vaše strani prek druge naprave ali z obnovitvijo gesla za polno različico vira.

  Sorodne publikacije