ONEXT mobilni telefon: pregledi, specifikacije, navodila

Mnogi so navajeni, da na trgu vidijo pametne telefone in modne pripomočke. Vendar smo pozabili, da obstajajo ljudje, ki ne morejo ali ne želijo razumeti nove tehnologije, vendar še vedno potrebujejo povezavo z zunanjim svetom. Treba je priznati, da večina starih staršev samih ne more kupiti dragih pametnih telefonov. In tudi če jim dajo, se ne želijo ukvarjati z novimi tehnologijami. Tudi za take ljudi potrebujejo mobilne telefone, vendar s poenostavljenim upravljanjem. Ena od kitajskih podjetij je poskrbela za to s sprostitvijo ONEXT Care-Phone 5. Povratne informacije s tega telefona so bile dobre, ker je zanesljiva naprava, ki izpolnjuje vse naloge.


Imenovanje

Na žalost ne moremo vedno biti blizu naših starejših sorodnikov. Zaradi nekaterih okoliščin se preselimo v drugo hišo ali celo v mesto. Razdalja pa ni razlog za komunikacijo s sorodniki.
Izkazalo se je, da se je tehnologija razvijala prehitro in da se ne morejo prilagoditi vsem starejšim generacijam. Nekdo samo nima fizične sposobnosti, da bi se ukvarjal z novimi pripomočki, nekdo ga v tem smislu ne vidi. In čeprav se vse naše babice niso naučile uporabljati pametnega telefona, občutljivega na dotik, dober telefon z gumbom ne bo prenehal obstajati. Tudi na takšnem izdelku obstaja kupec, in kot kaže praksa, je povpraševanje celo zelo veliko.

Koristi

Pred prehodom na pregled tega modela je treba takoj poudariti njegove koristi. Ni za nič podobnih telefonovpostali znani kot "babice". Namenjene so mlademu občinstvu in ljudem z slabim vidom. Zato je tako čudovit dizajn in potreben nabor funkcij.


Predstavljajte si, da vaša babica živi zunaj mesta, ima slabo vid in ima, tako kot vsi starejši ljudje, slabo zdravje. Da bi bila vedno v stiku, ji daš telefon. Kaj se razlikuje od običajnega? Najprej ima velike gumbe. Težko ga je zamuditi. Drugič, ima glasovni vnos, vendar ne tisti, ki smo ga videli v pametnih telefonih. Zveni s klikom na gumbe. Tukaj je svetilka, ki gre dol v klet. Seveda je telefon ONEXT Care-Phone 5 opremljen z obsežno baterijo. Za nujne primere pa je na voljo gumb SOS.

Dobava

Dobili bomo pregled embalaže naprave. Na voljo je v kompaktni škatli. Proizvajalec ni porabil veliko časa za predstavitveno in tržno akcijo. Ničesar ni. Ker je to praktično edina naprava, ki nima konkurentov in ji ni treba pritegniti pozornosti. Dovolj, da vsi vedo o njegovem obstoju in, če je potrebno, kupijo.
Škatla je okrašena s prijetnimi grafičnimi elementi. Spredaj je upodobljen ONEXT Care-Phone 5 Black. Obstaja tudi bela različica. V sredini je model telefona in opis: "Telefon z velikimi gumbi". Pod tem sloganom so postavljene grafične ikone, ki odražajo osnovne parametre. Tukaj je navedeno, da telefon deluje z dvema sedmima karticama, ima poseben gumb za pomoč, zmogljivo baterijo, avtomatski odgovor, radio in daljinski upravljalnik.
priObrat informacij je malo več. Vse je predstavljena v ruskem jeziku. Tukaj je opis vseh elementov telefona, njegovih funkcij in dodatkov. Na enem od koncev škatle ponovno opisujejo značilnosti modela, vendar se osredotočajo na ljudi, ki razumejo številke in kazalnike. Določa procesor, frekvenco, kamero, diagonalo zaslona itd. Na nasprotni strani so spet informacije o tem, zakaj je ta pripomoček mogoče ponovno vstaviti. Opisane značilnosti in ciljna usmerjenost mladih občinstva so tukaj bolj pojasnjene. Informacije o proizvajalcu so na voljo tudi na eni strani. Od tu smo izvedeli, da je bil model ustvarjen na Kitajskem in ima garancijsko obdobje.

Paket

Nadaljuj pregled ONEXT Care-Phone 5. Odprite polje in opazite, da smo se na enem od obrazov zahvalili za nakup. V notranjosti ni nič nadnaravnega. Model je opremljen s standardno dodatno opremo.
Poleg telefona je v škatli tudi baterija, polnilnik, navodila in garancijska kartica. Možno bi bilo postaviti več slušalk, vendar očitno ne potrebujejo vsi starejši ljudje slušalk.

Izgled

Najbolj impresiven je bil videz ONEXT Care-Phone 5. Komentarji oblikovanja so bili dvoumni, saj imamo zelo nenavaden telefon. Model je izdelan iz visokokakovostne črne plastike. Na sprednji plošči je zaslon in digitalna enota. Dimenzije so nazadnje impresivne. Tipke so zelo velike, gumirane in imajo konveksno obliko. So enostavni za pritiskanje, tudi z dotikom lahko najdete pravo. Zaslon ima barvno matrico in majhno velikost: 28 x 36 mm.Pod njim so glavni gumbi in velika štiristranska sredinska tipka. Na levi je meni in klicna tipka, desno je gumb za vrnitev in ponastavitev. Digitalna enota je običajna, s standardno razporeditvijo, tako numerično kot alfanumerično.
Zadnji pokrov je odstranljiv. Z vrha je bila perforirana zunanja mreža zvočnikov, poleg nje je bila majhna kamera in SOS tipka za ONEXT Care-Phone 5. Lastniki. Poleg tega je skladno zapisana v oblikovanju.

