Kako najti amulet Goldure v igri "Skyrim". Prehod iskanja "Prepovedana legenda"

V tem majhnem pripomočku vam bomo povedali, kje najti in zbrati legendarni artefakt igre "Skyrim", imenovano Golicajev amulet. Ta ogrlica poveča zalogo moči, zdravja in magije za 30 enot, sprva razdeljena na tri dele. Da bi ga zbrali, morate izpolniti nalog "Prepovedana legenda". Preberite ta pregled, kako to storite.

Začetek iskanja

Da bi aktiviral to nalogo, mora Dovakin prebrati knjigo "Prepovedane legende o Skyrimu". Najlažje je najti enega od izvodov te publikacije v knjižnici dvornega čarovnika Farengarja v Vaytranu. Po tem se bo na zemljevidu pojavila ikona opravil in za nadaljevanje misije mora protagonist iti na ruševine Foolgunthurja. Ta kraj se nahaja v bližini Solitude. Ko pridete na cilj, poiščite šotore in preberite prvi del dnevnika Dinasa Valena. Amulet Goldura je postal cilj življenja tega pustolovca in po njegovi ekspediciji bo moral iti skozi glavnega junaka.


Folgunthur

Ta kraj je stara ruševina severovzhoda, zato bodite pripravljeni na srečanje z Drauhangi - zagovorniki grobov. Poleg tega je v vas nekaj ugank in pasti, ki jih boste morali razvozlati. Toda na poti vas ne čakajo le težave. Ker so stare ruševine polne zlata in dragih kamnov, boste zlahka zbrali veliko koristnih stvari. Glavna stvar, ne pozabite, da preverite vse debla.
Kako priti do telesa Daina Valena bo dovolj enostavno. Vzemite in preberite drugi del dnevnika in vzemite Bull's Claw. Ta starodavni artefakt bo postal ključ za iskanje zaklada, ki je zlatarjev amulet. Vstavite ga v ključavnico in most bo padel. Na drugi strani pa boste čakali na nekega trdega Drauhra, po bitki z njimi pa globoko v razvaline. Prva uganka je igrati in štiri vzvode. Če želite iti še dlje, aktivirajte drugega na desno, nato pa na levo. Naslednja uganka bo soba z vrtljivimi kamni. Da bi šli še dlje, izberite znake v naslednjem zaporedju - kača, kit, orel. Nadaljujemo in pridemo do vrat kripte. Tu je potrebno obročke obrniti na sliko, prikazano na kostnih krempljih, in to je orel, orel, zmaj. V notranjosti vas čaka ne samo odziv, ampak tudi sam Mikrul Goldurson. Zmaga nad njo vam bo prinesla legendarno orožje - Goldursko črno rezilo in z njo del amuleta. Poleg tega, ne pozabite, da preuči krik "Frosty Breath" in poberem dragocene predmete iz prsnega koša na zidu sile.


Dvorana Geirmunda

Najdi del amuleta Golduert je še vedno mogoče najti v nekaterih nordijskih ruševinah, ki se nahajajo v bližini mesta Aivarsted. V notranjosti skočimo v jamo z vodo in gremo naprej do železnih vrat. Nato morate rešiti sestavljanko z vrtljivimi kamni. Če jo želite prenesti, obrnite prvi levi stolpec na sliko ptice, druga desno - na sliko ribe, tretjo na kačo in zadnjo na ribo. Po tem aktivirajte ročico in pojdite v naslednjo jamo. Tukaj boste našli epitafGuirmunda, pa tudi ključ.

Nadaljnje potovanje bo enostavno - ubijte Drauhra in se premikajte iz sobe v sobo. Na koncu boste padli v polpoplavljeno jamo, kjer boste imeli dokaj zapleteno bitko. Moral bo ubiti ne le gostitelja sarkofaga, temveč tudi njegove klonove. V tem primeru "šef" pogosto uporablja svoj "krik", ki vas vrže in vam odvzame priložnost, da se premaknete za nekaj časa. Po bitki preiščite telo sovražnika. Iz nje se boste udeležili artefakta, ki ga iščemo med potovanjem skozi Skyrim. Goldurjev amulet je korak bliže, in če ga najdemo, gremo na novo lokacijo igre - jamo Saartala.

V globinah Saartala

Nadaljnja pot je na severu dežele in tam gremo tja, da dobimo amulet Goldure. Skyrim vključuje več frakcij - tatovi, čarovniki, morilci, tovariši, bardi in lopatice, in da bi nadaljevali s potovanjem, se bomo morali pridružiti vrstam čarovnikov. Pojdimo na odbor Winterhart in opravimo prve lekcije. To je iskanje "V globinah Posarja". Pojdimo na kraj in si ogledamo družbo istih študentov. V določenem trenutku Dovakin pade v past, pri čemer lahko zapustite najdeni amulet in uporabite kakršnokoli uro šole Uničenja. V sosednji sobi boste imeli pogovor z enim od Redov Psigikov. Naprej bo več Drauhrja in po tem, ko jih bo premagal, boste morali iti v sosednjo sobo. Če želite rešiti uganko s kamni, izberite tako kombinacijo - ribe, ptice in kače. Ko bo uganka rešena, bo prišloNekaj ​​dokaj močnih nasprotnikov, zato se ne sprostite. V taki jami se boste srečali z glavno bitko z lokacijskim šefom - Jurikom Goldursonom. Veliko olajšanje bo nastop Tolfdirja, saj boste s tem močnim čarovnikom hitro zmagali. Odstranite del telesa poraženega sovražnika. Toda iskanje še ni končano, ker je treba kombinirati zlatarski amulet.

Končna misija

Če želite zaključiti iskanje, pojdite v jamo "Očer Lake", vhod v kateri je skrit za slapom. V notranjosti boste našli krempelj Smaragdnega zmaja in opombo "Starodavni odlok". Da bi šli skozi vrata, preučite znake na smaragdnih artefaktih in uporabite to kombinacijo na sestavljanke (medved, riba, kača). V sosednji sobi odprite prehod s kostnimi kremplji (ptica, ptica, zmaj).
Cesta vas bo popeljala do velike dvorane z mizo s stojali. Na njih postavite dele artefakta, po katerih bo treba razmisliti o več duhovih. Po bitki bo prišel duh čarovnika, ki bo vse kose prinesel v zlati amulet. Skyrim vam bo dala priložnost, da najdete veliko več takšnih artefaktov, zato nadaljujte z avanturo.

Sorodne publikacije