Podrobnosti

Na koncih elementov je malo. Pravica je brez kakršnih koli podrobnosti. Od roba je komaj opazna luknja, s katero se zaskoči zadnji pokrov. Na levi je stikalo za glasnost in stikalo za svetilko. Mimogrede, slednje deluje tudi, ko je telefon izklopljen. Spodnji konec ima standardni priključek za polnilnik microUSB. Ob njem se nahaja avdio vhod velikosti 35 mm, kjer lahko priključite slušalke. Na vrh je bila postavljena svetilka.

Kako začeti

Da bi naprava delovala, morate odstraniti zadnji pokrov. Spodaj je baterija, če ste jo že namestili. Pod njo so reže za dve standardni velikosti sedem kartic in pomnilniško kartico. Če tega ne morete opraviti sami, obstaja priročnik za ONEXT Care-Phone 5. Tu je opis, kako odpreti pokrov, dobiti ali vstaviti baterijo in katero režo namestiti SIM kartico. Takoj ne pozabite, da je pomnilniška kartica zaželena za uporabo vsaj minimalnega obsega. Ker v telefonu ni notranjega pomnilnika, zaradi česar nekajFunkcije morda ne delujejo s fotoaparatom, snemalnikom zvoka, zvokom itd.).
Ko je vse na svojem mestu, lahko vklopite telefon. V ta namen pritisnite rdeči gumb (preklic) in ga držite, dokler se zaslon ne aktivira.

Opis

Ko je zaslon prižgan, lahko začnete delati s strojem. Zaslon ima diagonalo 18 palcev in je opremljen z barvno matrico. Ločljivost z ločljivostjo 128 x 160 slikovnih pik. Na zaslonu ni nobenih zahtevkov, je svetel in celo na sončen dan je vse videti preprosto. Vključuje polnilnik, ki je prejel 07 A. Baterija z zmogljivostjo 1200 mga zapolni v 2 urah. Tipkovnica ima osvetlitev ozadja, vendar je neenakomerna. Zaradi nekega razloga je leva stran komaj vidna, številke 2 3 in 8 pa so zelo svetle.

Delo

Ura in datum sta takoj vidna na začetnem zaslonu. Številke so velike in v našem primeru zelo dobre. Na vrhu so majhne ikone baterij, kakovost omrežja in druge ikone, odvisno od uporabljenih funkcij. V meniju je 10 elementov. Med njimi so "sporočilo", "dnevnik klicev", "zvočni profil", "telefonski imenik", "večpredstavnost", itd. Načeloma je namen vsakega oddelka jasen in ne bi smel postavljati vprašanj.
Na primer, če morate spremeniti čas, pritisnite gumb »Meni«, izberite razdelek z nastavitvami »Telefon«, v njem boste našli priložnost za spremembo časa in datuma. Ker je pred nami "babica", mora dobro slišati. Mnenja ONEXT Care-Phone 5 na tem računu so zbrana najbolj pozitivno. Zvočnik je odličen, proizvaja zelo glasen zvok, ki ga lahko slišiteod koderkoli, tudi če je telefon ostal v hiši, in vaš sorodnik je šel na ulico. Mimogrede, za klic govornik je eden in isti. Po eni strani, jasno zagotavlja dober glas sogovornika, na drugi strani pa s prilagajanjem glasnosti klica, hkrati pa spreminja glasnost zvočnika.

Kamera

Fotoaparat, ki je v telefonu, je dejansko malo neuporaben, saj fotografira z ločljivostjo 01 Mp - to je 320 x 240 slikovnih pik. Uporabnik ima možnost izbrati kakovost fotografije, vendar se v vsakem primeru izkaže za zelo slabo. Kamera lahko fotografira, vendar prikazuje le silhuete. Če želite fotografirati določen napis, naj bo natisnjen v velikih črkah. Fotografije si lahko ogledate, vendar jih ne morete povečati.

Pomoč

Funkcije ONEXT Care-Phone 5 so običajno zelo pogoste, tako kot pri vseh drugih podobnih telefonih. Toda ena od značilnosti tega modela je bil gumb SOS. Če želite delati, morate iti na ustrezen razdelek in ga nastaviti. Ko je gumb nastavljen pravilno, telefon predvaja sireno in začne zvoniti vse številke, navedene na seznamu. Njihovo število lahko prilagodite v ustreznem razdelku. Ko nekdo sprejme telefon, se vklopi glasna povezava. Če nihče ne more klicati, bo vsem poslano sporočilo.

Mnenja

Imamo lep telefon s tipkami, ki lahko obravnava vse funkcije in je zato pridobil dobre ocene. Seveda, da presodimo, koliko je vse popolno, težko, ker stari starši ne bodo dali ciljavrednotenje aparata, pa tudi mladih, ki so ga uporabljali. Tako ali drugače so vse zahtevane značilnosti modela resnične. Gumbi so priročni, veliki, z glasovno potrditvijo. Zelo glasen zvočnik. Gumb za pomoč izpolnjuje svojo nalogo. Radio lahko deluje brez slušalk. Obstaja glasna povezava in klic z vibriranjem. Od slabosti bi lahko rekli o neuspelem fotoaparatu, nerazumljivem izvajanju volumna nihanja in pomanjkanju načina T9, vendar je vse to zelo individualno minus. Nekaterim od njih starejši ljudje sploh niso znani, zato jih ni mogoče obravnavati kot problem.

Sorodne publikacije